Nike onthult gloednieuwe Air Max ‘Remixed’ collectie 🔥

Op Air Max Day heeft Nike de nieuwe Air Max ‘remixed’ collectie onthuld. In deze collectie zit o.a. de Nike x Atmos Air Max 2 Light, Nike x Clot Air Max 97/Haven, Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You en de Nike x CPFM Air VaporMax 2019. De designs zijn afkomstig van een kwartet van intrigerende en ambitieuze Air Max-ontwerpers van Atmos Tokyo, Edison Chen’s eerbiedwaardige CLOT, New York’s Heron Preston en de ongrijpbare Cactus Plant Flea Market. De Air Max ‘remixed’ collectie zal op verschillende momenten gereleased worden.

Een aantal projecten die nooit bruikbaar waren, hebben zich nu als een nieuw project ontwikkeld. De inspiratie van de Air Max-ontwerpen komt van verschillende kanten. Elke sneaker biedt een duidelijke kijk op een Air Max-klassieker, maar nu in een gloednieuw jasje. De collectie is opnieuw geremixt, gecreëerd en bewerkt. Zo heeft elk model een twist gekregen wat we nog niet eerder hebben gezien. Benieuwd? Kijk dan snel hieronder!

Ben je benieuwd naar andere releases? Check dan snel de releasekalender.


Atmos X Nike Air Max 2 Light

BV7406-001 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders

De Nike x Atmos Air Max 2 Light is uitgevoerd op het welbekende Atmos model. De sneaker heeft een geremixt ontwerp uit de jaren 90 met een volledige all-over print. Je ziet veel verschillende kleurencombinaties wat enorm opvalt. De Nike x Atmos Air Max 2 Light zal wereldwijd gereleased worden op vrijdag 5 april.

Nike x Atmos Air Max 2 Light

Nike x Clot Air Max 97/Haven

De Nike x Clot Air Max 97/Haven is uitgevoerd op de Nike Zoom Haven die voor het eerst in 2000 werd geïntroduceerd. Het model is gecombineerd met een paar Air Max 97 tools waardoor het een unieke uitstraling krijgt. De sneaker zal op woensdag 8 mei gereleased worden.

Nike x Clot Air Max 97/Haven

Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You

De Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You is een combinatie van de populaire Air Max 720 samen met de Air Max 95. De sneaker heeft ook een felle colorway waardoor het een opvallend uiterlijk heeft gekregen. Ook de welbekende Air-Unit van de Air Max 720 komt weer terug. De sneaker zal op maandag 15 april gereleased worden.

Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You

Nike x CPFM Air VaporMax 2019

De Nike x CPFM Air VaporMax 2019 is een sneaker uitgevoerd op de VaporMax met speciale details. Door de bijzondere elementen is het een uniek ontwerp. Bijvoorbeeld de Swoosh die aan de sneaker is gemaakt. De Nike x CPFM Air VaporMax 2019 wordt op dinsdag 14 mei gereleased exclusief op de Dover Street Market locaties.

Nike x CPFM Air VaporMax 2019

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Previous ArticleNext Article