Twee nieuwe Nike Air Max 1 colorways zijn nu verkrijgbaar! 881

Waar sommige sneakers erg uitgesproken zijn, zijn andere paartjes weer perfect uitgevoerd in alle eenvoud. Zo ook de zojuist uitgekomen Air Max 1 colorways.

Maart staat natuurlijk bekend als Air Max Month, maar buiten de verassingen deze maand dropt Nike ook nog normale releases. Zo zijn er nu twee hele frisse Air Max 1 colorways gedropt!

De zwarte colorway heeft de klassieke colorway die eigenlijk op alle modellen wel voorbij komt en ook altijd geslaagd is. De upper van de sneaker is namelijk geheel zwart en heeft als contrast witte branding en een witte Swoosh. Door het materiaalgebruik op de sneaker komt deze colorway nog beter tot zijn recht. Zo is er gebruik gemaakt van leer, suède en mesh. Een mooi detail is de outsole, dit is namelijk een split-outsole, die bestaat uit zwart en wit.

Richting de zomer en de lente zijn lichtere sneakers altijd welkom, en daar is de ‘Pure Platinum’ colorway een perfect voorbeeld van. De sneaker heeft namelijk een witte upper met een aantal ‘Pure Platinum’ details. De mudguard, Swoosh en branding komen namelijk in deze lichtgrijze kleur. Net als de zwarte colorway heeft ook deze sneaker een split-outsole die bestaat uit wit en grijs.

We waren al een tijdje aan het wachten op de release maar beide sneakers zijn nu bij Nike verkrijgbaar! Check hieronder alle foto’s en release info.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 1 ‘ Black’

Prijs: €135,-
Colorway: Black/White
Stylecode: AH8145-014
Shop de Nike Air Max 1 hier>>

AH8145-014
AH8145-014
AH8145-014
AH8145-014

Nike Air Max 1 ‘ Pure Platinum’

Prijs: €135,-
Colorway: White/Cool Grey/Pure Platinum
Stylecode: AH8145-110
Shop de Nike Air Max 1 hier>>

AH8145-110
AH8145-110
AH8145-110

Previous ArticleNext Article

De Nike Dunk Low SP komt ook in een ‘Univ Orange’ colorway 4

De Nike Dunk Low maakt in 2020 een keiharde comeback. Met verschillende re-releases, retro’s en nieuwe colorways kunnen de die-hard Dunk fans hun lol dit jaar helemaal op. In de juni en mei staan al een aantal hele toffe nieuwe varianten van de Dunk Low gepland. In dit geval gaat het om de Nike Dunk Low SP. Het model heeft al vier nieuwe colorways klaar staan en er komt nog meer. De nieuwste colorway is deze Nike Dunk Low SP ‘Univ Orange’.

De Nike Dunk Low SP is een variant van de welbekende Nike SB Dunk Low. Alhoewel de modellen vrijwel identiek zijn, zijn er toch een paar grote verschillen. De Nike SB Dunk Low is namelijk voorzien van extra dikke padding. Dit zorgt ervoor dat de sneakers comfortabeler zitten en beter performen als ze gebruikt worden voor skating. De Nike Dunk Low SP is een casual variant die wel de looks heeft maar minder performance. Ook is bij de SP-variant de tongue niet dik opgevuld wat voor veel mensen ook een voordeel is.

Voor de volgende colorway, deze Nike Dunk Low SP ‘Univ Orange’, heeft Nike gebruikt gemaakt van de klassieke ‘three-tone’ kleurencombinatie. Dit effect zien we niet alleen op deze variant, bijna elke Nike Dunk Low SP-kleurencombinatie is namelijk opgebouwd uit drie basis kleuren.

In dit geval heeft Nike gekozen voordonker marineblauw en ouderwets Hollands oranje genaamd ‘Univ Orange’. Het strakke bovenwerk is volledig gemaakt van een glad leer waar bij de toebox een geperforeerd detail is toegepast voor ventilatie.  

