De Puma Cell Venom Patent komt in 4 nieuwe colorways 107

Puma brengt zijn Puma Cell Venom Patent uit in 4 nieuwe colorways. Twee hiervan zijn op dit moment al verkrijgbaar. Over de andere twee is nog weinig bekend, maar er zijn wel foto’s vrijgekomen.

Rond het jaar 1990 bracht Puma voor het eerst de CELL-technologie op de markt. De zeshoekige cellen, waarop deze technologie gebaseerd is, zorgen voor een stabiele demping waardoor bewegen prettig en makkelijk werd gemaakt. De Puma CELL-technologie komt in verschillende sneakers terug, zo ook in de Puma Cell Venom. Puma geeft deze sneaker nu 4 nieuwe colorways.

De details

De Puma Cell Venom is één van de modellen die in 1998 werd geïntroduceerd met de Puma CELL-technologie. Na jaren zien we dit model steeds meer terugkomen. De 4 nieuwe colorways zijn behoorlijk verschillend vergeleken met de vorige colorways. Dit komt voornamelijk door het materiaalgebruik. Waar normaal gesproken op de upper gebruik werd gemaakt van mesh, zien we nu suède terugkomen. Het kleurgebruik is per colorway verschillend, wel zijn het vooral zachte kleuren. De verschillende colorways zijn: Bridal Rose-Marshmallow, Gray Violet-Marshmallow, White/Lavender en White/Black. Omdat het voornamelijk pastelkleuren zijn, passen deze sneakers perfect bij de lente.

Deze zachte uppers zijn geplaatst op een wit gekleurde midsole. De herkenbare outsole van de Cell Venom is eigenlijk opgesplitst in twee delen. Hierdoor lijkt het alsof je echt op een losse hak loopt. Je kan dit gedeelte ook echt inkijken, hierdoor kan je de cellen daadwerkelijk zien zitten. De outsole draagt dezelfde kleur als de upper. Dit zorgt ervoor dat het kleurgebruik mooi in evenwicht is.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Scroll dan vooral verder voor meer informatie en natuurlijk foto’s van de verschillende colorways. De Puma Cell Venom Patent ‘Bridal Rose’ en ‘Grey Violet’ zijn op dit moment al verkrijgbaar voor een prijs van €120,-. Voor de andere twee colorways is het helaas nog geen releasedatum bekend, maar ook deze zullen €120,- gaan kosten.


Puma Cell Venom Patent 'Bridal Rose'

Puma Cell Venom Patent 'Bridal Rose'

Puma Cell Venom Patent 'Lavender'

Puma Cell Venom Patent 'Black'

Previous ArticleNext Article

Travis Scott x Air Jordan 6 4

Het lijkt erop dat de samenwerking tussen Travis Scott en Jordan nog even door gaat. Travis Scott heeft al gewerkt aan twee andere Jordans, namelijk de Air Jordan 1 en Air Jordan 4. Nu werken ze samen aan de Air Jordan 6.

De upper van de Travis Scott x Air Jordan 6 heeft een overall leger groene colorway met rode accenten op de tong, veters, Air Unit en heel tab. De chunky midsole heeft een kleurencombinatie van zwart en crème wit en geeft zo een mooi contrast aan de sneaker.

Er is nog geen releasedatum en prijs bekend gemaakt voor deze Travis Scott x Air Jordan 6, dus houd daarom onze releasekalender en blog in de gaten!


Travis Scott x Air Jordan 6
Travis Scott x Air Jordan 6
Travis Scott x Air Jordan 6
Images by: Py_Rates

Nike’s Air Max 720 komt in een nieuwe colorway 7

Air Max fans opgelet, de Air Max 720 is Nike’s nieuwste model en er zijn al behoorlijk wat colorways van uitgekomen. Nu is er weer informatie naar buiten gekomen van een nieuwe colorway.

Nike’s nieuwste Air Max model, de Air Max 720, komt in een nieuwe colorway. Dit model beschikt over een ongelofelijk comfortabel gevoel, door middel van de hoogste Air Unit onder de gehele voet tot nu toe. Er is voor de naam 720 gekozen, omdat de Air zool volledig zichtbaar is, horizontaal en verticaal. Ondertussen heeft Nike veel colorways uitgebracht van de 720. Bij vele colorways zit er een verhaal achter waar Nike zich door heeft laten inspireren.

De details

De nieuwe colorway die eraan komt is alleen voor dames. Er wordt gebruikgemaakt van de kleuren teal, paars en wit. De upper beschikt over een witte kleur met hierop paarse details zoals de Swoosh en het ‘Air Max’ op de tong. Echter beschikt de zool over een transparante, teal kleur. Ook de veters en de heel tab beschikken over de kleur teal.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor de nieuwe colorway van Nike’s Air Max 720. Wij verwachten dat deze colorway binnenkort uitkomt via nike.com. Houd onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven.


Air Max 720
Air Max 720
Air Max 720
Images by SVD

Coming soon: De Air Max 270 met Fuchsia en Volt details 6

Fuchsia en Volt voor de nieuwe colorway van de Nike Air Max 270. Dit model van Nike is inmiddels al in zoveel colorways verschenen. Wat perfect is, want zo zit er voor iedereen iets bij. Nu wordt er weer een nieuwe colorway verwacht.

Deze colorway doet een beetje denken aan die van een reeds uitgekomen Air Max 1. Deze heeft namelijk net als de Air Max 1 opvallende details in Fuchsia en Volt. Verder is de upper zelf redelijk clean gebleven. Het grootste gedeelte is namelijk wit. Alleen de Swooshes zijn bedekt in Volt. Rondom de hiel en de teen wordt zwart gebruikt. Fuchsia komt terug op de heel tab en in de welbekende 270 Air Bubbel. Dit alles zorgt ervoor dat de schoen niet te druk is maar wel lekker opvallende details heeft. Ondanks dat dit paar dan toch wel makkelijk te combineren is, is het nog steeds een echte eyecatcher. Het is nog niet duidelijk wanneer dit paar precies zal releasen. Houd daarvoor onze releasekalender in de gaten.