Flinke kortingen Tijdens National Glamour Day! 292

Morgen, zaterdag 6 april, is het weer zo ver! National Glamour Day staat voor de deur en dat bekent veel korting bij veel verschillende winkels en merken. Ga jij op deze dag shoppen in de stad? Zorg dan dat jij de 4e editie van het Glamour magazine bij je hebt. Op vertoon van dit blad ontvang jij namelijk verschillende kortingen bij de deelnemende winkels. Geen tijd om de stad in te gaan, maar wel om het internet af te struinen? Lees dan vooral verder, want ook online kan jij fikse kortingen ontvangen!

Verschillende partners die bij ons zijn aangesloten behoren tot de deelnemende winkels en merken. Check hieronder het overzicht per shop en welke kortingen zij hanteren.


Bij About You vind je maar liefst meer dan 600 top merken. Voor zowel groot als klein zit er voor iedereen wel wat bij. Tijdens National Glamour Day biedt About You 20% korting op de gehele collectie. Om deze korting te ontvangen, maak je gebruik van de code: GLAMDAY19. Deze actie kent echter wel een aantal uitzonderingen. De korting geldt namelijk pas vanaf een bestelwaarde van €75,- en is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

adidas Originals Continental 80


ASOS heeft echt van alles wat. Exclusieve items tot producten van eigen ASOS-merken. Door de items in veel verschillende maten aan te bieden, richt ASOS zich op een ruim publiek. Op Glamour Day bieden ook zij 20% korting op de collectie. Enkele merken zijn uitgesloten van deze actie en de korting geldt niet op giftcards, verzendkosten, ASOS marketplace, een ASOS premium abonnement en in combinatie met andere acties en /of aanbiedingen. Wil jij met deze korting shoppen bij ASOS? Gebruik dan de code ASOSXGLAMOUR bij het afrekenen.

Nike Air Max 97


Ook de Bijenkorf laat van zich horen tijdens National Glamour Day. Zowel online als in de winkel bieden zij 20% korting op een aantal geselecteerde topmerken. Het mooiste is nog dat deze korting ook nog op zondag 7 april geldig is!

Reebok Daytona DMX


Happy Socks heeft ervoor gezorgd dat sokken als basic items nu worden gezien als fashion statement. Hiermee kan je jouw outfit een geweldige twist geven. Tijdens National Glamour Day biedt Happy Socks 20% korting op het assortiment. Outlet- en/of sale-items zijn echter uitgesloten van deze actie. Evenals limited edition items en in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Wil jij gebruikmaken van deze actie? Voeg dan de code GLAMOURDAY toe tijdens het afrekenen.

Twisted Smile Sock


Als groot warenhuis kan Hudson’s Bay natuurlijk niet achterblijven. Net zoals de voorgangers, geven ook zij 20% korting op de collectie. Hiervoor kan je langs gaan in de winkels of lekker online shoppen.

Nike Air Max 90 Ultra 2.0


Bij Sarenza kan je terecht voor van alles. kleding, tassen, maar natuurlijk ook sneakers. Het is dan ook zeker fijn om te weten dat zij 20% korting geven op heel veel items. Wil jij hiervan profiteren? Gebruik dan de code GLAMOUR19 tijdens het afrekenen. Hiervoor geldt echter wel dat je een minimale bestelwaarde moet hebben van €70,- en geldt de actie niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Puma RS-0 Toys


Ook bij Shoemixx.nl kan je terecht voor de mooiste sneakers. Nu zelfs met 20% korting. Vele top merken voor een mooi prijsje, enkele zijn echter uitgesloten van deze actie. Wil jij de mooiste sneakers bemachtigen met deze korting? Gebruik dan code GLAMOURSS19.

New Balance 997H


Vans, iedereen kent het merk wel. Eerst een echte sneaker voor skaters, maar tegenwoordig zie je ze overal op straat. Heb jij ze nog niet in de kast of wil jij een nieuw paar scoren? Dan zit jij goed bij Vans tijdens National Glamour Day. Zij geven namelijk 20% korting op de collectie, behalve op de nieuwste David Bowie collectie. Ook geldt deze actie niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Wil jij nieuwe Vans scoren met deze korting? Gebruik dan code 2019NGD bij het afrekenen.

