adidas YEEZY BOOST 700 V2 “Vanta”

Het lijkt erop dat wij weer een nieuwe colorway gaan zien van de adidas Yeezy Boost 700 V2. De colorway die gaat komen heet “Vanta”. De naam Vanta komt van het materiaal Vantablack, wat bekend staat om het feit dat het 99.9% van het licht absorbeert.

De details

De upper van de sneaker heeft een combinatie van leer en mesh. Het leer op de upper heeft een wat lichtere zwarte kleur, terwijl de mesh op de upper weer veel donkerder is. Om wat contrast te bieden zijn de twee pods op de grote midsole licht grijs van kleur gemaakt. De kans is groot dat de drie strepen op de upper reflecterend worden, net zoals de voorgaande V2 colorways.

Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar de adidas Yeezy Boost 700 V2 “Vanta” volgt wel de prijzen van de vorige V2 en krijgt een prijs kaartje van €300,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.Previous ArticleNext Article