Skip to content
Upcoming

De Nike AM 720 en AM 97 van het “Throwback Future” Pack

20 maart 2019 17:00
De Nike AM 720 en AM 97 van het “Throwback Future” Pack

Nike released donderdag 21 maart het “Throwback Future” Pack. Wij treden wat dieper in de details van de Air Max 720 en de Air Max 97. Ook deze sneakers zijn onderdeel van het “Throwback Future” Pack.

“Throwback Future” Pack

Nike’s “Throwback Future” Pack bestaat uit verschillende Air Max sneaker modellen in een benzine colorway. De reeks bestaat uit de Air Max Plus, Air Max 95, Air Max 270, VaporMax ’19, VaporMax Run Utility, Air Max Dia, Air Max Deluxe, Air Max 720 en Air Max 97. Over de twee laatst genoemde sneakers gaan we meer vertellen.

De revolutionaire Air Unit van Nike werd voor het eerst gebruikt in 1978. In 1987 werd de eerste Air Max 1 uitgebracht. Deze sneaker had een zichtbare luchtkamer in de hak waardoor mensen de demping niet alleen konden voelen, maar ook zien. Sindsdien zijn alle volgende generaties van de Air Max uitgegroeid tot een grote favoriet bij atleten en verzamelaars.

Release info

Donderdag 21 maart komt het “Throwback Future” Pack uit. Voor de exclusive members van Nike is het al mogelijk om dit pack te shoppen via nike.com. Hoe word je exclusive member? Exclusive member word je simpelweg door een account aan te maken op de website van nike.com. Dit doe je door rechtsbovenin de homepagina op “Word NikePlus member of log in” te drukken.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 720 'Trowback Future'

AO2924-003 · Prijs vanaf €165,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 720 is groter dan ooit en biedt met Nike’s hoogste Air unit tot nu toe meer lucht onder de voet. Dit zorgt voor een enorm comfortabel gevoel. De kleuren zijn geïnspireerd op de natuur en vormen een tegenstelling met de futuristische uitstraling van deze sneaker. De sneaker is gemaakt van textiel en synthetisch materiaal en beschikt over een rubberen zool.

Air Max Throwback Future
Air Max Throwback Future

Nike Air Max 97 LX 'Trowback Future'

AV1165-001 · Prijs vanaf €194,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 97 is geïnspireerd op een hogesnelheidstrein en geeft een iconische sneaker een aanvoelende upgrade met minder gewicht. Het retro design heeft een moderne look gekregen door middel van het voorgevormde bovenwerk met verschillende synthetische lagen en een Air Unit die voor urenlang comfort zorgt. De middenzool is gemaakt van foam en die zorgt voor een extra zacht gevoel. Een rubberen buitenzool met een speciaal wafelpatroon biedt extra grip en zorgt ervoor dat de sneaker langer mee kan.

Air Max Throwback Future
Air Max Throwback Future
Images by: Sneakerjagers