Vans Anaheim Factory Old Skool 36 DX


Als laatste doet ook Wehkamp mee tijdens National Glamour Day. Met het enorm grote assortiment van Wehkamp zit er altijd wel iets tussen voor jou. Het is dan ook fantastisch dat zij nu 20% korting geven op de collectie. en niet alleen op 6, maar ook op 7 april is deze korting geldig. De actie is echter niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Nike Air Force 1 ’07


Previous ArticleNext Article

Release Reminder: Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ 39

De sneakers uit de Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ collectie zijn goede paartje die passen in iedere sneaker collectie. Aankomende zaterdag, 20 juli, kan dat, want dan komt deze pareltjes eindelijk uit! De sneakers zijn gebaseerd op de eerste schetsen van de Air Max 1.

De Nike Air Max 1

Tinker Hatfield is het brein achter het design van de Air Max 1. Tinker Hatfield haalde zijn inspiratie van het Centre Pompidou in Parijs. Het Centre Pompidou is als het ware binnenste buiten gekeerd, hierdoor zijn de pijpen en buizen te zien aan de buitenkant van het gebouw en is er dus te zien wat er gebeurd. Hierdoor kwam Tinker Hatfield er op om de Air technologie zichtbaar te maken en zag je dus wat er gebeurde in de sneaker. Door de jaren heen zijn er natuurlijk wat veranderingen aangebracht op de Air Max 1. Zo was de Air Unit een stuk groter en de zool een stuk vlakker. Bijzonder is dat na al die jaren de Air Max 1 nog steeds één van de populairste sneakers is van Nike.

‘Sketch to Shelf’

De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ is dus gebaseerd op de eerste schets van de Air Max 1. Dit is goed te zien door het gekras van een potlood op de upper. Veel kleine details, zoals aantekeningen op de hiel en de mudguard zijn te zien. Rondom de Air Unit zitten stippen, deze stippen zaten er ook toen de Air Max 1 getest werd. De ‘Sketch to Shelf’ zit dus bomvol details! Op de zwarte en witte colorways zijn juist de technische details van de sneaker terug te vinden op de upper. De sneakers zijn dan ook afgemaakt met een transparante outsole die ook de schets weergeeft van de zool.

De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ collectiekomt zaterdag 20 juli uit via de Nike SNEAKRS app, en andere geselecteerde Nike retailers voor €150,-. Neem hieronder een kijkje naar de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Afbeeldingen: carnivalbkk

Afbeeldingen: carnivalbkk

Afbeeldingen: __1_8_e__

UNDERCOVER x Nike Daybreak ‘Bright Citron’ Release Reminder 27

Deze vrijdag komt de aller laatste colorway uit van de UNDERCOVER x Nike Daybreak. Na de vier vorige colorways wordt de sneaker nu in een geel jasje gestoken. Het jaren 80 model wordt gecombineerd met Japanse streetstyle.

Over UNDERCOVER

UNDERCOVER is een Japans streetwear merk dat is opgericht in 1993 door Jun Takahashi. In 1994 en 1995 stond Jun Takahashi al op de Tokyo Fashion Week. Een goede vriend van Jun Takahashi was Rei Kawakubo, oprichter van Comme des Garcons. Rei was zo’n fan van UNDERCOVER dat ze zijn kleding in haar winkels wilde hebben. In 2002 stond UNDERCOVER voor het eerst op de Paris Fashion Week voor de Spring/Summer 2003.

UNDERCOVER x Nike Daybreak daybreak

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van geel nylon met licht grijze suède overlays op de mudguard en lace guards. Zwarte accenten zijn te vinden op de leren Swoosh, heel counter, veters en de outsole. Het suède met plastic hiel is wel wat deze sneaker eigen maakt. De UNDERCOVER en Nike branding is te vinden op de tong, hiel, insole en de gespikkelde outsole.

