Skip to content
Upcoming

Nike geeft verschillende Air Max modellen een make-over

10 april 2019 15:28
Nike geeft verschillende Air Max modellen een make-over

Nike heeft een aantal Air Max modellen een nieuwe colorway gegeven. Het is een mix van de kleuren zwart, volt en bright crimson.

De revolutionaire Air Unit van Nike werd voor het eerst gebruikt voor Nike sneakers in 1978. In 1987 zag de Nike Air Max 1 voor het eerst het daglicht. De sneaker beschikt over een zichtbare Air Unit in de hak waardoor fans niet alleen de demping konden voelen, maar ook konden zien. Sindsdien zijn de volgende generaties van de Air Max dankzij de opvallende kleurencombinaties en de demping uitgegroeid tot een favoriet bij atleten en verzamelaars.

Als je naar beneden scrolt lichten wij één voor één elk Air Max model uit die over deze nieuwe colorways beschikt. Alle sneakers die deze nieuwe colorways hebben gekregen zijn de Air Max 720, Air VaporMax 2019, Air VaporMax Flyknit 3, Air Max 270 SE en de Air Max 95.


De sneakermodellen

Nike Air Max 720 BG 'Black Volt'

AQ3196-005 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 720 is groter dan ooit tevoren. De sneaker biedt met de hoogste Air Unit tot nu toe meer lucht onder de voet voor een comfortabel gevoel. Deze sneaker beschikt over een zwarte, volt colorway. De upper begint zwart en veranderd door middel van een gradient in de kleur volt.


Nike Air Max 270 SE

AQ9164-005 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 270 SE heeft na de 720 de grootste Air Unit in de hak die tot nu toe is ontworpen door Nike. Deze sneaker is geïnspireerd door kenmerkende Air Max sneakers uit de jaren ’90. Dit model beschikt over een zwarte colorway met een volt kleurige achterkant. De Swoosh op de neus is in de kleur ‘bright crimson’.

Air Max nieuwe colorway

Nike Air VaporMax Flyknit 3

AJ6900-100 · Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders

Nike’s Air VaporMax Flyknit 3 beschikt over vloeiende lijnen in twee tinten van de elastische Flyknit constructie voor een unieke streetwearstyle. Het label op de tong is geïnspireerd door patches die op de Apollo-ruimtepakken te vinden zijn. De upper is wit met een zwarte Swoosh, veters en een zwarte hak. De zool is gemaakt van rubber in de kleur volt.

Air Max nieuwe colorway

Nike Air VaporMax 2019

AR6631-007 · Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders

Nike’s Air VaporMax 2019 is ontworpen voor hardlopen, maar wordt gedragen als streetwear. Deze sneaker beschikt over de lichtste en meest flexibele Air Max demping ooit tot nu toe. De upper is gemaakt van geweven stretchmateriaal dat je voet omhult voor ondersteuning, stabiliteit en een licht gevoel. Echter beschikt deze sneaker over externe verstevigingen in de hak. De upper heeft een ‘Pure Platinum’ colorway met een in ‘Volt’ en ‘Bright Crimson’ gekleurde doorzichtige zool. Verder beschikt de sneaker over een zwarte Swoosh en zwarte veters.

Air Max nieuwe colorway

Nike Air Max 95 'Volt/Solar Red'

AJ2018-004 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

Dit model is nog niet uitgekomen, maar wij verwachten dat de Nike Air Max 95 binnenkort verkrijgbaar zal zijn. Houd onze releasekalender in de gaten om te weten wanneer deze sneaker uitkomt. De upper is in het zwart met een ‘Volt’ en ‘Bright Crimson’ kleurige gradient die over de gehele zijkant loopt. De zool is in de kleur wit met de Air Unit ook in een ‘Bright Crimson’ kleur.

Air Max nieuwe colorway
Afbeeldingen: Nike