Beyoncé en adidas kondigen partnership aan

Wie kent het merk adidas en de wereldberoemde Beyoncé nou niet? adidas en Beyoncé hebben geweldig nieuws naar buiten gebracht, want zij hebben hun partnership aangekondigd. Het partnership moet voor inspiratie zorgen, en dat de volgende generatie van ontwerpers het beste uit zichzelf weten te halen.

Beyoncé laat weten dat ze erg blij is met deze samenwerking. Ze zei: “Dit is een partnership van mij dromen, adidas is enorm grensverleggend op het gebied van creativiteit. adidas en ik delen een filosofie die creativiteit, groei en sociale verantwoordelijkheden voorop stellen.” Dit zijn mooie woorden van de Amerikaanse zangeres. Ook zei Beyoncé dat ze ernaar uitkijkt om “Ivy Park” opnieuw uit te brengen.

Het partnership tussen de twee zal mooie nieuwe producten met zich mee brengen. Dit zal prestatie- en lifestyle gericht zijn. Het doel is om de volgende generatie atleten, ontwerpers en leiders te versterken en om het beste uit zichzelf te halen. De basis van de opkomende collectie tussen adidas en Beyoncé zal worden gevormd door betekenisvolle en rijke verhalen. Ook zal dit de basis zijn voor de herlancering voor Beyoncé haar eigen merk genaamd “Ivy Park”. Hoewel Beyoncé met adidas gaat samenwerken, blijft de zangeres wel de enige eigenaar van haar merk “Ivy Park”.

Ook de Executive Board Member van adidas, Eric Liedtke, deed een mooi woord over de samenwerking tussen de twee. Hij zei: “Beyoncé is een iconische creator, maar heeft zichzelf ook zeker bewezen in het bedrijfsleven. Samen hebben wij de mogelijkheid om de volgende generatie van ontwerpers te inspireren en te versterken.”


adidas en beyoncé

Previous ArticleNext Article