Nike SB viert 4/20 met “Walk The Dog”

Nike komt dit keer wel met een hele bijzondere sneaker om de welbekende 4/20 ‘Weed Smoking Day’ te vieren. Dit is de Nike SB Dunk High ‘Walk The Dog’ BQ6827-300. Er is gebruik gemaakt van verschillende materialen en patronen, waardoor de sneaker een opvallend uiterlijk heeft gekregen. De releasedatum van de sneaker is op zaterdag 20 april.

Elk jaar released Nike Skateboarding een speciale sneaker voor 4/20. Afgelopen februari kwam er al een andere speciale editie van de Nike SB Dunk High uit. Dit was de ‘Black Hornet’. Dit was een samenwerking met Charlotte’s Black Sheep skatewinkel om het NBA All-Star Weekend te vieren. Dit keer is de speciale ‘Walk The Dog’ aan de beurt om een feestdag te vieren. Dit is een sneaker met veel verschillende details.

De details

De combinatie van kleurrijke ponyhaartinten vormt de basis van de sneaker. Daarnaast zie je het ruig groen suède wat het gras moet voorstellen. Aan de zijkant van de sneaker zie je een grote rode Swoosh die doorloopt naar de hiel. Dit verwijst naar de halsband van de hond. De binnenzool heeft ook een opmerkelijk all-over print waar verschillende hondenrassen op afgebeeld zijn. Bovenaan de hiel van de sneaker, op de tong en aan de voorkant zie je verschillende ponyhaartinten. Dit zijn de verschillende vachten van de honden. De outsole van de sneaker heeft een two-tone gom / doorschijnende buitenzool met een vers gedraaide drol die je aan de onderkant van de sneaker ziet. Dit is een knipoog naar de nachtmerrie van elke sneakerhead. De voorgaande modellen zoals de ‘Skunk’, ‘White Widow’ en de Cheech & Chong’ op 4/20 waren misschien wat voorspelbaarder dan deze, maar de Dogwalker OG is nog steeds een populaire en krachtige marihuana.


Nike SB Dunk High 'Walk The Dog'

BQ6827-300 · Prijs vanaf €453,-

Naar alle aanbieders
BQ6827-300
BQ6827-300
BQ6827-300
BQ6827-300
Uitgelichte afbeelding: Renarts

Previous ArticleNext Article