Nike onthult gloednieuwe Air Max ‘Remixed’ collectie šŸ”„ 391

Op Air Max Day heeft Nike de nieuwe Air Max ‘remixed’ collectie onthuld. In deze collectie zit o.a. de Nike x Atmos Air Max 2 Light, Nike x Clot Air Max 97/Haven, Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You en de Nike x CPFM Air VaporMax 2019. De designs zijn afkomstig van een kwartet van intrigerende en ambitieuze Air Max-ontwerpers van Atmos Tokyo, Edison Chen’s eerbiedwaardige CLOT, New York’s Heron Preston en de ongrijpbare Cactus Plant Flea Market. De Air Max ‘remixed’ collectie zal op verschillende momenten gereleased worden.

Een aantal projecten die nooit bruikbaar waren, hebben zich nu als een nieuw project ontwikkeld. De inspiratie van de Air Max-ontwerpen komt van verschillende kanten. Elke sneaker biedt een duidelijke kijk op een Air Max-klassieker, maar nu in een gloednieuw jasje. De collectie is opnieuw geremixt, gecreƫerd en bewerkt. Zo heeft elk model een twist gekregen wat we nog niet eerder hebben gezien. Benieuwd? Kijk dan snel hieronder!

Ben je benieuwd naar andere releases? Check dan snel de releasekalender.


De Nike x Atmos Air Max 2 Light is uitgevoerd op het welbekende Atmos model. De sneaker heeft een geremixt ontwerp uit de jaren 90 met een volledige all-over print. Je ziet veel verschillende kleurencombinaties wat enorm opvalt. De Nike x Atmos Air Max 2 Light zal wereldwijd gereleased worden op vrijdag 5 april.

Nike x Atmos Air Max 2 Light

Nike x Clot Air Max 97/Haven

De Nike x Clot Air Max 97/Haven is uitgevoerd op de Nike Zoom Haven die voor het eerst in 2000 werd geĆÆntroduceerd. Het model is gecombineerd met een paar Air Max 97 tools waardoor het een unieke uitstraling krijgt. De sneaker zal op woensdag 8 mei gereleased worden.

Nike x Clot Air Max 97/Haven

Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You

De Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You is een combinatie van de populaire Air Max 720 samen met de Air Max 95. De sneaker heeft ook een felle colorway waardoor het een opvallend uiterlijk heeft gekregen. Ook de welbekende Air-Unit van de Air Max 720 komt weer terug. De sneaker zal op maandag 15 april gereleased worden.

Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You

Nike x CPFM Air VaporMax 2019

De Nike x CPFM Air VaporMax 2019 is een sneaker uitgevoerd op de VaporMax met speciale details. Door de bijzondere elementen is het een uniek ontwerp. Bijvoorbeeld de Swoosh die aan de sneaker is gemaakt. De Nike x CPFM Air VaporMax 2019 wordt op dinsdag 14 mei gereleased exclusief op de Dover Street Market locaties.

Nike x CPFM Air VaporMax 2019

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Previous ArticleNext Article

Travis Scott x Air Jordan 6 4

Het lijkt erop dat de samenwerking tussen Travis Scott en Jordan nog even door gaat. Travis Scott heeft al gewerkt aan twee andere Jordans, namelijk de Air Jordan 1 en Air Jordan 4. Nu werken ze samen aan de Air Jordan 6.

De upper van de Travis Scott x Air Jordan 6 heeft een overall leger groene colorway met rode accenten op de tong, veters, Air Unit en heel tab. De chunky midsole heeft een kleurencombinatie van zwart en crĆØme wit en geeft zo een mooi contrast aan de sneaker.

Er is nog geen releasedatum en prijs bekend gemaakt voor deze Travis Scott x Air Jordan 6, dus houd daarom onze releasekalender en blog in de gaten!


Travis Scott x Air Jordan 6
Travis Scott x Air Jordan 6
Travis Scott x Air Jordan 6
Images by: Py_Rates

Nike’s Air Max 720 komt in een nieuwe colorway 6

Air Max fans opgelet, de Air Max 720 is Nike’s nieuwste model en er zijn al behoorlijk wat colorways van uitgekomen. Nu is er weer informatie naar buiten gekomen van een nieuwe colorway.

Nike’s nieuwste Air Max model, de Air Max 720, komt in een nieuwe colorway. Dit model beschikt over een ongelofelijk comfortabel gevoel, door middel van de hoogste Air Unit onder de gehele voet tot nu toe. Er is voor de naam 720 gekozen, omdat de Air zool volledig zichtbaar is, horizontaal en verticaal. Ondertussen heeft Nike veel colorways uitgebracht van de 720. Bij vele colorways zit er een verhaal achter waar Nike zich door heeft laten inspireren.

De details

De nieuwe colorway die eraan komt is alleen voor dames. Er wordt gebruikgemaakt van de kleuren teal, paars en wit. De upper beschikt over een witte kleur met hierop paarse details zoals de Swoosh en het ‘Air Max’ op de tong. Echter beschikt de zool over een transparante, teal kleur. Ook de veters en de heel tab beschikken over de kleur teal.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor de nieuwe colorway van Nike’s Air Max 720. Wij verwachten dat deze colorway binnenkort uitkomt via nike.com. Houd onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven.


Air Max 720
Air Max 720
Air Max 720
Images by SVD

Coming soon: De Air Max 270 met Fuchsia en Volt details 6

Fuchsia en Volt voor de nieuwe colorway van de Nike Air Max 270. Dit model van Nike is inmiddels al in zoveel colorways verschenen. Wat perfect is, want zo zit er voor iedereen iets bij. Nu wordt er weer een nieuwe colorway verwacht.

Deze colorway doet een beetje denken aan die van een reeds uitgekomen Air Max 1. Deze heeft namelijk net als de Air Max 1 opvallende details in Fuchsia en Volt. Verder is de upper zelf redelijk clean gebleven. Het grootste gedeelte is namelijk wit. Alleen de Swooshes zijn bedekt in Volt. Rondom de hiel en de teen wordt zwart gebruikt. Fuchsia komt terug op de heel tab en in de welbekende 270 Air Bubbel. Dit alles zorgt ervoor dat de schoen niet te druk is maar wel lekker opvallende details heeft. Ondanks dat dit paar dan toch wel makkelijk te combineren is, is het nog steeds een echte eyecatcher. Het is nog niet duidelijk wanneer dit paar precies zal releasen. Houd daarvoor onze releasekalender in de gaten.