Nike Adapt BB in een ‘Dark Grey’ colorway 137

Na de eerste populaire Nike Adapt BB is er een opvolger onderweg. Dit keer in een gloednieuwe colorway op hetzelfde model. We zagen eerst de Nike Adapt BB in een zwart/wit colorway gecombineerd met blauw. De nieuwe variant komt met een combinatie van ‘Dark Grey en een multi-colorway optie. De releasedatum van de iconische Nike Adapt BB is op vrijdag 19 april.

De eerste Nike Adapt BB maakte zijn debuut in januari. De sneaker heeft een opmerkelijk detail wat in de vetersluiting zit. Dit kan worden aangetrokken door een power-knop. Door de app op je mobiel kon je zelf aanpassen hoe strak je de sneaker om je voet wilde hebben. Toch heeft de nieuwe Adapt BB innovatieve stappen gezet.

Ben je benieuwd naar het eerste model van de Nike Adapt BB inclusief een review van ons? Check dan de video hieronder.


De details

De iconische Nike Adapt BB is een sneaker met een gloednieuwe techniek. Ook de nieuwe variant heeft dezelfde werking als de vorige. Toch heeft het een nieuw detail naast de nieuwe colorway. Je kan ook de knoppen in de midsole aanpassen naar verschillende kleuren. Hierdoor kan je de sneaker een beetje personaliseren naar je eigen zin. Dit kan ook weer via de app op je mobiel. Het model is exact als de voorganger, maar wel in een ‘Dark Grey’ colorway. Deze kleur komt vooral terug als detail op de sneaker zoals de midsole. Het Swoosh logo is weer aanwezig op verschillende plekken. Die zie je op de midsole, aan de zijkant wat we normaal gewend zijn, op de tong en aan de achterkant van de sneaker. Wil je op de hoogte blijven van de release? Check dan de releasekalender.


Nike Adapt BB
Nike Adapt BB
Nike Adapt BB
Nike Adapt BB

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Previous ArticleNext Article

Travis Scott x Air Jordan 6 4

Het lijkt erop dat de samenwerking tussen Travis Scott en Jordan nog even door gaat. Travis Scott heeft al gewerkt aan twee andere Jordans, namelijk de Air Jordan 1 en Air Jordan 4. Nu werken ze samen aan de Air Jordan 6.

De upper van de Travis Scott x Air Jordan 6 heeft een overall leger groene colorway met rode accenten op de tong, veters, Air Unit en heel tab. De chunky midsole heeft een kleurencombinatie van zwart en crème wit en geeft zo een mooi contrast aan de sneaker.

Er is nog geen releasedatum en prijs bekend gemaakt voor deze Travis Scott x Air Jordan 6, dus houd daarom onze releasekalender en blog in de gaten!


Travis Scott x Air Jordan 6
Travis Scott x Air Jordan 6
Travis Scott x Air Jordan 6
Images by: Py_Rates

Nike’s Air Max 720 komt in een nieuwe colorway 6

Air Max fans opgelet, de Air Max 720 is Nike’s nieuwste model en er zijn al behoorlijk wat colorways van uitgekomen. Nu is er weer informatie naar buiten gekomen van een nieuwe colorway.

Nike’s nieuwste Air Max model, de Air Max 720, komt in een nieuwe colorway. Dit model beschikt over een ongelofelijk comfortabel gevoel, door middel van de hoogste Air Unit onder de gehele voet tot nu toe. Er is voor de naam 720 gekozen, omdat de Air zool volledig zichtbaar is, horizontaal en verticaal. Ondertussen heeft Nike veel colorways uitgebracht van de 720. Bij vele colorways zit er een verhaal achter waar Nike zich door heeft laten inspireren.

De details

De nieuwe colorway die eraan komt is alleen voor dames. Er wordt gebruikgemaakt van de kleuren teal, paars en wit. De upper beschikt over een witte kleur met hierop paarse details zoals de Swoosh en het ‘Air Max’ op de tong. Echter beschikt de zool over een transparante, teal kleur. Ook de veters en de heel tab beschikken over de kleur teal.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor de nieuwe colorway van Nike’s Air Max 720. Wij verwachten dat deze colorway binnenkort uitkomt via nike.com. Houd onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven.


Air Max 720
Air Max 720
Air Max 720
Images by SVD

Coming soon: De Air Max 270 met Fuchsia en Volt details 6

Fuchsia en Volt voor de nieuwe colorway van de Nike Air Max 270. Dit model van Nike is inmiddels al in zoveel colorways verschenen. Wat perfect is, want zo zit er voor iedereen iets bij. Nu wordt er weer een nieuwe colorway verwacht.

Deze colorway doet een beetje denken aan die van een reeds uitgekomen Air Max 1. Deze heeft namelijk net als de Air Max 1 opvallende details in Fuchsia en Volt. Verder is de upper zelf redelijk clean gebleven. Het grootste gedeelte is namelijk wit. Alleen de Swooshes zijn bedekt in Volt. Rondom de hiel en de teen wordt zwart gebruikt. Fuchsia komt terug op de heel tab en in de welbekende 270 Air Bubbel. Dit alles zorgt ervoor dat de schoen niet te druk is maar wel lekker opvallende details heeft. Ondanks dat dit paar dan toch wel makkelijk te combineren is, is het nog steeds een echte eyecatcher. Het is nog niet duidelijk wanneer dit paar precies zal releasen. Houd daarvoor onze releasekalender in de gaten.