De David Bowie x Vans Collectie released deze maand 232

Ter nagedachtenis van de legendarische artiest David Bowie, gaat Vans een collectie uitbrengen. Er worden vier modellen gebruikt voor deze collectie namelijk Vans Old Skool, Vans Era, Vans Sk8-Hi en de Vans Slip-On.

Op elk van deze modellen wordt een andere print gebruikt waarbij inspiratie is opgedaan vanuit de albums van David Bowie zoals Space Oddity, Hunky Dory, Ziggy Stardust, en Aladdin Sane.

De Vans Old Skool wordt bekleed met een rode bliksemschicht die over de hele upper van de sneaker loopt. Deze bliksemschicht komt van het album ‘Aladdin Sane’, waar David Bowie deze bliksemschicht op zijn gezicht heeft. De Vans Era is bekleed met blauwe rondjes gemixt met een licht groende kleur als basis. Deze colorway doet eer aan het album ‘Space Oddity’. Op de Sk8-Hi is ook weer de bliksemschicht te vinden, alleen dit keer van ‘Ziggy Stardust’. De base van de Sk8-Hi heeft het iconische schaakbord patroon van Vans met daar overheen de rood met zwarte bliksemschicht en in grote letters “Bowie” erboven. De Slip-On doet eer aan ‘Hunky Dory’. Met een geel suède base gemixt met het schaakbord patroon op de toebox en hiel. Deze vlakken zijn overigens gemaakt van vacht.

Deze collectie wordt verwacht op vrijdag 5 april op Vans.nl en bij andere retailers. De prijzen in deze collectie kunnen verschillen tussen de €65,- tot €80,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


Vans x David BowieVans x David Bowie

Previous ArticleNext Article

Travis Scott x Air Jordan 6 4

Het lijkt erop dat de samenwerking tussen Travis Scott en Jordan nog even door gaat. Travis Scott heeft al gewerkt aan twee andere Jordans, namelijk de Air Jordan 1 en Air Jordan 4. Nu werken ze samen aan de Air Jordan 6.

De upper van de Travis Scott x Air Jordan 6 heeft een overall leger groene colorway met rode accenten op de tong, veters, Air Unit en heel tab. De chunky midsole heeft een kleurencombinatie van zwart en crème wit en geeft zo een mooi contrast aan de sneaker.

Er is nog geen releasedatum en prijs bekend gemaakt voor deze Travis Scott x Air Jordan 6, dus houd daarom onze releasekalender en blog in de gaten!


Travis Scott x Air Jordan 6
Travis Scott x Air Jordan 6
Travis Scott x Air Jordan 6
Images by: Py_Rates

Nike’s Air Max 720 komt in een nieuwe colorway 6

Air Max fans opgelet, de Air Max 720 is Nike’s nieuwste model en er zijn al behoorlijk wat colorways van uitgekomen. Nu is er weer informatie naar buiten gekomen van een nieuwe colorway.

Nike’s nieuwste Air Max model, de Air Max 720, komt in een nieuwe colorway. Dit model beschikt over een ongelofelijk comfortabel gevoel, door middel van de hoogste Air Unit onder de gehele voet tot nu toe. Er is voor de naam 720 gekozen, omdat de Air zool volledig zichtbaar is, horizontaal en verticaal. Ondertussen heeft Nike veel colorways uitgebracht van de 720. Bij vele colorways zit er een verhaal achter waar Nike zich door heeft laten inspireren.

De details

De nieuwe colorway die eraan komt is alleen voor dames. Er wordt gebruikgemaakt van de kleuren teal, paars en wit. De upper beschikt over een witte kleur met hierop paarse details zoals de Swoosh en het ‘Air Max’ op de tong. Echter beschikt de zool over een transparante, teal kleur. Ook de veters en de heel tab beschikken over de kleur teal.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor de nieuwe colorway van Nike’s Air Max 720. Wij verwachten dat deze colorway binnenkort uitkomt via nike.com. Houd onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven.


Air Max 720
Air Max 720
Air Max 720
Images by SVD

Coming soon: De Air Max 270 met Fuchsia en Volt details 6

Fuchsia en Volt voor de nieuwe colorway van de Nike Air Max 270. Dit model van Nike is inmiddels al in zoveel colorways verschenen. Wat perfect is, want zo zit er voor iedereen iets bij. Nu wordt er weer een nieuwe colorway verwacht.

Deze colorway doet een beetje denken aan die van een reeds uitgekomen Air Max 1. Deze heeft namelijk net als de Air Max 1 opvallende details in Fuchsia en Volt. Verder is de upper zelf redelijk clean gebleven. Het grootste gedeelte is namelijk wit. Alleen de Swooshes zijn bedekt in Volt. Rondom de hiel en de teen wordt zwart gebruikt. Fuchsia komt terug op de heel tab en in de welbekende 270 Air Bubbel. Dit alles zorgt ervoor dat de schoen niet te druk is maar wel lekker opvallende details heeft. Ondanks dat dit paar dan toch wel makkelijk te combineren is, is het nog steeds een echte eyecatcher. Het is nog niet duidelijk wanneer dit paar precies zal releasen. Houd daarvoor onze releasekalender in de gaten.