Lentekriebels met deze roze pareltjes van Nike 161

Nog even en dan is het alweer lente. Warmere temperaturen, fluitende vogels, barbecue weer, vrolijke mensen, ga zo nog maar even door. Alles wordt mooier in dit seizoen en Nike speelt daar fantastisch op in!

Laat die lentekriebels maar komen! Nike pakt dit goed aan door felle kleuren toe te passen op verschillende sneaker modellen. Zo zagen we eerder al de Nike Air Force 1 “Bright Yellow” en de Nike Blazer Low Premium. Nu zet Nike de kleur roze in de spotlights. Denk hierbij aan de kleuren ‘Laser Fuchsia’ en ‘Psychic Pink’. Nike voegt deze kleuren toe op verschillende varianten van de Nike Air Force 1 en de Nike Blazer.

Nike Air Force 1

In dit blog lichten we onder andere drie variaties van de Air Force 1 uit die in het roze gehuld zijn. De eerste is de Nike Air Force 1 Jester XX. Deze Sneaker is geheel wit op de Nike branding en de Swoosh na. Deze hebben namelijk een ‘Laser Fuchsia’ kleur gekregen. Wat direct opvalt is de plaatsing van deze elementen. Het lijkt namelijk alsof de Nike branding op de heel is losgelaten van de sneaker en een stuk naar beneden is gezakt. Ook is de Swoosh van de oorspronkelijke plek geraakt.

Prijs: €110,-
Colorway: Wit/Laser Fuchsia
Stylecode: AO1220-105
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


De tweede sneaker is de Nike Air Force 1 ’07 Essential. Deze sneakers zullen direct de aandacht trekken van je voorbijgangers door de opvallende en felle kleur. De out- en midsole zijn dan misschien geheel wit gekleurd, de upper daarentegen is echt een eyecatcher. Ook op dit model is de kleur ‘Laser Fuchsia’ te zien. Nu heeft echter de gehele upper deze kleur gekregen. Een leuk detail op deze sneaker is de Nike branding op de heel.

Prijs: €100,-
Colorway: Laser Fuchsia/Summit White/Laser Fuchsia/Laser Fuchsia
Stylecode: AO2132-600
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


De derde en laatste Air Force 1 die in het roze is gedoopt, is de Nike Air Force 1 Sage Low. Ook hier zijn de out- en midsole wit van kleur en de upper geheel in het roze. De kleur die op deze sneaker is gebruikt is echter anders dan bij de voorgaande. Hier is namelijk geen gebruik gemaakt van ‘Laser Fuchsia’, maar van ‘Psychic Pink’. Deze kleur is zachter en net iets minder opvallend.

Prijs: €110,-
Colorway: Psychic Pink/Wit/Psychic Pink
Stylecode: AR5339-601
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


Nike Blazer

Naast de verschillende variaties van de Air Force 1, heeft Nike ook de kleur roze toegepast op twee variaties van de Nike Blazer. De eerste is de Nike Blazer Low LE. Deze sneaker heeft net zoals de Nike Air Force 1 Jester XX een witte basis met roze Nike branding en een roze Swoosh.

Prijs: €90,-
Colorway: Wit/Wit/Laser Fuchsia
Stylecode: AV9370-102
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


De laatste Nike Blazer en tevens ook de laatste sneaker in dit blog, is de Nike Blazer Mid Rebel. De upper van deze sneaker is veelal gekleurd in het ‘Psychic Pink’. Naast deze kleur zijn er nog een aantal andere opvallende details te vinden op de sneaker. Zo is het lacing systeem in een boog op de sneaker geplaatst, staat de Nike branding op de heel in spiegelbeeld en is de Swoosh aan de buitenkant van de voet wit van kleur. Met deze Swoosh wordt de illusie gecreëerd dat het slecht met 2 steken is vast gestikt. De Swoosh aan de binnenkant van de voet is echter zwart gekleurd. Hier overheen loopt een metalen rits die de Swoosh in Tweeën splitst.

Prijs: €110,-
Colorway: Psychic Pink/Pale Pink/Mystic Green/Summit White
Stylecode: BQ4022-602
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Previous ArticleNext Article

Pak je steal bij de SneakerBAAS outlet 45

De Utrechtse winkel SneakerBAAS opent binnenkort de deuren hun nieuwe winkel. Dit betekent dat er een dikke SneakerBAAS outlet komt!

Sneakerbaas

SneakerBAAS is al jaar en dag een van de grotere Nederlandse sneakerstores, zeker online. De winkel heeft een groot aanbod van verschillende merken zoals adidas, Nike, KangaROOS en nog meer. Maar niet alleen online is SneakerBAAS actief. In Utrecht zat al een gezellige store, maar het is nu tijd voor een nieuwe en grotere winkel. Op 25 juni zal dan ook de nieuwe shop open gaan, en op 6 juli is er een tof opening event!

Sale

Een nieuwe shop betekend dat de huidige voorraad voor een lekker bedrag de deur uit mag. De oude voorraad moet dan ook helemaal op. Vanaf 18 juni tot en met zondag 23 juni is de SneakerBAAS outlet open in het oude pand. Dus ben je geslaagd, ga je op vakantie, ben je jarig of heb je gewoon zin in nieuwe sneakers? Neem dan zeker een kijkje en neem jou steal mee!