Als we meester leaker PY_Rates moeten geloven dan zullen deze Nike Dunk Low SP ‘Univ Orange’ uitkomen op 19 juni 2020. Gezien de corona crisis kan het echter wel voorkomen dat een release uitgesteld wordt. Een officiele releasedatum is echter ook nog niet bevestigd door Nike. 

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste sneakernieuws en eventuele updates over deze Nike Dunk Low SP ‘Univ Orange’. 

'Univ Orange'
Image by: PY_Rates

De Air Jordan 1 High OG ‘Satin Snake’ komt eraan 11

Na een talloze hoeveelheid succesvolle Air Jordan 1 High releases is Jordan Brand nog niet klaar met het iconische basketbal model. Een satijnen variant van de Air Jordan 1 kwam voor het eerst uit in 2017. Toen der tijd werd de ‘Royal Blue’ colorway uitgevoerd met satijnen materialen. Door de jaren heen zijn er nog een aantal andere colorways toegevoegd aan de Satin Line en er komt weer een nieuwe aan. Voor de volgende Satin colorway gaat Nike terug naar de iconische Chicago Bulls era. Toch worden er nog een aantal toffe aanpassingen gedaan wat resulteert in deze Air Jordan 1 Retro High OG ‘Satin snake’.

De Air Jordan 1 is ontworpen door Peter Moore in 1985. Het model kwam voor het eerst uit in een Chicago Bulls colorway. De kleuren rood, wit en zwart zijn daarom ook echt iconisch voor het eerste signature Michael Jordan model. Door de jaren heen is het model én de colorway verschillende keren uitgebracht.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Satin snake | CD0461-601

Voor de volgende Air Jordan 1 High OG Retro gebruikt Nike deze klassieke colorway als basis. De basis kleuren, rood, zwart en wit spelen uiteraard de hoofdrol maar worden ondersteund door een leuk effect. Op de swoosh, de zwarte tussen panelen en de heel is gemaakt van een synthetisch slangenleer. De overige witte en rode panelen zijn uitgevoerd in satijnen materialen die voor extra shine zorgen.

Er is momenteel nog geen releasedatum bekend van deze Air Jordan 1 Retro High OG ‘Satin snake’. Volgens de sneaker leaker @hanzuying komen de sneakers uit rond 15 augustus 2020. Aangezien Nike zelf nog niks bevestigd heeft kan deze datum dus nog afwijken. Houdt in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor het laatste sneakernieuws en eventuele updates over deze release. 

Satin Snake
Image by: @ZSneakerheadz

Release datum bekend voor de Yeezy Boost 350 V2 ‘Linen’ 16

Het houd maar niet op, nieuwe colorways voor de Yeezy Boost 350 V2. Kanye West heeft ooit gezegd dat iedereen die een paartje Yeezy Boost 350 V2 wou hebben er ook een in bezit zou krijgen. De colorways voor dit populaire model blijven maar binnen stromen en dit keer kunnen we ons verheugen op de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Linen’

Yeezy Boost 350 V2 ‘Linen | FY5158

Het bovenwerk van de sneaker is zoals gewoonlijk gemaakt van het comfortabele primeknit materiaal. De colorway gebruikt hierop is een mix van light bruin en geel. De sockliner en de grote streep aan de zijkant van de sneaker zijn blauw gekleurd, waardoor de sneaker erg zomers wordt. De streep aan de zijkant is gemaakt van 3M materiaal, hierdoor krijgt de sneaker een flashy look. De sneaker’ heeft geen pull tab op de hiel zitten. Onder de upper van de sneaker zit een half doorzichtige full lengt boost midsole in dezelfde kleur als het bovenwerk. De sneaker wordt afgemaakt met een gum rubber outsole.

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Linen’ dropt op 18 april voor €220,- bij o.a. adidas. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Linen'

zaterdag 18 april 2020

Naar alle aanbieders
Yeezy Boost 350 V2 'Linen'
Yeezy Boost 350 V2 'Linen'
Yeezy Boost 350 V2 'Linen'
Yeezy Boost 350 V2 'Linen'
Images by Yankeekick