De adidas ZX 4000 4D ‘Carbon’ released op 6 april 129

Het is eindelijk zo ver! Zaterdag 6 april komt de gloednieuwe variant van de adidas ZX 4000 4D uit in een ‘Carbon’ colorway. Dit keer in een andere kleurcombinatie die we nog niet eerder zagen.

Afgelopen februari kwam de eerste adidas ZX 4000 4D uit. Dit was een uniek model, en dat kwam voornamelijk door het materiaal gebruik en de zool. adidas noemde dit ook wel een nieuwe technologie. Toch zien we een aantal oude kenmerken die wél terug zijn gekomen, zoals de drie strepen. Dit keer in een nieuw jasje. Wat vooral opvallend is aan dit model is de zool. De nieuwe zool heeft een 4D effect met een licht groene kleur waardoor het gelijk naar je oog trekt. Het eerste model heeft een gemixte combinatie van kleuren. Daar is nu verandering in gekomen met de gloednieuwe ‘Carbon’.

De details

De nieuwe adidas ZX 4000 4D ‘Carbon’ heeft een basis van de kleur ‘Carbon’. Ook wel gezien als een donkergrijze tint. Dit zien we voornamelijk op de bovenkant van de sneaker. Dit is gecombineerd met kleine kleur accenten. Onder de veteroogjes zie je verschillende streepjes in de kleur ‘Sesoye’. Door de basis van de ‘Carbon’ colorway geeft dit een opvallend effect. De 4D zool van de sneaker is exact hetzelfde als het eerste model. Door de licht groene kleur hiervan laat de nieuwe zool goed zien. Het logo van adidas op de tong maakt het nieuwe model helemaal compleet.

De releasedatum van de unieke adidas ZX 4000 4D ‘Carbon’ is op zaterdag 6 april. Ben je benieuwd waar je deze sneaker kan bemachtigen? Check dan de storelist.


adidas ZX 4000 4D 'Carbon'
adidas ZX 4000 4D 'Carbon'
BD7865
BD7865
BD7865
Images by @randygalang/@rylejustinuy
Previous ArticleNext Article

Een magische samenwerking tussen Vans en Harry Potter 19

Vans heeft een opmerkelijke, maar magische samenwerking aangekondigd. Dit keer gaat het om ‘Harry Potter’. Tot nu toe zijn er nog geen foto’s uitgekomen van de samenwerking. Echter gaan er geruchten rond dat alle 4 de afdelingen van Hogwarts een kenmerkende sneaker krijgen.

Ergens in 2019 zal Vans in samenwerking met ‘Harry Potter’ sneakers uitbrengen voor alle liefhebbers van Harry Potter. Tot nu toe is er nog niks bekend over een releasedatum of om welk model sneakers het gaat.

Het merk Vans heeft op zijn Instagram kanaal een gif geplaatst van de samenwerking tussen de twee. Als achtergrond wordt er gebruikgemaakt van verschillende kleuren die ook in de schilden voorkomen van de 4 afdelingen van Hogwarts. Ook heeft de Amerikaanse website van Vans een speciale webpagina waar 4 verschillende panelen op staan van de afdelingen van Hogwarts. De verschillende afdelingen zijn: Griffoendor, Ravenklauw, Zwadderich en Huffelpuf. Elk paneel beschikt over een opvallende kleur en een trippend patroon. Ook staat er “Vans en Harry Potter hebben samengewerkt om een magische collectie van sneakers, kleding en accessoires voor heksen, tovenaars en dreuzels te maken”.

Zodra er foto’s zijn uitgekomen van de samenwerking tussen Vans en Harry Potter laten wij het zo snel mogelijk weten. Houd goed onze website in de gaten om up-to-date te zijn van het laatste nieuws.


View this post on Instagram

Something magical coming soon.

A post shared by Vans Europe (@vans_europe) on

Vans Harry Potter samenwerking

Neymar Jr. laat nieuwe samenwerking zien met Nike 23

Sterspeler Neymar Jr. van Paris-Saint-Germain liet een paar dagen geleden de samenwerking zien tussen hem en Nike. Op Instagram was te zien dat het ging over het old-school model Nike Shox R4.

De details

Deze retro sneaker is de laatste tijd zijn comeback aan het maken. Nu al helemaal aangezien het de sneaker zijn 19e verjaardag wordt en Neymar een samenwerking heeft met deze sneaker. Er komen twee colorways uit voor deze sneaker. De eerste is een all white colorway met vele Swoosh logo’s op de zijkant van de upper en een rood Air systeem. Op de tong staat ‘NEYMAR’ met daarboven de letter ‘N’ waar eerst de letter ‘S’ stond.

De tweede colorway heeft en combinatie van geel en rood die in elkaar overlopen. hierbij staat vooraan de upper één Swoosh logo in plaats van vele Swoosh logo’s over de hele upper. De tong is zilver van kleur met daarop weer ‘NEYMAR’ en daar boven de letter ‘N’.

Er is nog geen release datum of prijs bekend gemaakt voor deze sneaker. Kijk hieronder alvast naar de samenwerking tussen Neymar en Nike!

Wil jij geen een sneaker release missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


New Balance viert 30 jarig bestaan van de ‘1500’ met de M1500PRT 32

New Balance heeft iets te vieren. Het ‘1500’ model bestaat namelijk ondertussen alweer 30 jaar en dat moet gevierd worden met een gloednieuwe sneaker. Dit is de New Balance M1500PRT die zaterdag 4 mei gereleased gaat worden.

Het welbekende ‘1500’ model werd geboren in het jaar 1989, en is nog steeds enorm aanwezig. Voor de meeste verzamelaars is dit model één van de meest iconische New Balance sneakers die er zijn. De gloednieuwe M1500PRT is van de “Made in England” collectie. De New Balance M1500PRT is een levendige, kleurrijke versie van het originele silhouet New Balance 1500, en een opvallend onderdeel van het nieuwe “Sample Lab” pakket. De sneaker heeft een goede mix van materialen met stevig leer. Dat wordt gebruikt voor een groot deel van het bovenwerk en een sterke, ondersteunende rubberen outsole. De basis van de sneaker is voornamelijk wit, en geeft een opvallend effect dankzij de print. De midsole is zwart en de outsole bruin. De zwarte kleur komt ook terug in de sneaker en op de tong. Het welbekende “N” kenmerk van New Balance is weer aanwezig aan de zijkant van de sneaker.

De releasedatum van de gloednieuwe New Balance M1500PRT is op zaterdag 4 mei. Wil je op de hoogte blijven van deze release? Check dan de releasekalender.


New Balance M1500PRT
New Balance M1500PRT
New Balance M1500PRT
Images by 43einhalb