Nike geeft verschillende Air Max modellen een make-over 195

Nike heeft een aantal Air Max modellen een nieuwe colorway gegeven. Het is een mix van de kleuren zwart, volt en bright crimson.

De revolutionaire Air Unit van Nike werd voor het eerst gebruikt voor Nike sneakers in 1978. In 1987 zag de Nike Air Max 1 voor het eerst het daglicht. De sneaker beschikt over een zichtbare Air Unit in de hak waardoor fans niet alleen de demping konden voelen, maar ook konden zien. Sindsdien zijn de volgende generaties van de Air Max dankzij de opvallende kleurencombinaties en de demping uitgegroeid tot een favoriet bij atleten en verzamelaars.

Als je naar beneden scrolt lichten wij één voor één elk Air Max model uit die over deze nieuwe colorways beschikt. Alle sneakers die deze nieuwe colorways hebben gekregen zijn de Air Max 720, Air VaporMax 2019, Air VaporMax Flyknit 3, Air Max 270 SE en de Air Max 95.


De sneakermodellen

De Nike Air Max 720 is groter dan ooit tevoren. De sneaker biedt met de hoogste Air Unit tot nu toe meer lucht onder de voet voor een comfortabel gevoel. Deze sneaker beschikt over een zwarte, volt colorway. De upper begint zwart en veranderd door middel van een gradient in de kleur volt.


De Nike Air Max 270 SE heeft na de 720 de grootste Air Unit in de hak die tot nu toe is ontworpen door Nike. Deze sneaker is geïnspireerd door kenmerkende Air Max sneakers uit de jaren ’90. Dit model beschikt over een zwarte colorway met een volt kleurige achterkant. De Swoosh op de neus is in de kleur ‘bright crimson’.

Air Max nieuwe colorway

Nike’s Air VaporMax Flyknit 3 beschikt over vloeiende lijnen in twee tinten van de elastische Flyknit constructie voor een unieke streetwearstyle. Het label op de tong is geïnspireerd door patches die op de Apollo-ruimtepakken te vinden zijn. De upper is wit met een zwarte Swoosh, veters en een zwarte hak. De zool is gemaakt van rubber in de kleur volt.

Air Max nieuwe colorway

Nike’s Air VaporMax 2019 is ontworpen voor hardlopen, maar wordt gedragen als streetwear. Deze sneaker beschikt over de lichtste en meest flexibele Air Max demping ooit tot nu toe. De upper is gemaakt van geweven stretchmateriaal dat je voet omhult voor ondersteuning, stabiliteit en een licht gevoel. Echter beschikt deze sneaker over externe verstevigingen in de hak. De upper heeft een ‘Pure Platinum’ colorway met een in ‘Volt’ en ‘Bright Crimson’ gekleurde doorzichtige zool. Verder beschikt de sneaker over een zwarte Swoosh en zwarte veters.

Air Max nieuwe colorway

Dit model is nog niet uitgekomen, maar wij verwachten dat de Nike Air Max 95 binnenkort verkrijgbaar zal zijn. Houd onze releasekalender in de gaten om te weten wanneer deze sneaker uitkomt. De upper is in het zwart met een ‘Volt’ en ‘Bright Crimson’ kleurige gradient die over de gehele zijkant loopt. De zool is in de kleur wit met de Air Unit ook in een ‘Bright Crimson’ kleur.

Air Max nieuwe colorway
Afbeeldingen: Nike

Previous ArticleNext Article

De dad shoe trend vervolgt met deze Saucony Grid Web 10

Een van de meest opvallende trends van tegenwoordig is zonder twijfel de dad shoe trend. De Saucony Grid Web voldoet aan deze trend en komt nu terug in een moderne twist!

Over Saucony
Saucony is een Amerikaans merk voor sportschoenen die door 4 bedrijfsmannen is opgericht. De eerste fabriek van het bedrijf werd opgericht in 1898 in Kutztown, Pennsylvania, aan de oever van de Saucony Creek. De naam Saucony is ook geïnspireerd op Saucony Creek.

De Saucony Grid Web
In het jaar 2000 kwam de Saucony GRID Web voor het eerst uit. De sneaker stond voor de technologie veranderingen voor het jaar 2000. De Saucony Grid Web staat voor alle atletische stijl veranderingen die zich in het jaar 2000 afspeelden. Minimalistische ontwerpen werden ingeruild voor chunky tussenzolen en bovenwerken van grof mesh, al met al is hierdoor de ‘Dad Shoe’ ontstaan.

