Nike onthult gloednieuwe Air Max ‘Remixed’ collectie 🔥 657

Op Air Max Day heeft Nike de nieuwe Air Max ‘remixed’ collectie onthuld. In deze collectie zit o.a. de Nike x Atmos Air Max 2 Light, Nike x Clot Air Max 97/Haven, Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You en de Nike x CPFM Air VaporMax 2019. De designs zijn afkomstig van een kwartet van intrigerende en ambitieuze Air Max-ontwerpers van Atmos Tokyo, Edison Chen’s eerbiedwaardige CLOT, New York’s Heron Preston en de ongrijpbare Cactus Plant Flea Market. De Air Max ‘remixed’ collectie zal op verschillende momenten gereleased worden.

Een aantal projecten die nooit bruikbaar waren, hebben zich nu als een nieuw project ontwikkeld. De inspiratie van de Air Max-ontwerpen komt van verschillende kanten. Elke sneaker biedt een duidelijke kijk op een Air Max-klassieker, maar nu in een gloednieuw jasje. De collectie is opnieuw geremixt, gecreëerd en bewerkt. Zo heeft elk model een twist gekregen wat we nog niet eerder hebben gezien. Benieuwd? Kijk dan snel hieronder!

Ben je benieuwd naar andere releases? Check dan snel de releasekalender.


De Nike x Atmos Air Max 2 Light is uitgevoerd op het welbekende Atmos model. De sneaker heeft een geremixt ontwerp uit de jaren 90 met een volledige all-over print. Je ziet veel verschillende kleurencombinaties wat enorm opvalt. De Nike x Atmos Air Max 2 Light zal wereldwijd gereleased worden op vrijdag 5 april.

Nike x Atmos Air Max 2 Light

Nike x Clot Air Max 97/Haven

De Nike x Clot Air Max 97/Haven is uitgevoerd op de Nike Zoom Haven die voor het eerst in 2000 werd geïntroduceerd. Het model is gecombineerd met een paar Air Max 97 tools waardoor het een unieke uitstraling krijgt. De sneaker zal op woensdag 8 mei gereleased worden.

Nike x Clot Air Max 97/Haven

Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You

De Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You is een combinatie van de populaire Air Max 720 samen met de Air Max 95. De sneaker heeft ook een felle colorway waardoor het een opvallend uiterlijk heeft gekregen. Ook de welbekende Air-Unit van de Air Max 720 komt weer terug. De sneaker zal op maandag 15 april gereleased worden.

Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You

Nike x CPFM Air VaporMax 2019

De Nike x CPFM Air VaporMax 2019 is een sneaker uitgevoerd op de VaporMax met speciale details. Door de bijzondere elementen is het een uniek ontwerp. Bijvoorbeeld de Swoosh die aan de sneaker is gemaakt. De Nike x CPFM Air VaporMax 2019 wordt op dinsdag 14 mei gereleased exclusief op de Dover Street Market locaties.

Nike x CPFM Air VaporMax 2019

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Previous ArticleNext Article

De Nike Dunk ‘Viotech’ krijgt weer een retro release 6

De Nike Dunk ‘Viotech’ zal dit jaar wéér een nieuwe retro release krijgen, waarschijnlijk dan! De kleurrijke sneaker wordt in de herfst van 2019 al verwacht.

De ‘Viotech’ Dunk is een zeer kleurrijke sneaker die voor het eerst in 2002 uit is gekomen als een co.jp release. Dit project richtte zich op releases die exclusief waren voor Japan. Een bekend voorbeeld is de originele Air Max 1 ‘Curry’. Een kleine 11 jaar later werd de Nike Dunk ‘Viotech’ opnieuw uit gebracht. In de kleur tinten zaten wel degelijk verschillen, maar ook deze Dunk was weer lekker druk met kleuren. De 2013 uitvoering is via StockX op te pikken voor een bedrag van kleine €300,- maar is wel aan de stijgende kant. De originele Dunk is daarentegen een tikkie duurder, en tikt bijna de €1000,- aan. Een stijging in de prijs is vooral te danken aan het feit dat zowel Travis Scott als Virgil Abloh de sneakers regelmatig aan hebben. Hierdoor is de iconische sneaker weer terug in de spotlight.

Maar ook zal er een Nike Air Max 90 uitkomen in dezelfde colorblocking en materiaal keuze. Komt de Dunk ook in deze kleuren dan wordt het toch echt een andere colorway en zal het eerder een ‘Viotech 2.0′ release worden. De eerste berichten spreken over een release ergens in de herfst periode van 2019. Op dit moment is er nog niks bevestigd en moeten we het doen met foto’s van de 2012 release.


