Nike geeft verschillende Air Max modellen een make-over 439

Nike heeft een aantal Air Max modellen een nieuwe colorway gegeven. Het is een mix van de kleuren zwart, volt en bright crimson.

De revolutionaire Air Unit van Nike werd voor het eerst gebruikt voor Nike sneakers in 1978. In 1987 zag de Nike Air Max 1 voor het eerst het daglicht. De sneaker beschikt over een zichtbare Air Unit in de hak waardoor fans niet alleen de demping konden voelen, maar ook konden zien. Sindsdien zijn de volgende generaties van de Air Max dankzij de opvallende kleurencombinaties en de demping uitgegroeid tot een favoriet bij atleten en verzamelaars.

Als je naar beneden scrolt lichten wij één voor één elk Air Max model uit die over deze nieuwe colorways beschikt. Alle sneakers die deze nieuwe colorways hebben gekregen zijn de Air Max 720, Air VaporMax 2019, Air VaporMax Flyknit 3, Air Max 270 SE en de Air Max 95.


De sneakermodellen

Nike Air Max 720 BG 'Black Volt'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 720 is groter dan ooit tevoren. De sneaker biedt met de hoogste Air Unit tot nu toe meer lucht onder de voet voor een comfortabel gevoel. Deze sneaker beschikt over een zwarte, volt colorway. De upper begint zwart en veranderd door middel van een gradient in de kleur volt.


Nike Air Max 270 SE

AQ9164-005 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 270 SE heeft na de 720 de grootste Air Unit in de hak die tot nu toe is ontworpen door Nike. Deze sneaker is geïnspireerd door kenmerkende Air Max sneakers uit de jaren ’90. Dit model beschikt over een zwarte colorway met een volt kleurige achterkant. De Swoosh op de neus is in de kleur ‘bright crimson’.

Air Max nieuwe colorway

Nike Air VaporMax Flyknit 3

AJ6900-100 · Prijs vanaf €175,-

Naar alle aanbieders

Nike’s Air VaporMax Flyknit 3 beschikt over vloeiende lijnen in twee tinten van de elastische Flyknit constructie voor een unieke streetwearstyle. Het label op de tong is geïnspireerd door patches die op de Apollo-ruimtepakken te vinden zijn. De upper is wit met een zwarte Swoosh, veters en een zwarte hak. De zool is gemaakt van rubber in de kleur volt.

Air Max nieuwe colorway

Nike Air VaporMax 2019

AR6631-007 · Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders

Nike’s Air VaporMax 2019 is ontworpen voor hardlopen, maar wordt gedragen als streetwear. Deze sneaker beschikt over de lichtste en meest flexibele Air Max demping ooit tot nu toe. De upper is gemaakt van geweven stretchmateriaal dat je voet omhult voor ondersteuning, stabiliteit en een licht gevoel. Echter beschikt deze sneaker over externe verstevigingen in de hak. De upper heeft een ‘Pure Platinum’ colorway met een in ‘Volt’ en ‘Bright Crimson’ gekleurde doorzichtige zool. Verder beschikt de sneaker over een zwarte Swoosh en zwarte veters.

Air Max nieuwe colorway

Nike Air Max 95 'Volt/Solar Red'

AJ2018-004 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders

Dit model is nog niet uitgekomen, maar wij verwachten dat de Nike Air Max 95 binnenkort verkrijgbaar zal zijn. Houd onze releasekalender in de gaten om te weten wanneer deze sneaker uitkomt. De upper is in het zwart met een ‘Volt’ en ‘Bright Crimson’ kleurige gradient die over de gehele zijkant loopt. De zool is in de kleur wit met de Air Unit ook in een ‘Bright Crimson’ kleur.

Air Max nieuwe colorway
Afbeeldingen: Nike

Previous ArticleNext Article

Nike Air Force 1 ‘Double Air’ komt in nog 3 verschillende colorways 5

Nike is op het moment lekker bezig met het releasen van verschillende colorways op te gekke modellen. Zo krijgt de Air Force 1 ’07 er weer drie verschillende colorways bij. Hoewel het model al ongekend veel colorways heeft zijn deze weer totaal iets anders.

De Nike Air Force 1 gaat al mee sinds sinds de jaren ’80. Bruce Kilgore heeft deze te gekke sneaker ontworpen voor het basketbal. De sneaker is nu beter bekend als lifestyle sneaker en bijna iedereen heeft wel een paartje van dit iconische model in de kast staan. In al die jaren is dit model in meer dan 1700 colorways gereleased en zijn er verschillende samenwerkingen geweest.