De Saucony Grid Web beschikt over een Grid demping systeem dat verborgen is in de hiel. De ontwerpers van Saucony hielden de typische Saucony driehoekige panelen en groeven en gaven deze verschillende kleuren. Op de zijkant van de sneaker is een paneel met het Saucony logo in een gradient oranje/gele kleur te zien. Een nieuw detail wat ze hebben toegevoegd is het plastic TRB stukje om de hiel en voorvoet.

Op het bovenwerk van de sneaker worden de veters beschermd door een compact stretch neopreen. Op het bovenwerk kun je ook drie stippen vinden, deze stippen beschikken over een Scotchlite tape. Scotchlite is een reflecterende tape en staat als verwijzing naar Saucony iconische ‘River’ logo. Nu, 19 jaar later nadat het chunky dad shoe model zich voor het eerst introduceerde komt het model terug! De Grid Web zal wereldwijd releases op 26 juli 2019 voor een prijs van €130,-. Niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje bij ons blog; Sale bij Foot Locker, Scoor nu de beste pareltjes


Saucony Grid Web | S70466-1


De Air Jordan 3 ‘UNC’ dropt tijdens March Madness 14

Jordan Brand zal volgend jaar maart een aangepaste versie releasen van de Air Jordan 3 ‘UNC’. De Players Exclusive sneakers van Jordan worden gezien als de meest exclusieve en gewilde sneakers van het basketbal merk. Nu zorgt Jordan Brand ervoor dat ook het grote publiek mee kan genieten van deze geweldige colorway.

Players Exclusive

Players Exclusive Jordan sneakers worden vaak gegeven aan de atleten van de beste universiteiten van Amerika. Denk bijvoorbeeld aan de University of Oregon, Michigan State en natuurlijk de University of North Carolina. Deze sneakers worden alleen gegeven aan de atleten en zullen nooit uitkomen voor het grote publiek. Toch zal Jordan Brand in maart, tijdens het grootste basketbal toernooi voor universiteiten, een aangepaste versie van de Air Jordan 3 Players Exclusive voor de University of North Carolina uitbrengen.

University of North Carolina

Op het gebied van basketbal is de University of North Carolina, ookwel UNC, een van de beste scholen. Dat is niet raar als je nagaat dat basketballers als Michael Jordan, Vince Carter en James Worthy speelde voor deze universiteit. Tegenwoordig is Jordan de hoofdsponsor van de school en krijgen de atleten regelmatig sneakers van Jordan Brand. Dus ook de Air Jordan 3 ‘UNC’

Air Jordan 3 ‘UNC’

De Air Jordan 3 heeft een klassiek wit bovenwerk. Daarnaast heeft de Jordan natuurlijk de kenmerkende grijze ‘elephant print’ mudguard. De midsole is wit gekleurd met een blauwe hak. Dit blauw zien we weer terug onder de tong en bij de veter ogen. De outsole is grijs gekleurd.

Ondanks dat er nog geen gelekte foto’s verschenen zijn van de ‘UNC’ colorway verwacht men dat de Air Jordan 3 niet zal beschikken over het logo van de school op de tong. Deze zal waarschijnlijk verplaatst worden door een blauw Jumpman logo. De foto’s zijn dan ook van de Players Exclusive en niet van de release van volgend jaar.

De Air Jordan 3 zal releasen op 7 maart tijdens March Madness. Hij zal uitkomen bij verschillende retailers en Nike voor €190,-.

Air Jordan 3 'UNC'
Air Jordan 3 'UNC'
Air Jordan 3 'UNC'
Air Jordan 3 'UNC'
Images by zsneakerheadz & @englishsole

Kids sneakers met mega veel korting bij Foot Locker 30

Foot Locker heeft nu mega veel korting en biedt super veel sneakers aan voor een prikkie! Een goede reden voor een Top 10 dus. Wij hebben speciaal voor de kleintjes een Top 10 verzameld met sneakers van verschillende merken zodat er genoeg keus voor iedereen bij zit. Merken zoals Nike, New Balance, Reebok en Vans komen hier aan bod. Toch niet helemaal wat je zocht? Bekijk dan de gehele Sale pagina bij Foot Locker.


Nike Air Max Axis | AH5224-102


Nike Air Force Double | BV1086-101


New Balance 997 | IZ997HAH


Nike Presto React | BQ4004-002


Nike Air Axis | AH5224-001


Vans Pop Camo Sk8-hi | VN0A3276VIJ


New Balance 997 | IZ997HAI


Reebok Classic Ati | DV7444


Jordan Executive | 820243-011


Nike Sunray Adjust | AJ9077-002


Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox