ETQ released nieuwe colorways van de LT 01 Premium

ETQ heeft nieuwe colorways uitgebracht van de Low Top 1 Premium. In totaal heeft ETQ 4 colorways uitgebracht van dit sneakermodel.

In 2010 werd het Amsterdamse schoenenmerk ETQ opgericht. Het merk werd opgericht om de dure prijzen van luxury merken tegen te spreken. ETQ streeft naar hoge kwaliteit en mooie sneakers voor de juiste prijs. Er wordt gewerkt met een minimalistische filosofie, omdat ETQ geloofd dat duurzaamheid goed voor de wereld en de mensheid is.

De details

ETQ LT 01 Premium is verkrijgbaar in 4 verschillende colorways. 1 van deze colorways is gemaakt van een ander soort materiaal dan de andere 3. De Low Top 1 Premium Black is gemaakt van nubuck leer en de andere 3 colorways zijn gemaakt van ‘boterzacht’ leer. De namen van de andere 3 colorways zijn: Low Top 1 Premium Midnight Blue, Low Top 1 Premium Almond en Low Top 1 Premium Pistache. Verder zijn er geen verschillen tussen de colorways. Dit model is gebaseerd op een classic court sneaker en beschikt over nylon veters en een leren binnenzool. Ook de lining is van leer gemaakt.

Scroll naar beneden voor foto’s en meer informatie van de nieuwe colorways van de ETQ LT 01 Premium. Wij verwachten dat deze colorways binnenkort verkrijgbaar zijn bij de Bijenkorf. Aan deze sneaker hangt een prijskaartje van €260,-. Alleen de zwarte colorway kost €270,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


ETQ Low Top 1 Premium Pistache

Prijs: €260,-
Colorway: Pistache

ETQ LT 01 Premium

ETQ Low Top 1 Premium Black

Prijs: €270,-
Colorway: Black

ETQ LT 01 Premium

ETQ Low Top 1 Premium Midnight Blue

Prijs: €260,-
Colorway: Midnight blue

ETQ LT 01 Premium

ETQ Low Top 1 Premium Almond

Prijs: €260,-
Colorway: Almond

ETQ LT 01 Premium
Images by ETQ

Previous ArticleNext Article