Nieuw bij Sneakerjagers: Maha Amsterdam 1029

Goed nieuws! Sinds kort hebben wij van Sneakerjagers een nieuwe partner aangesloten. Het gaat om niemand minder dan Maha Amsterdam. Maha is een women’s only concept store en biedt haar bezoekers een ruim assortiment van sport/street-fashion aan.

De winkel opende haar deuren op 1 juli 2015 en is ontstaan uit een soort van frustratie door het gebrek aan street fashion voor vrouwen in Amsterdam. “Als streetwear voor vrouwen nog nergens te krijgen is in Amsterdam, waarom beginnen wij er dan niet mee?” waren de gedachten. En zo geschiedde. Uit dit eerdere interview gaven de eigenaren van Maha Amsterdam ook aan graag de grenzen op te zoeken en zich continu te willen vernieuwen. Dit zien we terug aan het gevarieerde assortiment dat wordt aangeboden door de winkel.

Als streetwear voor vrouwen nog nergens te krijgen is in Amsterdam, waarom beginnen wij er dan niet mee?

We hebben eens een kijkje genomen in dit assortiment en hebben speciaal voor jullie een aantal toppers geselecteerd. Scroll iets verder en check onze Sneakerjagers Picks van deze nieuw toegevoegde Maha Amsterdam shop!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


New Balance CW997 HAJ White

Prijs: €89,95
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


Nike W P-6000 White Varsity Red

Prijs: €120,-
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


Vans Vault x Ashley Williams White Pink

Prijs: €89,95
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


Hi-Tec HTS Silver Shadow

Prijs: €179,95
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


Vans Vault Slip On Cap LX Pony

Prijs: €149,95
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


New Balance W 991 Metallic

Prijs: €199,95
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


Previous ArticleNext Article

atmos x adidas hebben hun creativiteit losgelaten om het ZX8000 model 10

atmos heeft tot nu toe een grote rol gespeeld in de sneakerwereld. Zo werken ze momenteel samen met Sean Wotherspoon en ASICS, maar het ziet er naar uit dat we ook alweer kunnen uitkijken naar een nieuwe samenwerking. Het lijkt er namelijk op dat er een atmos x adidas ZX8000 collab onderweg is.

atmos is een bekende Japanse streetwear- en sneakerwinkel dat in het jaar 2000 werd opgericht door Hidefumi Hommyo. Naast vele merken verkoopt de winkel ook zijn eigen kledinglijn. Natuurlijk begon atmos als klein winkeltje in een smal straatje in de enorme stad, maar werd al snel opgemerkt door grotere merken als Nike, adidas, PUMA en ASICS. Ondertussen heeft atmos al zes winkels in Tokio en één winkel in Osaka. Ook is er al een verkooppunt in New York City.

atmos x adidas ZX8000 | Closer Look

Helaas is er op de foto nog vrij weinig te zien, maar toch is het duidelijk genoeg om te zien dat er weer een geweldig paar is neergezet. De sneaker is vrij druk, door de kleuren en door de materiaalkeuze. Dit keer is er namelijk gekozen voor een dierlijke vacht die een gele kleur heeft gekregen. Hieroverheen zijn meerdere overlappende lagen te vinden in de kleuren zwart, neon groen en donkergroen. Deze overlappende lagen zijn gemaakt van de materialen leer en nubuck. Ook op de veters is te zien dat het gaat om een samenwerking tussen atmos x adidas. Op de ene veter staat namelijk ‘atmos’ en de ander ‘A-ZX series’.

Wanneer de samenwerking uitkomt is helaas nog niet bekend, maar wij verwachten dat er binnenkort meer bekend gemaakt zal worden. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over sneaker. Scroll naar beneden om de eerste foto te bekijken.


atmos x adidas ZX8000
Image by @koji198139

De Nike Air Max 90 ‘Shanghai’ van het City Pack dropt aanstaande maandag 2 maart 2020 20

Aanstaande maandag, 2 maart, is het moment eindelijk daar. Dan zal Nike de Air Max 90 City Pack met o.a. deze ‘Shanghai’ colorway droppen om 09:00 uur via Nike.com.

De afgelopen tijd is Nike hard bezig geweest met het ontwerpen van nieuwe colorways op de Air Max 90. Deze keer is de colorway niet zomaar een colorway, deze heeft namelijk een speciale betekenis…

De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar 30 jaar en om dat te vieren zijn er al vele nieuwe colorways bekend gemaakt. De Air Max 90 is niet zomaar een sneaker, tot de dag van vandaag is dit een van de bekendste modellen van Nike. Een echte klassieker dus. Daarbij is deze colorway niet zomaar een colorway. Deze is een eerbetoon aan alle mensen die eten bezorgen in Shanghai.

Nike Air Max 90 ‘Shanghai’ | Closer Look

De Nike Air Max 90 ‘Shanghai’ brengt een eerbetoon aan de scooterrijders die eten bezorgen in Shanghai. Met name de details aan de zijkant en op de tong zijn een hommage aan de maaltijdbezorgers en verwijzen naar het lef van scooterrijders die zulk belangrijk werk doen in de stad.