Nike Dunk 'Viotech'
Nike Dunk 'Viotech'
Nike Dunk 'Viotech'
Nike Dunk 'Viotech'
Afbeeldingen: Mita Sneaker

De dad shoe trend vervolgt met deze Saucony Grid Web 19

Een van de meest opvallende trends van tegenwoordig is zonder twijfel de dad shoe trend. De Saucony Grid Web voldoet aan deze trend en komt nu terug in een moderne twist!

Over Saucony
Saucony is een Amerikaans merk voor sportschoenen die door 4 bedrijfsmannen is opgericht. De eerste fabriek van het bedrijf werd opgericht in 1898 in Kutztown, Pennsylvania, aan de oever van de Saucony Creek. De naam Saucony is ook geïnspireerd op Saucony Creek.

De Saucony Grid Web
In het jaar 2000 kwam de Saucony GRID Web voor het eerst uit. De sneaker stond voor de technologie veranderingen voor het jaar 2000. De Saucony Grid Web staat voor alle atletische stijl veranderingen die zich in het jaar 2000 afspeelden. Minimalistische ontwerpen werden ingeruild voor chunky tussenzolen en bovenwerken van grof mesh, al met al is hierdoor de ‘Dad Shoe’ ontstaan.

De Saucony Grid Web beschikt over een Grid demping systeem dat verborgen is in de hiel. De ontwerpers van Saucony hielden de typische Saucony driehoekige panelen en groeven en gaven deze verschillende kleuren. Op de zijkant van de sneaker is een paneel met het Saucony logo in een gradient oranje/gele kleur te zien. Een nieuw detail wat ze hebben toegevoegd is het plastic TRB stukje om de hiel en voorvoet.

Op het bovenwerk van de sneaker worden de veters beschermd door een compact stretch neopreen. Op het bovenwerk kun je ook drie stippen vinden, deze stippen beschikken over een Scotchlite tape. Scotchlite is een reflecterende tape en staat als verwijzing naar Saucony iconische ‘River’ logo. Nu, 19 jaar later nadat het chunky dad shoe model zich voor het eerst introduceerde komt het model terug! De Grid Web zal wereldwijd releases op 26 juli 2019 voor een prijs van €130,-. Niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje bij ons blog; Sale bij Foot Locker, Scoor nu de beste pareltjes


Saucony Grid Web | S70466-1


De Air Jordan 3 ‘UNC’ dropt tijdens March Madness 20

Jordan Brand zal volgend jaar maart een aangepaste versie releasen van de Air Jordan 3 ‘UNC’. De Players Exclusive sneakers van Jordan worden gezien als de meest exclusieve en gewilde sneakers van het basketbal merk. Nu zorgt Jordan Brand ervoor dat ook het grote publiek mee kan genieten van deze geweldige colorway.

Players Exclusive

Players Exclusive Jordan sneakers worden vaak gegeven aan de atleten van de beste universiteiten van Amerika. Denk bijvoorbeeld aan de University of Oregon, Michigan State en natuurlijk de University of North Carolina. Deze sneakers worden alleen gegeven aan de atleten en zullen nooit uitkomen voor het grote publiek. Toch zal Jordan Brand in maart, tijdens het grootste basketbal toernooi voor universiteiten, een aangepaste versie van de Air Jordan 3 Players Exclusive voor de University of North Carolina uitbrengen.

University of North Carolina

Op het gebied van basketbal is de University of North Carolina, ookwel UNC, een van de beste scholen. Dat is niet raar als je nagaat dat basketballers als Michael Jordan, Vince Carter en James Worthy speelde voor deze universiteit. Tegenwoordig is Jordan de hoofdsponsor van de school en krijgen de atleten regelmatig sneakers van Jordan Brand. Dus ook de Air Jordan 3 ‘UNC’

Air Jordan 3 ‘UNC’

De Air Jordan 3 heeft een klassiek wit bovenwerk. Daarnaast heeft de Jordan natuurlijk de kenmerkende grijze ‘elephant print’ mudguard. De midsole is wit gekleurd met een blauwe hak. Dit blauw zien we weer terug onder de tong en bij de veter ogen. De outsole is grijs gekleurd.

Ondanks dat er nog geen gelekte foto’s verschenen zijn van de ‘UNC’ colorway verwacht men dat de Air Jordan 3 niet zal beschikken over het logo van de school op de tong. Deze zal waarschijnlijk verplaatst worden door een blauw Jumpman logo. De foto’s zijn dan ook van de Players Exclusive en niet van de release van volgend jaar.

De Air Jordan 3 zal releasen op 7 maart tijdens March Madness. Hij zal uitkomen bij verschillende retailers en Nike voor €190,-.

Air Jordan 3 'UNC'
Air Jordan 3 'UNC'
Air Jordan 3 'UNC'
Air Jordan 3 'UNC'
Images by zsneakerheadz & @englishsole

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox