Mallet kondigt nieuwe colorways aan voor de ‘Lurus’ 52

Vorige maand bracht Mallet de eerste drop uit van de SS19 collectie. Nu heeft het merk nieuwe colorways voor het sneakermodel genaamd ‘Lurus’ aangekondigd.

In 2015 werd het Engelse merk Mallet opgericht door Tommy Mallet. Tommy is een enthousiaste sneakercollector en hij had een idee in zijn hoofd om een sneaker te ontwerpen. Hij zag een gat in de markt voor een unieke sneaker van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dit idee kreeg hij maar niet uit zijn hoofd en na 24 maanden was Mallet een feit. Tegenwoordig zijn de sneakers van Mallet in veel webshops verkrijgbaar door heel Europa.

De nieuwe SS19 collectie van Mallet is clean en heeft een minimalistisch design. Alle SS19 sneakers zijn ontworpen in Londen en geproduceerd van materialen met de hoogste kwaliteit.

De details

De Upper van de Lurus is gemaakt van geperforeerd leer en suède in verschillende lagen. De dikke chunky zool is gemaakt van rubber, met achterop Mallet’s herkenbare Heel clip. Mallet’s Lurus komt in acht nieuwe colorways.

De tweede SS19 drop wordt eind maart verwacht, er is nog geen exacte datum bekend. Shop nu alle andere modellen van Mallet bij de Bijenkorf of Eleganza. Scroll naar beneden voor foto’s van de colorways.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Mallet Lurus Midnight

Prijs: T.B.A.
Colorway: Midnight
Stylecode: TE1050BLKMN-5

>> Shop Mallet sneakers hier <<

Mallet Lurus nieuwe colorways

Mallet Lurus Off-white

Prijs: T.B.A.
Colorway: Off-white
Stylecode: TE1050FWHT-5

>> Shop Mallet sneakers hier <<

Mallet Lurus nieuwe colorways

Mallet Lurus Mocca

Prijs: T.B.A.
Colorway: Mocca
Stylecode: TE1050MOC-5

>> Shop Mallet sneakers hier <<

Mallet Lurus nieuwe colorways

Mallet Lurus Pink/Grey

Prijs: T.B.A.
Colorway: Pink & Grey
Stylecode: TE1050PGRY-5

>> Shop Mallet sneakers hier <<

Mallet Lurus nieuwe colorways

Mallet Lurus White/Navy

Prijs: T.B.A.
Colorway: White/Navy
Stylecode: TE1050WNVY-5

>> Shop Mallet sneakers hier <<

Mallet Lurus nieuwe colorways

Mallet Lurus Light Grey

Prijs: T.B.A.
Colorway: Light Grey
Stylecode: TE1050LGRY-5

>> Shop Mallet sneakers hier <<

Mallet Lurus nieuwe colorways

Mallet Lurus Dark Stone

Prijs: T.B.A.
Colorway: Dark Stone
Stylecode: TE1050DSTN-5

>> Shop Mallet sneakers hier <<

Mallet Lurus nieuwe colorways

Mallet Lurus Red/Navy

Prijs: T.B.A.
Colorway: Red/Navy
Stylecode: TE1050RNVY-5

>> Shop Mallet sneakers hier <<

Mallet Lurus nieuwe colorways
Afbeeldingen: Mallet

Previous ArticleNext Article

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 13 6

Deze week staan er weer een aantal hottest sneaker releases op de planning. Eén hiervan is de Size? x Nike Air Max Light, deze sneaker zal morgen, dinsdag 26 maart, droppen op Air Max Day! Ben jij benieuwd naar de releases? Scroll dan snel verder. Nieuwsgierig geworden naar andere releases? Check dan vooral onze releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Size? X Nike Air Max Light
CD1510-001

adidas Alphaedge 4D ' Ftwr White'
CG5526

Reebok Pyro 'Stellar Pink'
DV5701

Nike LeBron 16 'Medicine Ball'
CD7089-100

OVERKILL x Puma Cell Venom 'Radiant Venom'
370332-01

Air Jordan 3 Retro Thinker 'University Red'
CJ0939-100

Nike Air Max 180 'Hyper Pink'
BV7487-001

Nike Air Max 97 'White Silver'
921826-105

Nike Air Max 720 'Triple White'
AO2924-100

New Balance 1500 'All Over'
M1500NBG

De Puma Cell Venom x Overkill komt eraan 14

De Puma Cell Venom, een sneaker die perfect past in de huidige tijd. Het model heeft een retro look, maar zeker ook een chunky look. Het nieuwe Puma model trekt de aandacht naar zich toe. Dit is voornamelijk te danken aan de collabs met Ferrari en Marvel, maar ook zijn chunky looks spelen mee. Voor de volgende Puma Cell Venom gooit Puma een gezonde dosis neon kleuren over een lichte upper.

In combinatie met de bekende Duitse sneakerstore Overkill gaat Puma een interessante collab aan. Zoals we al hadden gezegd, staat de Puma Cell Venom centraal. Met een rustig bovenwerk gemaakt van verschillende materialen. Het grootste gedeelte van het bovenwerk is gemaakt van mesh, maar we zien ook lederen en zelfs suède details.

Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van wit, licht grijs en gebroken wit. Over de upper zien we verschillende neon tinten, zoals paars, felgeel en blauw.  Het bovenwerk rust op de unieke semi-doorzichtige Puma Cell Venom unit. Op het bovenwerk zit als finishing touch nog een Overkill branding op de neus, tongue en insole.

Het duurt nog even voordat deze collab uit zal komen. De Puma Cell Venom x Overkill staat namelijk gepland op 29 maart. Nieuwsgierig geworden? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Venom
Venom
Venom
Venom
Venom

Restock: adidas Alphaedge 4D ‘White’ 19

De adidas Alphaedge 4D is een van de meest geavanceerde sneaker die we op dit moment hebben. Met een combinatie van mesh en primeknit op de upper, en de midsole geheel 4D geprint!

Deze geavanceerde sneaker van adidas was eerder al gereleased in november 2018, maar was toen vrijwel meteen uitverkocht. Nu krijgen wij weer een kans om deze awesome sneaker in handen te krijgen!

De details

De upper van de sneaker is gemaakt van het comfortabele en flexibele primeknit. Over de gehele upper is gebruik gemaakt van stiksels die zo een toffe look geven aan de sneaker. Onder de upper zit de 4D geprinte en futuristische midsole. Dit zorgt voor een geweldige demping en support.

De adidas Alphaedge 4D wordt verwacht op donderdag 28 maart op adidas.nl voor €300,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalander in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
Images by: adidas