adidas Yeezy Boost 350 V2 komt in een nieuwe colorway

De laatste tijd brengt adidas in samenwerking met Kanye West erg veel colorways uit van verschillende Yeezy modellen. Er is alweer een nieuwe colorway naar buiten gekomen van de adidas Yeezy Boost 350 V2. Dit keer gaat het om een volledig zwarte colorway.

In 2015 debuteerde de samenwerking tussen adidas en Kanye West met “Yeezy Season 1”. Sindsdien zijn er vele sneakermodellen uitgebracht. Nu zijn er foto’s van een eventuele nieuwe colorway geleaked. Nadat er vorige week foto’s naar buiten kwamen van de adidas Yeezy Boost 700 V2 “Vanta” is er nu ook een foto van een volledig zwarte adidas Yeezy Boost 350 V2 naar buiten gekomen.

De details

adidas Yeezy Boost 350 V2 komt in een volledig zwarte colorway. Ook deze colorway beschikt over een semi-transparante streep, deze deels-transparante streep heeft de naam “SPLY-350” vervangen. De upper is gemaakt van Primeknit en de zool van rubber. De heeltab is ook zwart, maar daar doorheen loopt er loopt een rood stiksel. Verder is de gehele sneaker zwart.

Tot nu toe is het nog niet bevestigd of het hier om een officiële foto gaat van deze colorway. Houd onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven voor meer informatie over deze colorway.


adidas Yeezy nieuwe colorway
Image by: YeezyMaffia

Previous ArticleNext Article