adidas steunt de LGBTQ+ community met deze Ozweego AdiPRENE 400

Het voorjaar is begonnen en dat betekent dat de evenementen vanuit de LGBTQ+ community overal ter wereld weer van start gaan. Het is belangrijk dat deze evenementen er zijn omdat er nog altijd niet overal acceptatie is op het gebied van LGBTQ+. adidas laat zich van zijn beste kant zien door de Ozweego AdiPRENE een regenboog colorway te geven!

De details

De upper van de sneaker bestaat voornamelijk uit lichte rustige kleuren op de materialen mesh en suède. De midsole is vooral het element dat alle aandacht trekt. Hierop zijn namelijk alle kleuren van de regenboog afgebeeld. De regenboog kleuren staan natuurlijk voor de LGBTQ+ community. Deze kleuren vind je overigens ook terug op de upper, maar lang niet zo opvallend. Bij de veters en rondom de hiel loopt namelijk een plastic buisje in dezelfde kleuren. De sneaker met de lichte upper en opvallende midsole wordt mooi afgemaakt met een zwarte outsole.

Zaterdag 27 juli begint de Amsterdam Gay Pride, het grootste evenement hier in Nederland. Op dit moment wordt er verwacht dat deze sneakers zullen releasen ergens in juni, dus dat betekent dat ze nog uitkomen voordat het grote feest van start gaat! Houd voor meer info onze releasekalender in de gaten en bekijk hieronder de foto’s.


adidas Ozweego adiPRENE LGBT Pride Love Unites Rainbow Release Date

adidas Ozweego adiPRENE LGBT Pride Love Unites Rainbow Release Date
adidas Ozweego adiPRENE LGBT Pride Love Unites Rainbow Release Date
adidas Ozweego adiPRENE LGBT Pride Love Unites Rainbow Release Date
Images by: Yankeekicks

Previous ArticleNext Article

Converse dropt twee klassieke Pro Leather voor hem en haar 0

Aankomende donderdag is het dan zo ver! Converse dropt niet één maar wel twee nieuwe sneakers met toffe details. Het gaat om de Converse Pro Leather in een laag model. De sneaker is er voor hem en haar. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder, kom je er gelijk achter of jouw maat er tussen zit.

Een sneaker die in de jaren 70 en 80 op hardhout (basketbalveld) werd gevonden. Sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit de modewereld. Toch is de sneaker de connectie met de sportwereld niet vergeten. Daarom is het niet gek dat dit pack uit komt.

Converse Pro Leather White/Black

Het pack biedt twee verschillende colorways. Een White Blue en een Black Grey colorway. Beide komen ze in een klassieke leren constructie. De buitenzool heeft een vintage effect waardoor je kan zien dat het een echte original is. Het witte paar heeft een gedurfde oversized branding waardoor het chenille profiel letterlijk van de sneaker springt. De hiel overlays hebben een suede effect en natuurlijk de klassieke goudkleurige Pro Leather branding. De zwarte tongdetails maken hem dan daarom ook helemaal af. De zwarte is niet heel veel anders dan de witte, met dezelfde materialen en details zijn alleen de kleuren afwijkend.

Release info

Aankomende donderdag zit de kalender bomvol met releases, toch is dit klassieke pack eentje die je niet zomaar vergeet. Vanaf donderdag 9 april kan je ze scoren vanaf 99,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Neem dan een kijkje op onze releasekalender. Daar staan genoeg sneakers met heel veel keuze.