Verder staat de klassieke AM90 bekend om zijn comfortabele manier van lopen. Het rubber op het bovenwerk zorgt voor extra stevigheid in de schoen. De kleuren van de sneaker bestaan uit Zwart/Pacific Blue/University Gold/Metallic Silver. Als toffe finishing touch zijn de kleuren van de linkerschoen en rechterschoen omgedraaid. Zo is bij de linkerschoen de neus en het gedeelte rondom de Swoosh University Gold van kleur, en de achterkant is Pacific Blue.

Bij de rechterschoen is dit dus exact omgedraaid. De Swoosh is bij beiden Metallic Silver van kleur.

Wat het lopen op deze sneaker aangenaam maakt is de lichte Nike Air demping en het ondersteunende foam in de midsole. De belangrijke details zijn terug te vinden op de zijkant van de sneaker. Hier staan namelijk 5 sterren die staan voor het lef van de scooterrijders die belangrijk werk verrichten in de stad. Daarnaast heeft Nike een nieuw label ontworpen voor op de tong. Dit label is geïnspireerd op de Chinese bonnetjes wanneer je hebt betaald. Deze 5 sterren zijn hier ook weer op terug te vinden.

Nike Air Max 90 City Pack 'Shanghai'

maandag 2 maart 2020

Naar alle aanbieders
Air Max 90 Shanghai
Air Max 90 Shanghai
Air Max 90 Shanghai
Air Max 90 Shanghai

Release info

De Nike Air Max 90 ‘Shanghai’ City Pack zal aanstaande maandag 2 maart releasen op Nike.com om 9:00. Voor €140,- kan jij dit paartje toevoegen aan jouw collectie.

Oja, en ben je ook benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Houd dan onze releasekalender in de gaten voor meer informatie. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws!

Een overzicht van alle sneakers die releasen tijdens Leap Day 2020 17

Aankomende zaterdag is het 29 februari 2020. Dit is een speciale dag, want het is namelijk Leap Day! Tijdens ‘Leap Day’ zullen er een aantal prachtige sneakers releasen zoals de Air Jordan 1 Retro High ‘Pine Green’ en de Travis Scott x Nike SB Dunk Low. Ook zal Nike met een geweldig ‘Bubble Pack’ komen, een pack ter ere van het 30 jarige bestaan van de Air Max 90! Om het wat makkelijker voor jou te maken hebben wij een overzicht gemaakt, zodat jij precies weet wat er allemaal dropt.

Nu denk je misschien ‘Wat is Leap Day’? Leap Day is de engelse term voor schrikkeldag. Het is de zestigste dag van een schrikkeljaar. Alle jaren die deelbaar zijn door vier, zoals 2016, 2020 en 2024 beschikken over een schrikkeldag.

Zoals we al zeiden droppen er zaterdag 29 februari 2020 geweldige sneakers en deze zijn allemaal terug te vinden in onze Releasekalender. Scroll naar beneden om alle releases te checken en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Air Jordan 1 Retro High ‘Pine Green’

Air Jordan 1 Retro High 'Pine Green'
Air Jordan 1 PS 'Pine Green'

Air Jordan 1 Retro High 'Pine Green'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 PS 'Pine Green'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Travis Scott x Nike SB Dunk Low

Travis Scott x Nike SB Dunk Low

Travis Scott x Nike SB Dunk Low

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 ‘Bubble Pack’

Leap Day

Nike Air Max 90 Bubble Pack

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 270 React ‘Bubble Pack’

Nike Air Max 270 React Bubble Pack 'White'
Nike Air max 270 React GS Bubble Pack 'White'
Leap Day

Nike Air Max 270 React Bubble Pack 'White'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air max 270 React GS Bubble Pack 'White'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 270 React 'Bubble Pack'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 98 ‘Bubble Pack’

Nike Air Max 98 'Bubble Pack'

Nike Air Max 98 'Bubble Pack'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 720 ‘Bubble Pack’

Nike Air Max 720 Bubble Pack 'White'
Leap Day

Nike Air Max 720 Bubble Pack 'White'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 720 'Bubble Pack'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Vapormax 360 ‘Bubble Pack’

Nike Air VaporMax 360 Bubble Pack 'Summit White'

Nike Air VaporMax 360 Bubble Pack 'Summit White'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 200 ‘Bubble Pack’

Leap Day
Nike Air Max 200 'Bubble Pack'

Nike Air Max 200 Bubble Pack 'White'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 200 'Bubble Pack'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Axis GS ‘Bubble Pack’

Leap Day

Nike Air Max Axis GS Bubble Pack

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

size? x Vans Sk8-Hi ‘Dawn of Punk’

Size? X Vans Sk8-Hi 'Dawn of Punk'

Size? X Vans Sk8-Hi 'Dawn of Punk'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air VaporMax 360 ‘Leap Day’

Leap Day
Images by Sneakerjagers

Nike Air VaporMax 360 'Black' Leap Day

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Air VaporMax 360 'Black' Leap Day

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders