Flinke kortingen Tijdens National Glamour Day! 159

Morgen, zaterdag 6 april, is het weer zo ver! National Glamour Day staat voor de deur en dat bekent veel korting bij veel verschillende winkels en merken. Ga jij op deze dag shoppen in de stad? Zorg dan dat jij de 4e editie van het Glamour magazine bij je hebt. Op vertoon van dit blad ontvang jij namelijk verschillende kortingen bij de deelnemende winkels. Geen tijd om de stad in te gaan, maar wel om het internet af te struinen? Lees dan vooral verder, want ook online kan jij fikse kortingen ontvangen!

Verschillende partners die bij ons zijn aangesloten behoren tot de deelnemende winkels en merken. Check hieronder het overzicht per shop en welke kortingen zij hanteren.


Bij About You vind je maar liefst meer dan 600 top merken. Voor zowel groot als klein zit er voor iedereen wel wat bij. Tijdens National Glamour Day biedt About You 20% korting op de gehele collectie. Om deze korting te ontvangen, maak je gebruik van de code: GLAMDAY19. Deze actie kent echter wel een aantal uitzonderingen. De korting geldt namelijk pas vanaf een bestelwaarde van €75,- en is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

adidas Originals Continental 80


ASOS heeft echt van alles wat. Exclusieve items tot producten van eigen ASOS-merken. Door de items in veel verschillende maten aan te bieden, richt ASOS zich op een ruim publiek. Op Glamour Day bieden ook zij 20% korting op de collectie. Enkele merken zijn uitgesloten van deze actie en de korting geldt niet op giftcards, verzendkosten, ASOS marketplace, een ASOS premium abonnement en in combinatie met andere acties en /of aanbiedingen. Wil jij met deze korting shoppen bij ASOS? Gebruik dan de code ASOSXGLAMOUR bij het afrekenen.

Nike Air Max 97


Ook de Bijenkorf laat van zich horen tijdens National Glamour Day. Zowel online als in de winkel bieden zij 20% korting op een aantal geselecteerde topmerken. Het mooiste is nog dat deze korting ook nog op zondag 7 april geldig is!

Reebok Daytona DMX


Happy Socks heeft ervoor gezorgd dat sokken als basic items nu worden gezien als fashion statement. Hiermee kan je jouw outfit een geweldige twist geven. Tijdens National Glamour Day biedt Happy Socks 20% korting op het assortiment. Outlet- en/of sale-items zijn echter uitgesloten van deze actie. Evenals limited edition items en in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Wil jij gebruikmaken van deze actie? Voeg dan de code GLAMOURDAY toe tijdens het afrekenen.

Twisted Smile Sock


Als groot warenhuis kan Hudson’s Bay natuurlijk niet achterblijven. Net zoals de voorgangers, geven ook zij 20% korting op de collectie. Hiervoor kan je langs gaan in de winkels of lekker online shoppen.

Nike Air Max 90 Ultra 2.0


Bij Sarenza kan je terecht voor van alles. kleding, tassen, maar natuurlijk ook sneakers. Het is dan ook zeker fijn om te weten dat zij 20% korting geven op heel veel items. Wil jij hiervan profiteren? Gebruik dan de code GLAMOUR19 tijdens het afrekenen. Hiervoor geldt echter wel dat je een minimale bestelwaarde moet hebben van €70,- en geldt de actie niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Puma RS-0 Toys


Ook bij Shoemixx.nl kan je terecht voor de mooiste sneakers. Nu zelfs met 20% korting. Vele top merken voor een mooi prijsje, enkele zijn echter uitgesloten van deze actie. Wil jij de mooiste sneakers bemachtigen met deze korting? Gebruik dan code GLAMOURSS19.

New Balance 997H


Vans, iedereen kent het merk wel. Eerst een echte sneaker voor skaters, maar tegenwoordig zie je ze overal op straat. Heb jij ze nog niet in de kast of wil jij een nieuw paar scoren? Dan zit jij goed bij Vans tijdens National Glamour Day. Zij geven namelijk 20% korting op de collectie, behalve op de nieuwste David Bowie collectie. Ook geldt deze actie niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Wil jij nieuwe Vans scoren met deze korting? Gebruik dan code 2019NGD bij het afrekenen.

