Het adidas ‘Jet Set’ pack, een eerbetoon aan de populairste modesteden

Met het nieuwe adidas ‘Jet Set’ pack ligt de focus op de populairste modesteden van de wereld; New York, Shanghai, Tokyo, Los Angeles, London en Parijs. Door middel van gekleurde labels worden deze steden weergegeven op de sneakers.

In dit pack wordt er slechts gebruikgemaakt van één model van adidas, de Nite Jogger. De schoenen hebben allemaal dezelfde kleur upper en zool. adidas heeft ervoor gekozen om de basis van de schoen heel rustig te houden, die is namelijk gewoon zwart. Het enige wat de sneakers in het pack van elkaar onderscheidt zijn de gekleurde labels waarop de verschillende steden staan. Elke stad heeft zijn eigen kleur. De vormgeving van de labels is gebaseerd op bagagelabels. Dus als jij echt een passie hebt voor reizen dan is dit pack waarschijnlijk wel wat voor jou! Voor zover wij weten zullen alleen de Nite Jogger Paris en Nite Jogger London releasen in Nederland. Of de sneakers met de andere steden ook zullen releasen in Nederland is nog niet duidelijk. Scroll naar beneden voor de shoplinks van de Paris en London colorways.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

adidas Nite Jogger 'Paris'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas Nite Jogger 'London'

EG2201 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article