Nike Air Force 1 ’07 LV8 | CJ1379-101 | CJ1379-001 | CJ1379-600

De drie verschillende colorways hebben allemaal een lederen bovenwerk. De colorways zijn afgewerkt door de dubbele ‘Air’ branding op de zool en op het bovenwerk. Wat opvalt zijn de veters, hieraan zitten labels die verbonden zijn met de tong. Op de toebox, de tong en de heel van de sneaker is ook nogmaals de Nike Air branding te zien. Deze colorways kunnen je outfit helemaal afmaken. Kortom, een echte must-have dus!

De witte en de zwarte colorway zijn nu verkrijgbaar voor €110,-. Bekijk onderstaande link voor een volledige storelist. Wanneer de rode colorway zal verschijnen is nog onbekend, wij verwachten dat deze snel gedropt zal worden bij Nike. Bekijk de colorways hieronder. Voor de laatste updates kan je ons in de gaten houden op social media en de releasekalender bekijken.


Nike AIR FORCE 1 '07 LV8 3

CJ1379-101 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 '07 LV8

CJ1379-001 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 '07 LV8 'Red'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Nike dropt een neon kleurige Air Max 90 voor de kids 7

Het 30-jarig jubileum van de Nike Air Max 90 wordt goed gevierd en dat is overduidelijk, dit keer is het de Nike Air Max 90 ‘Tribal. De releases blijven maar komen, en dat geldt ook voor de kids! Want deze keer zijn zij aan de beurt. Het is een felle sneaker met te gekke neon kleuren, perfect voor de kleine die in de schijnwerpers willen staan. Helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven, maar zal zeker weten dit jaar nog droppen. Dan kan je ze uiteraard vinden op Nike. Het enige wat je moet doen, is ons in de gaten houden. Voor je het weer staan ze online!

Nike Air Max 90 ‘Tribal’ | CW5795-700

Deze sneaker trekt alle aandacht naar zich toe met de toffe felle kleuren, het is dus echt voor een durfal. Het hoort natuurlijk bij de dertig jarig jubileum en daar moest een balans in gevonden worden. Dat is zeker weten gelukt, met klassieke en experimentele releases kan jij zelf al wel invullen waar dit paar in valt. Het is een statement makende optie voor kinderen. Met een felle limoen groene kleur die op het bovenwerk is gevestigd doet het vooral denken aan Kobe IV Grinch. Die wordt geaccentueerd door donkere TPU details, langs de tong, bij de kraag en de hiel. En dan over de Swoosh.. want daar blijf je maar naar kijken. Een patroon bomvol met kleur, blauw paars en oranje vullen mekaar perfect aan hierin.

Release info

Helaas is er nog geen release datum bekend. Het enige wat wij tot nu toe weten, is dat de Nike Air Max 90 ‘Tribal’ in 2020 released zal worden. Hij is er voor de kinderen dus houd de releasekalender in de gaten, voor je het weet staat er alle informatie op die jij nodig hebt. Dan kan je gelijk zien of de maat van je kleine boef of misschien wel voor jou zelf er tussen zit. Tot die tijd, blijf op de hoogte met de releasekalender!

Nike Air Max 90 GS 'Tribal'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Human Made en adidas komen met nieuwe samenwerking 16

Humand Made en adidas komen opnieuw met een te gekke samenwerking. Samen zullen zij drie verschillende colorways van de adidas Superstar droppen. Al eerder kwamen de twee met verschillende samenwerkingen. Vanaf vrijdag 10 april zijn deze drie colorways verkrijgbaar bij Human Made vanaf 12:00.

Human Made is opgericht door Nigo, hij was een groot fan van vintage kleding. Het merk is dan ook ontstaan door de inspiratie uit de Amerikaanse werkkleding uit de jaren ’50. Daarbuiten is Nigo ook de oprichter van het streetwear merk, A Bathing Ape. Dit staat vooral bekend om de camouflage print. Ondertussen is het merk wereldberoemd maar toen het net van start ging verkochten zij alleen T-shirts en hoodies. Ondertussen zijn er ook sneakers, de Bapesta.

Human Made x adidas Superstar | Closer Look

De samenwerking van Human Made en adidas zal op het Superstar model zijn. Er zullen drie verschillende colorways verschijnen. Alle drie zullen zij de rubberen shell-toe bevatten en een lederen bovenwerk. De welbekende drie strepen van dit model hebben de tekst ‘Gears for futuristic teenagers’ ontvangen. De heel is afgemaakt met het rode hartje van Human Made. De tong van de sneaker heeft de adidas branding zoals altijd.

De drie verschillende colorways van Human Made x adidas zullen aanstaande vrijdag, 10 april, verschijnen bij Human Made. De sneakers zijn alleen online te verkrijgen vanaf 12:00 uur. Om op de hoogte te blijven van de laatste updates kan je ons volgen op social media of de releasekalender in de gaten houden. Bekijk de sneakers van deze te gekke samenwerking hieronder!


Images by: Human Made