Nike Air Fear of God collectie komt uit op 27 april 297

Jerry Lorenzo, de designer van Fear of God, droeg in het tweede jaar van high school een paar Nike Air Raids. Dit was de eerste keer dat Jerry Lorenzo verliefd werd op een sneaker. Een sneaker met color blocking kleuren, grote midsole en de twee grote straps die over de bovenkant van de upper lopen.

De Nike Air Raid is dus een grote inspiratie bron van de Fear of God spring/summer collectie 2019. De Nike Fear of God spring/summer collectie is een variatie van verschillende stijlen en colorways op zowel kleding als sneakers.

Er komen drie colorways uit voor de Nike Air Fear of God Raid. De eerste heeft een combinatie van zwart en zacht grijs op de upper met grijze Raid straps die over de upper heen lopen. De midsole is geheel wit met een blauwe Air unit. Bij de tweede colorway is de upper geheel in zacht grijs. Een zwarte Swoosh bevindt zich op de upper met de Raid straps ook in het grijs. Als laatste heeft de sneaker een witte midsole met een iets licht blauwere Air Unit. Bij de laatste colorway van deze collectie is de upper geheel zwart. Een zwarte Swoosh en zwarte Raid straps bevinden zich weer op de upper. Een witte midsole met weer een blauwe Air Unit geeft een mooi contrast aan deze colorway.

Jerry Lorenzo brengt, naast de drie Fear of God Raids, nog twee frisse en felle colorways uit voor de Fear of God 1. Een geheel in het fel oranje en de andere in het fel groen.

Deze sneakers zijn niet het enige dat uitkomt van deze collectie, ze worden vergezeld met een sweater, T-shirt en Nike Fear of God broek en korte broek.

De Nike Fear of God collectie komt wereldwijd uit op 27 april. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


Nike Fear of God Spring/Summer Collectie

Releasedatum: 27 april


Nike Fear of God Raid Black/Grey


Nike Fear of God Raid Grey


Nike Fear of God Raid Black


Nike Fear of God 1 Orange


Nike Fear of God 1 Mint GreenPrevious ArticleNext Article

Top 10 Converse sneakers onder de €40,- 9

Wij hebben een top 10 verzameld met Converse sneakers onder de €40,-! Converse heeft de ideale luchtige zomersneakers die ook nog eens goed zijn voor je portemonnee. In deze top 10 kom je vaak het model de Chuck Taylor 70 tegen. De Chuck Taylor 70 is gemaakt van canvas en heeft een rubberen zool die veel comfort biedt.


1. Chuck 70 Psy-Kicks Low Top | 164212C


2. Chuck Taylor All Star Lift Low Top | 564384C


3. Chuck Taylor All Star Color Game Low Top | 564348C


4. Converse Star Play | 144150C


5. Converse One Star CC Slip Dark Star Vintage Suede | 163275C


6. Chuck Taylor All Star Shiny Metal Lift Low Top | 564878C


7. Chuck Taylor All Star Seasonal Color High Top | 164397C


8. Converse Chuck All Star Clean Lift Low Top | 562926C


9. Converse One Star Vintage Suede Low Top | 163246C


10. Converse One Star Platform Low Top | 563487C


Top 5 New Arrivals bij Epic Store Breda 11

Epic Store Breda heeft altijd een mooi aanbod aan sneakers. Verschillende merken en per merk weer veel verschillende modellen. Op deze manier kan iedereen wel iets leuks voor zichzelf vinden bij Epic. Epic Store Breda blijft zijn assortiment telkens uitbreiden door regelmatig nieuwe sneakers toe te voegen. Ook nu hebben ze weer een aantal New Arrivals binnengekregen.

Wij hebben hieronder een Top 5 gemaakt van deze New Arrivals bij Epic Store Breda. Scrol dus vooral verder als jij nieuwsgierig bent naar de nieuwste aanwinsten op hun website. Wil je het gehele aanbod van Epic bekijken? Klik dan HIER om naar de webshop te gaan.


1. Asics Gel Lyte III ‘black’ | 1191A223-001


2. Nike Air Max Tailwind IV | CJ6534115


3. Chinatown Market X Puma Ralph Sampson ‘White’ | 371089-01


4. Vans Anaheim Factory Sid DX | VN0A4BTXXMC


5. Nike Air Tailwind 79 | 487754-011


Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’, Check hier alle aanbieders! 260

De sneakers uit de Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ collectie zijn goede paartje die passen in iedere sneaker collectie. Aankomende zaterdag, 20 juli, kan dat, want dan komt deze pareltjes eindelijk uit! De sneakers zijn gebaseerd op de eerste schetsen van de Air Max 1.

De Nike Air Max 1

Tinker Hatfield is het brein achter het design van de Air Max 1. Tinker Hatfield haalde zijn inspiratie van het Centre Pompidou in Parijs. Het Centre Pompidou is als het ware binnenste buiten gekeerd, hierdoor zijn de pijpen en buizen te zien aan de buitenkant van het gebouw en is er dus te zien wat er gebeurd. Hierdoor kwam Tinker Hatfield er op om de Air technologie zichtbaar te maken en zag je dus wat er gebeurde in de sneaker. Door de jaren heen zijn er natuurlijk wat veranderingen aangebracht op de Air Max 1. Zo was de Air Unit een stuk groter en de zool een stuk vlakker. Bijzonder is dat na al die jaren de Air Max 1 nog steeds één van de populairste sneakers is van Nike.

‘Sketch to Shelf’

De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ is dus gebaseerd op de eerste schets van de Air Max 1. Dit is goed te zien door het gekras van een potlood op de upper. Veel kleine details, zoals aantekeningen op de hiel en de mudguard zijn te zien. Rondom de Air Unit zitten stippen, deze stippen zaten er ook toen de Air Max 1 getest werd. De ‘Sketch to Shelf’ zit dus bomvol details! Op de zwarte en witte colorways zijn juist de technische details van de sneaker terug te vinden op de upper. De sneakers zijn dan ook afgemaakt met een transparante outsole die ook de schets weergeeft van de zool.

De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ collectie komt, morgen, 20 juli, uit via de Nike SNEAKRS app, en bij andere geselecteerde Nike retailers voor €150,-. Bekijk hieronder alle retailers waar jij dit pareltje kan bemachtigen! Scrol verder om de foto’s te bekijken.


Afbeeldingen: carnivalbkk

Afbeeldingen: __1_8_e__

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox