BALR. Pasen “THE HUNT IS ON”

Het is bijna pasen en om dat te vieren heeft BALR. verschillende paaseieren verstopt op de website.

BALR. heeft over de gehele website paaseieren verstopt. Deze paaseieren beschikken over exclusieve kortingen op de nieuwe SS19 collectie. Om je korting te claimen moet je de paaseieren met kortingscode vinden. Op het moment dat je wil afrekenen moet je de kortingscode invoeren en dan zie je ook pas hoeveel korting je krijgt. De korting is alleen geldig op items van de SS19 collectie.

Wacht niet te lang met zoeken naar de paaseieren, want ze zullen op maandag 22 april om 23:59 uur verdwijnen. Wij hebben al wat voorwerk gedaan en kunnen jullie vertellen dat de paaseieren in de SS19 categorie te vinden zijn. Succes met het zoeken naar de paaseieren op balr.com.


BALR. Pasen
BALR. Pasen
BALR. Pasen
Afbeeldingen: BALR.

Previous ArticleNext Article