De laatste colorway van de UNDERCOVER x Nike Daybreak released vrijdag 19 juli en 1 augustus. Je kan nu al maar een paartje winnen door mee te doen aan de raffle via Sneakersnstuff. Wees snel, want je kan nog maar 24 uur mee doen. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


UNDERCOVER x Nike Daybreak
UNDERCOVER x Nike Daybreak
UNDERCOVER x Nike Daybreak
Images by Hypebeast

adidas X AriZona Iced Tea collectie 23

Iced Tea, een perfect verkoelend drankje voor de warme zomerdagen. Hiervan zijn er verschillende merken, maar één merk springt er toch altijd wel bovenuit door de leuke verpakkingen en de heerlijke smaken. We hebben het dan natuurlijk over AriZona Iced Tea. Dit keer houdt dit merk zich echter ergens anders mee bezig dan met Iced Tea, namelijk met sneakers. AriZona Iced Tea is de samenwerking aangegaan met adidas en dit heeft geleid tot een enorm kleurrijk kleurenpalet op de sneakers. De adidas X AriZona Iced Tea collectie bestaat uit 2 verschillende colorways op zowel de adidas Continental 80 als de adidas Yung-1.

Iedereen heeft de verfrissende drankjes van AriZona Iced Tea vast wel eens in de schappen zien staan. Velen zullen zich de turquoise met roze bloesem verpakking wel voor de geest kunnen halen van de Green Tea met honing. Maar het assortiment van dit merk is veel groter dan dat. Genoeg kleurrijke inspiratie dus voor nieuwe colorways op sneakers. Toch zien we de meest bekende verpakking van AriZona Iced Tea terugkomen op beide sneakers in deze collectie, samen met één andere colorway die geïnspireerd is op de Lemon Iced Tea smaak. Jammer genoeg zullen deze sneakers alleen releasen in de pop-up store in New York.

De details

De adidas X AriZona Iced Tea collectie bestaat dus uit 2 verschillende colorways. Als eerste kijken we naar de colorway die geïnspireerd is op de AriZona Green Tea Honey. De gehele upper van zowel de Continental 80 als van de Yung-1 is voorzien van een turquoise basis met daaroverheen fel roze bloesem bloemen. Ook de midsole van beide modellen is voorzien van deze turquoise kleur. Verder vind je nog enkele roze en zwarte details op. Maar het meest opvallende detail dat terug te zien is op deze sneakers, is het label op de tong. Deze is zwart met een goudkleurige omlijning. Op dit label staat “Great Buy! 99¢”. Dit label is ook te vinden op de blikken van AriZona Iced Tea, maar dat is niet het enige wat dit label zo belangrijk maakt. De sneakers zullen namelijk releasen in de pop-up store in New York voor slechts 99 dollar cent!

adidas X AriZona Iced Tea
Images by: @drinkarizona

De tweede colorway in deze adidas x AriZona Iced Tea collectie is geïnspireerd op de Iced Tea Lemon. Deze colorway bestaat uit veel verschillende en felle kleuren. Denk hierbij aan turquoise, roze en geel. De colorway wordt echter iets verzacht door het gebruik van een zandachtige kleur. Ook op deze twee sneakers vind je details terug die te vinden zijn op de verpakking van de Iced Tea. Zo zie je op de adidas Yung-1 het logo van AriZona Iced Tea dat gestikt is op de zijkant van de toebox. Daarnaast is de streep die normaal gesproken over de zijkant van de Continental 80 loopt verwisseld voor 3 gele strepen. Net zoals bij de vorige colorway, vind je ook op deze sneakers een label op de tong met “Great Buy! 99¢”. Dit label is echter roze van kleur.

adidas X AriZona Iced Tea
Images by: @drinkarizona

De 4 sneakers uit de adidas x AriZona Iced Tea collectie zullen, jammer genoeg, alleen verkrijgbaar zijn in de pop-up store in New York. Op donderdag 18 en vrijdag 19 juli zijn ze te bemachtigen voor een prijs van slechts 99 dollar cent. Voor de mensen die connecties hebben in en/of rondom New York bestaat er natuurlijk nog een kans om deze opvallende sneakers te bemachtigen.


Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox