De Nike M2K Tekno ‘Animal’ wordt wild! 828

De Nike M2K Tekno ‘Animal’ is een zeer opvallende sneaker. Er zijn dan ook heel veel verschillende details te vinden op het model. Met deze sneakers aan je voeten weet jij alle aandacht te trekken van jouw voorbijgangers!

De details

De naam zegt het eigenlijk al, ‘Animal’. Er zijn namelijk in totaal 4 verschillende dieren prints te vinden op deze M2K Tekno. Denk hierbij aan de prints van een luipaard, zebra, tijger en zelfs van een giraffe. Heel verschillende dieren en dus ook heel verschillende prints. Naast de aanwezigheid van deze animal prints, zijn er nog andere opvallende details die zeker de aandacht zullen trekken.

De verschillende dieren prints zijn toch wel de meest opvallende details op deze sneaker, maar de toevoeging van de kleur ‘Volt’ is een goede tweede. Deze fel groene kleur is te vinden op verschillende elementen van de sneaker. Zo zijn de mini Swooshes geheel voorzien van deze kleur en is de grotere Swoosh omlijnt met ‘Volt’. Verder is deze kleur ook terug te zien op de hiel, bij de veters en op de insole.

Het laatste element wat erg bijzonder is aan deze sneaker, is het doorzichtige materiaal van de upper. Hierdoor kan je de sneaker nog net even je eigen twist geven qua kleur, namelijk door het gebruik van verschillende kleuren sokken. De upper is enorm druk, maar toch passen alle verschillende elementen perfect bij elkaar waardoor het toch ook weer een soort rust uitstraalt. Om de sneaker niet nog drukker te maken is er gekozen om de mid- en outsole zo neutraal mogelijk te houden. De M2K Tekno Dad Shoe midsole is geheel in het wit met daaronder een zwart gekleurde outsole.

Jammer genoeg is er nog geen officiële releasedatum bekend van deze originele sneaker. Ondanks dat, hebben wij nu toch al een paartje weten te bemachtigen! Zoiets kan je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Wij hebben dan ook alles uit de kast getrokken om de Nike M2K Tekno ‘Animal’ zo mooi mogelijk op beeld te krijgen. Benieuwd? Scroll dan snel verder voor onder andere onze on-feet foto’s. Ben jij van plan deze sneakers te bemachtigen wanneer ze uitkomen? Houd dan vooral onze releasekalender in de gaten.


Images: Sneakerjagers | Photographer: Nikki van Toorn

Previous ArticleNext Article

Top 10 Converse sneakers onder de €40,- 11

Wij hebben een top 10 verzameld met Converse sneakers onder de €40,-! Converse heeft de ideale luchtige zomersneakers die ook nog eens goed zijn voor je portemonnee. In deze top 10 kom je vaak het model de Chuck Taylor 70 tegen. De Chuck Taylor 70 is gemaakt van canvas en heeft een rubberen zool die veel comfort biedt.


1. Chuck 70 Psy-Kicks Low Top | 164212C


2. Chuck Taylor All Star Lift Low Top | 564384C


3. Chuck Taylor All Star Color Game Low Top | 564348C


4. Converse Star Play | 144150C


5. Converse One Star CC Slip Dark Star Vintage Suede | 163275C


6. Chuck Taylor All Star Shiny Metal Lift Low Top | 564878C


7. Chuck Taylor All Star Seasonal Color High Top | 164397C


8. Converse Chuck All Star Clean Lift Low Top | 562926C


9. Converse One Star Vintage Suede Low Top | 163246C


10. Converse One Star Platform Low Top | 563487C


Top 5 New Arrivals bij Epic Store Breda 14

Epic Store Breda heeft altijd een mooi aanbod aan sneakers. Verschillende merken en per merk weer veel verschillende modellen. Op deze manier kan iedereen wel iets leuks voor zichzelf vinden bij Epic. Epic Store Breda blijft zijn assortiment telkens uitbreiden door regelmatig nieuwe sneakers toe te voegen. Ook nu hebben ze weer een aantal New Arrivals binnengekregen.

Wij hebben hieronder een Top 5 gemaakt van deze New Arrivals bij Epic Store Breda. Scrol dus vooral verder als jij nieuwsgierig bent naar de nieuwste aanwinsten op hun website. Wil je het gehele aanbod van Epic bekijken? Klik dan HIER om naar de webshop te gaan.


1. Asics Gel Lyte III ‘black’ | 1191A223-001


2. Nike Air Max Tailwind IV | CJ6534115


3. Chinatown Market X Puma Ralph Sampson ‘White’ | 371089-01


4. Vans Anaheim Factory Sid DX | VN0A4BTXXMC


5. Nike Air Tailwind 79 | 487754-011


Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’, Check hier alle aanbieders! 268

De sneakers uit de Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ collectie zijn goede paartje die passen in iedere sneaker collectie. Aankomende zaterdag, 20 juli, kan dat, want dan komt deze pareltjes eindelijk uit! De sneakers zijn gebaseerd op de eerste schetsen van de Air Max 1.

De Nike Air Max 1

Tinker Hatfield is het brein achter het design van de Air Max 1. Tinker Hatfield haalde zijn inspiratie van het Centre Pompidou in Parijs. Het Centre Pompidou is als het ware binnenste buiten gekeerd, hierdoor zijn de pijpen en buizen te zien aan de buitenkant van het gebouw en is er dus te zien wat er gebeurd. Hierdoor kwam Tinker Hatfield er op om de Air technologie zichtbaar te maken en zag je dus wat er gebeurde in de sneaker. Door de jaren heen zijn er natuurlijk wat veranderingen aangebracht op de Air Max 1. Zo was de Air Unit een stuk groter en de zool een stuk vlakker. Bijzonder is dat na al die jaren de Air Max 1 nog steeds één van de populairste sneakers is van Nike.

‘Sketch to Shelf’

De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ is dus gebaseerd op de eerste schets van de Air Max 1. Dit is goed te zien door het gekras van een potlood op de upper. Veel kleine details, zoals aantekeningen op de hiel en de mudguard zijn te zien. Rondom de Air Unit zitten stippen, deze stippen zaten er ook toen de Air Max 1 getest werd. De ‘Sketch to Shelf’ zit dus bomvol details! Op de zwarte en witte colorways zijn juist de technische details van de sneaker terug te vinden op de upper. De sneakers zijn dan ook afgemaakt met een transparante outsole die ook de schets weergeeft van de zool.

De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ collectie komt, morgen, 20 juli, uit via de Nike SNEAKRS app, en bij andere geselecteerde Nike retailers voor €150,-. Bekijk hieronder alle retailers waar jij dit pareltje kan bemachtigen! Scrol verder om de foto’s te bekijken.


Afbeeldingen: carnivalbkk

Afbeeldingen: __1_8_e__

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox