Baskèts Amsterdam // De Reebok Daytona DMX in 3 nieuwe colorways

Reebok geeft zijn Daytona DMX drie nieuwe colorways, perfect voor de lente. De Reebok Daytona DMX is een mooi gestroomlijnd model dat in het jaar 2000 voor het eerst werd uitgebracht. De sneaker kent veelal kleurrijke colorways waardoor elke colorway opnieuw een verrassing wordt.

De details

Nu komt de Daytona DMX in drie nieuwe colorways, namelijk ‘Cool Shadow’, ‘Lilac’ en ‘Cold Grey’. De upper is gemaakt van textiel en syntetisch materiaal. De upper is erg gestroomlijnd waardoor de sneaker snelheid uitstraalt. De strakke upper is geplaatst op een EVA midsole wat zorgt voor een goede schokdemping. In deze midsole bevindt zich ook nog de DMX schokdemping. Dit geeft extra comfort tijdens het lopen doordat er telkens lucht wordt verplaatst van de voorvoet naar de hiel en weer terug. Uiteindelijk wordt de sneaker afgemaakt door een rubberen outsole.

De drie nieuwe colorways van de Reebok Daytona DMX zijn op dit moment al verkrijgbaar voor een prijs van €120,- bij retailers zoals Baskèts. Nieuwsgierig geworden? Check dan hieronder de foto’s en info van de sneakers.


Reebok Daytona DMX ‘Lilac’

Prijs: €120,-
Colorway: Lilac/Grey/Red/Gold
stylecode: DV5818
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen>>


Reebok Daytona DMX ‘Cold Grey’

Prijs: €120,-
Colorway: White/Cold Grey/Pink
stylecode: CN7406
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen>>


Reebok Daytona DMX ‘Cool Shadow’

Prijs: €120,-
Colorway: Cool Shadow/Grey/Lila
stylecode: CN7407
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen>>

Images by: Baskèts Amsterdam

Previous ArticleNext Article