Nike Air Max 1 “Photo Blue” AH8145-112

De Nike Air Max 1, de meest iconische sneaker uit de sneaker wereld. De Air Max 1 was gedesigned door Tinker Hatfield en was erg revolutionair. De Air Max 1 was de eerste sneaker van Nike waarbij je het “Air” systeem werkelijk kan zien. Ook had de sneaker een vernieuwde midsole en was het zo een grote innovatie van Nike.

De details

De upper van de sneaker heeft een combinatie van leer, mesh en suède. De mudguard is gemaakt van zwart suède en loopt helemaal rondom de sneaker. Het grootste deel van de upper is gemaakt van wit leer en mesh op de toebox. Er vinden ook een paar mooie accenten plaats op deze sneaker. Zo heeft de Swoosh een mooie fel blauwe kleur die ook weer terug komt aan de voorkant van de outsole. Een fel oranje kleur bevindt zich ook op het Nike Air logo op de tong, het Nike Air logo achter op de hiel en in de Air Unit.

Het is nog even een maandje wachten totdat dit pareltje uit komt, want de Nike Air Max 1 “Photo Blue” komt uit op 1 mei op Nike.com en gaat rond de €140,- kosten. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 1 'Photo Blue'

AH8145-112 · Prijs vanaf €251,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 "Photo Blue" AH8145-112
Nike Air Max 1 "Photo Blue" AH8145-112

Previous ArticleNext Article