Vans Anaheim Factory Old Skool 36 DX


Als laatste doet ook Wehkamp mee tijdens National Glamour Day. Met het enorm grote assortiment van Wehkamp zit er altijd wel iets tussen voor jou. Het is dan ook fantastisch dat zij nu 20% korting geven op de collectie. en niet alleen op 6, maar ook op 7 april is deze korting geldig. De actie is echter niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Nike Air Force 1 ’07


Previous ArticleNext Article

Travis Scott x Air Jordan 6 4

Het lijkt erop dat de samenwerking tussen Travis Scott en Jordan nog even door gaat. Travis Scott heeft al gewerkt aan twee andere Jordans, namelijk de Air Jordan 1 en Air Jordan 4. Nu werken ze samen aan de Air Jordan 6.

De upper van de Travis Scott x Air Jordan 6 heeft een overall leger groene colorway met rode accenten op de tong, veters, Air Unit en heel tab. De chunky midsole heeft een kleurencombinatie van zwart en crème wit en geeft zo een mooi contrast aan de sneaker.

Er is nog geen releasedatum en prijs bekend gemaakt voor deze Travis Scott x Air Jordan 6, dus houd daarom onze releasekalender en blog in de gaten!


Travis Scott x Air Jordan 6
Travis Scott x Air Jordan 6
Travis Scott x Air Jordan 6
Images by: Py_Rates

Nike’s Air Max 720 komt in een nieuwe colorway 6

Air Max fans opgelet, de Air Max 720 is Nike’s nieuwste model en er zijn al behoorlijk wat colorways van uitgekomen. Nu is er weer informatie naar buiten gekomen van een nieuwe colorway.

Nike’s nieuwste Air Max model, de Air Max 720, komt in een nieuwe colorway. Dit model beschikt over een ongelofelijk comfortabel gevoel, door middel van de hoogste Air Unit onder de gehele voet tot nu toe. Er is voor de naam 720 gekozen, omdat de Air zool volledig zichtbaar is, horizontaal en verticaal. Ondertussen heeft Nike veel colorways uitgebracht van de 720. Bij vele colorways zit er een verhaal achter waar Nike zich door heeft laten inspireren.

De details

De nieuwe colorway die eraan komt is alleen voor dames. Er wordt gebruikgemaakt van de kleuren teal, paars en wit. De upper beschikt over een witte kleur met hierop paarse details zoals de Swoosh en het ‘Air Max’ op de tong. Echter beschikt de zool over een transparante, teal kleur. Ook de veters en de heel tab beschikken over de kleur teal.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor de nieuwe colorway van Nike’s Air Max 720. Wij verwachten dat deze colorway binnenkort uitkomt via nike.com. Houd onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven.


Air Max 720
Air Max 720
Air Max 720
Images by SVD

Coming soon: De Air Max 270 met Fuchsia en Volt details 6

Fuchsia en Volt voor de nieuwe colorway van de Nike Air Max 270. Dit model van Nike is inmiddels al in zoveel colorways verschenen. Wat perfect is, want zo zit er voor iedereen iets bij. Nu wordt er weer een nieuwe colorway verwacht.

Deze colorway doet een beetje denken aan die van een reeds uitgekomen Air Max 1. Deze heeft namelijk net als de Air Max 1 opvallende details in Fuchsia en Volt. Verder is de upper zelf redelijk clean gebleven. Het grootste gedeelte is namelijk wit. Alleen de Swooshes zijn bedekt in Volt. Rondom de hiel en de teen wordt zwart gebruikt. Fuchsia komt terug op de heel tab en in de welbekende 270 Air Bubbel. Dit alles zorgt ervoor dat de schoen niet te druk is maar wel lekker opvallende details heeft. Ondanks dat dit paar dan toch wel makkelijk te combineren is, is het nog steeds een echte eyecatcher. Het is nog niet duidelijk wanneer dit paar precies zal releasen. Houd daarvoor onze releasekalender in de gaten.