Converse Pro Leather Low 1980's 'White'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE PRO LEATHER LOW 1980’S ‘WHITE’ | 167267C

Images by: Converse

Converse Pro Leather Low 1980's 'Black'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE PRO LEATHER LOW 1980’S ‘BLACK’ | 167268C

Images by: Converse

De Air Jordan 1 Low krijgt een ’85 Varsity Red’ look 13

De Air Jordan 1. Het eerste model wat afkomstig is van de samenwerking tussen Nike en Michael Jordan. Wat startte als een signature sportdeal groeide uit tot een wereldwijde erkenning voor zowel Jordan zelf als Nike als sportmerk. De samenwerking verliep in het begin niet vlekkeloos maar hij is uitgegroeid tot dé meest herkenbare samenwerking tussen een merk en een sportman. Het startte allemaal bij de Air Jordan 1 High, later volgde de Mid en de Low variant en we merken dat Jordan Brand de laatste tijd lekker bezig is met het terugbrengen van de Low colorways. De komende colorway is er eentje waar het allemaal mee startte in 1985. De Air Jordan 1 Low ’85 Varisty Red’. 

Deze Air Jordan 1 Low is gemaakt van een materiaal wat we bijna altijd wel terug zien komen op de Air Jordan 1: leer. Het gehele bovenwerk is gemaakt van het natuurlijke product. Op verschillende stukken, zoals de zwarte underlayer achter de swoosh, heeft ook een nerf patroon. 

Op de tongue is het traditionele Jumpman logo geborduurd, terwijl er op de heel gebruik is gemaakt van het Wings logo. Beide logo’s zijn dik geborduurd, zodat ze extra goed zichtbaar zijn.

Deze Air Jordan 1 Low ’85 Varisty Red’ heeft momenteel nog geen bevestigde releasedatum maar we verwachten hem eerder vroeg dan laat. Check daarom altijd de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste sneakernieuws en eventuele updates over deze Air Jordan 1 Low ’85 Varisty Red’.

Krijgt de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’ dan toch een re-issue? 69

De geruchten dat de Nike Air Max 1 Powerwall ‘Lemonade’ opnieuw wordt uitgegeven gaat al zo’n twee jaar rond. De klassieke colorway die voor het eerst uitkwam in 2006 is sinds die tijd nooit meer uitgekomen. De powerwall pack was toen der tijd zo exclusief dat er zelfs maar 144 paartjes van deze Nike Air Max 1 Powerwall ‘Lemonade’ überhaupt bestaan. De sneaker leaker PY-Rates komt echter met het nieuws dat de Nike Air Max 1 Powerwall ‘Lemonade’ deze zomer alsnog uit zullen gaan komen, samen met nog wat variërende colorways.

De Nike Air Max 1 ‘Lemonade’ was in 2006 onderdeel van de gigantische Nike Powerwall Pack. De serie was een eerbetoon aan de Air Max Line, wat enorm groot gevierd werd. Er werden 8 verschillende Air Max samengevoegd in een pack, waaronder de Air Max 97, Air Max 90, Air Max 180 en de Air Max 1. Elk model kreeg 7 verschillende colorways/packs, waarvan de ‘Lemonade’ colorway er eentje was. 

Nike Powerwall Poster | 2006

Door de jaren heen is de Nike Air Max 1 Powerwall ‘Lemonade’ uitgegroeid tot een icoon in de Powerwall serie. Samen met de BRS (Blue Ribbon Sports) en de andere Air Max 1 colorways behoren deze voor veel verzamelaars als ‘Holy Grails’. 

Nike Air Max 1 Powerwall ‘Lemonade’ | Closer look

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer, 3M en mesh. Op het bovenwerk, achter de swoosh en als heelpannel is gebruik gemaakt van een 3M ‘Air’ logo wat als patroon is toegevoegd. De rest van het bovenwerk heeft een citroengele/limonade kleur. Als finishing touch is er voor de, branding, veters en de eyelets gebruik gemaakt voor een groene kleur, zodat er toch nog een mooi contrast ontstaat. 

Volgens Py_rates zal het model uitkomen in de zomer van 2020, samen met nog andere colorways. Houdt in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws en eventuele updates over deze release. 

Lemonade
*Foto hierboven is het originele model uit 2006
Lemonade
*Foto hierboven is het originele model uit 2006
Image by: @PY_Rates