Komt de Nike Air Max 1 ‘Susan’ dan toch op 16 april?

Begin maart bracht Nike het bericht naar buiten dat er een Air Max 1 zou komen voor de film Missing Link. De zogenaamde Nike Air Max 1 ‘Susan’ krijgt naar alle waarschijnlijkheid ook in Nederland een release!

De Air Max 1 die ontworpen is voor de film is op zijn zachts gezegd speciaal. Het is een sneaker die vol zit met speelse details, verschillende materialen en heeft een bijzondere colorway. De upper bestaat voornamelijk uit de kleuren groen en wit. De mudguard heeft aan de voorkant een ruitpatroon terwijl het achterste deel weer wit gemaakt is. De midsole komt in een bruine kleur en is anders dan de normale Air Max 1. Deze zool is namelijk bedekt met leer.

Waar eerst de berichten gingen dat het enkel een US release zou gaan worden, zal er hoogstwaarschijnlijk een Europese release komen. Dit zal zijn op dinsdag 16 April in de Nike SNKRS app.

*Door een fout stond de sneaker ook in de SNKRS app op 12 April om 16:00, maar de kans is zeer klein dat de sneaker dan ook op de 12e zal komen. Maar het kan nooit kwaad om om 16:00 even te checken!

Check hier onder de Nike Air Max 1 ‘Susan’. Wil je nog meer weten over het design van de sneaker? Check dan hier ‘Het verhaal achter het design’. Wil je geen release missen, check dan ook de Sneakerjagers Release Kalender.


Missing Link X Nike Air Max 1 'Susan'

CK6643-100 · Prijs vanaf โ‚ฌ250,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 'Susan'
Nike Air Max 1 'Susan'
Nike Air Max 1 'Susan'

Previous ArticleNext Article