SneakerBAAS Outlet:

Wanneer: 18 juni tot en met 23 juni
Waar: Kintgenshaven 1, 3512GX Utrecht
Facebook: SneakerBAAS

Versace geeft preview van SS20 footwear 33

Eerder dit jaar presenteerde Versace de SQUALO sneaker met ons, deze sneaker werd geïnspireerd door haaien. Nu heeft Salehe Bembury (ontwerper Versace sneakers) een first look met de wereld gedeeld via zijn Instagram van 2 nieuwe sneaker modellen. Beide sneaker modellen zijn onderdeel van de Versace SS20 collectie.

Versace is een Italiaans modehuis dat in 1978 werd opgericht door Gianni Versace. De hoofdcollectie van het merk bestaan vooral uit producten als kleding en lederen accessoires. Ook beschikt het merk over collecties als Versace Jeans, en Versus. Het logo van Versace is Medusa, dit is een Grieks mythologisch figuur. Het logo kwam van de vloer van ruïnes in het Reggio Calabria gebied, waar de Versace broers en zussen destijds speelden. Gianni Versace koos Medusa als het logo, omdat ze mensen verliefd maakte op haar en die mensen hadden geen weg meer terug. Hij hoopte dat hij met zijn merk hetzelfde effect kon creëren. Versace was een van de weinige ontwerpers die alles zelf bepaalde, van ontwerpen tot aan de verkoop van producten.

Versace werd af en toe omschreven als “Rock n’ Roll” ontwerper, omdat hij kleding ontwierp voor beroemde artiesten, zoals Elton John en Michael Jackson. Op 15 juli 1997 werd Gianni Versace doodgeschoten. Toen hebben zijn broer en zus het merk overgenomen.

Het Italiaanse merk is al een aantal keer de samenwerking aangegaan met grote merken. In 2006 bracht Versace samen met Lamborghini een auto uit. Ook hebben zij samen met H&M heren en dameskleding uitgebracht in 2011.

Versace SS20 Sneakers Details

Salehe Bebury deelde via zijn Instagram 2 foto’s van 2 nieuwe sneakers van Versace’s SS20 collectie. Één van de modellen is een soort tactical boot met Versace’s iconische sleutelpatroon om zijn as gewikkeld. De outsole beschikt over een verborgen Versace logo in een opvallend rode kleur. Achterop de hak staat de “Versace” branding. Ook op de midsole bevind zich het kenmerkende sleutelpatroon van Versace.

Het tweede model beschikt iets meer over zomerse kleuren. Ook het model is iets zomerser aangekleed. Het silhouet behoudt het gestroomlijnde gevoel van de SQUALO op de midsole. De upper beschikt over slanke overlays in felle roze tinten. Op de zijkant bevind zich de handtekening van Gianni Versace om een verhoogd gevoel toe te voegen aan de sneaker. De subtiele branding op de heel pull tab en langs de veters versterken het Versace gevoel.

Benieuwd hoe de twee nieuwe sneakermodellen eruit zien? Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de first looks. Vergeet trouwens ook niet om Sneakerjagers in de gaten te houden voor jouw dagelijkse portie sneakernieuws!


Versace SS20
Versace SS20
Images by @salehbembury

Nike Air Max 720 ‘Wolf Grey’ // closer look 25

De afgelopen paar maanden was de Nike Air Max 720 een zeer gewild paartje en daar gaat niet snel een verandering in komen. Sinds ze op de markt zijn gekomen zijn ze een groot onderdeel geworden van de sneakerscene in Nederland. De gigant Nike speelt hier natuurlijk op in en komt met een iconische ‘Wolf Grey’ colorway.

Nadat Nike de Air Max 270 in februari 2018 op de markt bracht, hebben ze een jaar daarna de Air Max 720 uitgebracht. Meteen hebben ze verschillende colorways uitgebracht die aansloegen op de jongeren in Nederland. Het paartje is met de gigantische AirBubble dan ook een unieke en sterke verschijning.

Closer look

Voorheen heeft Nike best wel veel colorways uitgebracht die ontzettend kleurrijk en zekere eyecatchers waren. Ditmaal hebben ze gekozen voor een iets rustiger ogende colorway. Dit betekend zeker niet dat ze er minder uitzien dan de rest. Sterker nog, ze zien er ontzettend clean uit. De basis van de upper heeft een sterk grijze kleur en is van een synthetische stof gemaakt. Boven op de upper bevinden zich een aantal overlays die donker grijs van kleur zijn. Daarnaast zijn de veters, de sockliner en de heeltap ook donker grijs van kleur. Ten slotte is de de gigantische AirBubble transparant van kleur maar zijn de omlijning en achtergrond van de unit donker grijs van kleur. Al met al kan je zeggen dat colorway perfect past op de silhouet.

Helaas is het nog bekend wanneer dit paartje op de markt gaat verschijnen. Wel kunnen zeggen dat het paartje €190,- gaat bedragen. Ben jij benieuwd wanneer dit paartje haar releasedatum gaat krijgen, houdt onze releasekalender en sociale zoals Instagram en Facebook dan goed in de gaten zo dat jij de eerste bent die dit paartje kan bemachtigen.


Nike Air Max 720 Wolf Grey Anthracite AO2924-012 Release Date
Nike Air Max 720 Wolf Grey Anthracite AO2924-012 Release Date
Nike Air Max 720 Wolf Grey Anthracite AO2924-012 Release Date
Nike Air Max 720 Wolf Grey Anthracite AO2924-012 Release Date
Nike Air Max 720 Wolf Grey Anthracite AO2924-012 Release Date
Images by: Nike