adidas Originals LXCON heeft een make-over gekregen 54

adidas Originals brengt binnenkort een make-over van de LXCON uit. Op de zijkant van de upper staat groot “LXCON”.

Eén van adidas zijn vaste kledinglijnen is adidas Originals. adidas Originals wordt gerepresenteerd door het bekende bladlogo en werd in 1972 geïntroduceerd. Eerst werd de kledinglijn “adidas Heritage” genoemd. Binnen deze kledinglijn komen vele klassieke producten terug. Eén van adidas Originals sneakers is de klassieke Superstar. Beroemdheden als Pharrell Williams, Kanye West en Katy Perry hebben in samenwerking met adidas Originals kleding/sneakers uitgebracht.

De details

adidas Originals released binnenkort de LXCON in twee nieuwe colorways. EEn zwarte colorway en een witte colorway. Op de zijkant van de upper staat groot “LXCON”. Elk model krijgt contrasterende witte of zwarte letters over de gehele zijkant. Ook beschikt de LXCON over de bekende drie strepen die ervoor zorgen dat de plastic buisjes op zijn plaats blijven. De plastic buisjes zorgen ervoor dat je voet op de juiste plek blijft zitten. Ook dient het plastic buisje als heel pull loop die helpt om je sneaker aan te trekken. De upper is van mesh gemaakt en de zool van rubber. Net als voorgaande LXCON modellen, beschikt ook dit model over de Adiprene demping.

Wij weten nog geen exacte releasedatum van dit model, maar wij verwachten dat deze sneaker ergens in April zullen uitkomen op adidas.nl voor €120,-. Houd onze releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven!


adidas Originals LXCON

adidas Originals LXCON
adidas Originals LXCON
adidas Originals LXCON

Previous ArticleNext Article

Travis Scott x Air Jordan 6 4

Het lijkt erop dat de samenwerking tussen Travis Scott en Jordan nog even door gaat. Travis Scott heeft al gewerkt aan twee andere Jordans, namelijk de Air Jordan 1 en Air Jordan 4. Nu werken ze samen aan de Air Jordan 6.

De upper van de Travis Scott x Air Jordan 6 heeft een overall leger groene colorway met rode accenten op de tong, veters, Air Unit en heel tab. De chunky midsole heeft een kleurencombinatie van zwart en crème wit en geeft zo een mooi contrast aan de sneaker.

Er is nog geen releasedatum en prijs bekend gemaakt voor deze Travis Scott x Air Jordan 6, dus houd daarom onze releasekalender en blog in de gaten!


Travis Scott x Air Jordan 6
Travis Scott x Air Jordan 6
Travis Scott x Air Jordan 6
Images by: Py_Rates

Nike’s Air Max 720 komt in een nieuwe colorway 7

Air Max fans opgelet, de Air Max 720 is Nike’s nieuwste model en er zijn al behoorlijk wat colorways van uitgekomen. Nu is er weer informatie naar buiten gekomen van een nieuwe colorway.

Nike’s nieuwste Air Max model, de Air Max 720, komt in een nieuwe colorway. Dit model beschikt over een ongelofelijk comfortabel gevoel, door middel van de hoogste Air Unit onder de gehele voet tot nu toe. Er is voor de naam 720 gekozen, omdat de Air zool volledig zichtbaar is, horizontaal en verticaal. Ondertussen heeft Nike veel colorways uitgebracht van de 720. Bij vele colorways zit er een verhaal achter waar Nike zich door heeft laten inspireren.

De details

De nieuwe colorway die eraan komt is alleen voor dames. Er wordt gebruikgemaakt van de kleuren teal, paars en wit. De upper beschikt over een witte kleur met hierop paarse details zoals de Swoosh en het ‘Air Max’ op de tong. Echter beschikt de zool over een transparante, teal kleur. Ook de veters en de heel tab beschikken over de kleur teal.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor de nieuwe colorway van Nike’s Air Max 720. Wij verwachten dat deze colorway binnenkort uitkomt via nike.com. Houd onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven.


Air Max 720
Air Max 720
Air Max 720
Images by SVD

Coming soon: De Air Max 270 met Fuchsia en Volt details 6

Fuchsia en Volt voor de nieuwe colorway van de Nike Air Max 270. Dit model van Nike is inmiddels al in zoveel colorways verschenen. Wat perfect is, want zo zit er voor iedereen iets bij. Nu wordt er weer een nieuwe colorway verwacht.

Deze colorway doet een beetje denken aan die van een reeds uitgekomen Air Max 1. Deze heeft namelijk net als de Air Max 1 opvallende details in Fuchsia en Volt. Verder is de upper zelf redelijk clean gebleven. Het grootste gedeelte is namelijk wit. Alleen de Swooshes zijn bedekt in Volt. Rondom de hiel en de teen wordt zwart gebruikt. Fuchsia komt terug op de heel tab en in de welbekende 270 Air Bubbel. Dit alles zorgt ervoor dat de schoen niet te druk is maar wel lekker opvallende details heeft. Ondanks dat dit paar dan toch wel makkelijk te combineren is, is het nog steeds een echte eyecatcher. Het is nog niet duidelijk wanneer dit paar precies zal releasen. Houd daarvoor onze releasekalender in de gaten.