Lentekriebels met deze roze pareltjes van Nike 46

Nog even en dan is het alweer lente. Warmere temperaturen, fluitende vogels, barbecue weer, vrolijke mensen, ga zo nog maar even door. Alles wordt mooier in dit seizoen en Nike speelt daar fantastisch op in!

Laat die lentekriebels maar komen! Nike pakt dit goed aan door felle kleuren toe te passen op verschillende sneaker modellen. Zo zagen we eerder al de Nike Air Force 1 “Bright Yellow” en de Nike Blazer Low Premium. Nu zet Nike de kleur roze in de spotlights. Denk hierbij aan de kleuren ‘Laser Fuchsia’ en ‘Psychic Pink’. Nike voegt deze kleuren toe op verschillende varianten van de Nike Air Force 1 en de Nike Blazer.

Nike Air Force 1

In dit blog lichten we onder andere drie variaties van de Air Force 1 uit die in het roze gehuld zijn. De eerste is de Nike Air Force 1 Jester XX. Deze Sneaker is geheel wit op de Nike branding en de Swoosh na. Deze hebben namelijk een ‘Laser Fuchsia’ kleur gekregen. Wat direct opvalt is de plaatsing van deze elementen. Het lijkt namelijk alsof de Nike branding op de heel is losgelaten van de sneaker en een stuk naar beneden is gezakt. Ook is de Swoosh van de oorspronkelijke plek geraakt.

Prijs: €110,-
Colorway: Wit/Laser Fuchsia
Stylecode: AO1220-105
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


De tweede sneaker is de Nike Air Force 1 ’07 Essential. Deze sneakers zullen direct de aandacht trekken van je voorbijgangers door de opvallende en felle kleur. De out- en midsole zijn dan misschien geheel wit gekleurd, de upper daarentegen is echt een eyecatcher. Ook op dit model is de kleur ‘Laser Fuchsia’ te zien. Nu heeft echter de gehele upper deze kleur gekregen. Een leuk detail op deze sneaker is de Nike branding op de heel.

Prijs: €100,-
Colorway: Laser Fuchsia/Summit White/Laser Fuchsia/Laser Fuchsia
Stylecode: AO2132-600
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


De derde en laatste Air Force 1 die in het roze is gedoopt, is de Nike Air Force 1 Sage Low. Ook hier zijn de out- en midsole wit van kleur en de upper geheel in het roze. De kleur die op deze sneaker is gebruikt is echter anders dan bij de voorgaande. Hier is namelijk geen gebruik gemaakt van ‘Laser Fuchsia’, maar van ‘Psychic Pink’. Deze kleur is zachter en net iets minder opvallend.

Prijs: €110,-
Colorway: Psychic Pink/Wit/Psychic Pink
Stylecode: AR5339-601
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


Nike Blazer

Naast de verschillende variaties van de Air Force 1, heeft Nike ook de kleur roze toegepast op twee variaties van de Nike Blazer. De eerste is de Nike Blazer Low LE. Deze sneaker heeft net zoals de Nike Air Force 1 Jester XX een witte basis met roze Nike branding en een roze Swoosh.

Prijs: €90,-
Colorway: Wit/Wit/Laser Fuchsia
Stylecode: AV9370-102
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


De laatste Nike Blazer en tevens ook de laatste sneaker in dit blog, is de Nike Blazer Mid Rebel. De upper van deze sneaker is veelal gekleurd in het ‘Psychic Pink’. Naast deze kleur zijn er nog een aantal andere opvallende details te vinden op de sneaker. Zo is het lacing systeem in een boog op de sneaker geplaatst, staat de Nike branding op de heel in spiegelbeeld en is de Swoosh aan de buitenkant van de voet wit van kleur. Met deze Swoosh wordt de illusie gecreëerd dat het slecht met 2 steken is vast gestikt. De Swoosh aan de binnenkant van de voet is echter zwart gekleurd. Hier overheen loopt een metalen rits die de Swoosh in Tweeën splitst.

Prijs: €110,-
Colorway: Psychic Pink/Pale Pink/Mystic Green/Summit White
Stylecode: BQ4022-602
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Previous ArticleNext Article

Nike Air Force 1 HBL Pack “Only Once” 0

Het NCAA Basketball tournament is in volle gang in de US , maar het lijkt erop dat Nike het HBL (High School Basketball League) in China gaat steunen met een HBL pack. Nike heeft al een sneaker van deze collectie laten zien namelijk de Air Force 1 “Only Once”.

De Air Force 1 “Only Once” heeft een combinatie van zwart en goud. De sneaker zelf is geheel gemaakt van all black zwart leer. Door deze all black colorway komen de gouden accenten erg goed terecht op deze sneaker. Over de hele sneaker verspreid zitten gouden spetters. Op de zwarte laces staat “Only Once” met het Nike logo verspreid en op de bovenkant van de tong staat in het goud het Nike Air logo. Als laatst staat er in de binnen zool het Nike League logo in het groot.

Er is nog geen releasedatum of prijs bekend over deze Air Force 1, maar de sneaker wordt wel binnenkort verwacht op de China SNEAKRS app. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Force 1 “Only Once”

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: T.B.A.
Colorway: Black/Metallic Gold
Stylecode: CJ7786-007

Nike Air Force 1 "Only Once"
Nike Air Force 1 "Only Once"
Nike Air Force 1 "Only Once"

Puma Thunder Spectra “Italian” colorway 3

De Puma Thunder Spectra is een upcoming dad-shoe in de sneakermarket en zal later niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld. Deze sneaker heeft zijn inspiratie van de McQ Tech Runner in combinatie met lifestyle. Nu komt de Puma Thunder Spectra in een kleuren combinatie geïnspireerd op Italië.

De details

De upper van de sneaker heeft een overall kleuren combinatie van white/cream en is gemaakt van leer, mesh en suède. Dit geeft de sneaker een erg luxe uitstraling. Op de midsole zijn kleine accenten te vinden van rood en groen. Dit geeft de “Italian” look aan de sneaker. Misschien doet deze sneaker je daarom ook wel een beetje denken aan de Gucci Rhyton sneaker.

De luxe sneaker van Puma is al verkrijgbaar bij jdsports.nl voor €130,-. Dus wil jij je sneaker collectie uitbreiden? Haal dan snel deze awesome sneaker!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Puma Thunder Spectra

Prijs: €130,-
Colorway: White/Cream
Shoplink: Klik hier om deze sneaker te shoppen>>

Puma Thunder Spectra
Puma Thunder Spectra

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 13 18

Deze week staan er weer een aantal hottest sneaker releases op de planning. Eén hiervan is de Size? x Nike Air Max Light, deze sneaker zal morgen, dinsdag 26 maart, droppen op Air Max Day! Ben jij benieuwd naar de releases? Scroll dan snel verder. Nieuwsgierig geworden naar andere releases? Check dan vooral onze releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Size? X Nike Air Max Light
CD1510-001

adidas Alphaedge 4D ' Ftwr White'
CG5526

Reebok Pyro 'Stellar Pink'
DV5701

Nike LeBron 16 'Medicine Ball'
CD7089-100

OVERKILL x Puma Cell Venom 'Radiant Venom'
370332-01

Air Jordan 3 Retro Thinker 'University Red'
CJ0939-100

Nike Air Max 180 'Hyper Pink'
BV7487-001

Nike Air Max 97 'White Silver'
921826-105

Nike Air Max 720 'Triple White'
AO2924-100

New Balance 1500 'All Over'
M1500NBG