adidas doet volop mee aan de ‘Animal Print’ hype 139

Dat het gebruik van animal prints een hele hype is geworden, dat is wel duidelijk. Vooral de merken Converse en Nike zijn hier volop mee aan de slag gegaan. Denk bijvoorbeeld aan de Nike WMNS Air Max 1 ‘Leopard’ of de Converse Chuck 70 Pony Hair ‘Giraffe’. Nu is de tijd ook rijp voor adidas om deze hype te volgen!

De trend van de animal prints is niet meer te ontlopen, of je dat nu zou willen of niet. Ook nu komen er weer nieuwe colorways met animal prints. Dit keer is het adidas die deze hype toevoegt aan zijn sneakers. De adidas Continental 80 komt namelijk in 2 nieuwe colorways! De ene heeft een ‘Leopard’ colorway, de andere een ‘Black Panther’. Laatst schreven we al dat de adidas Continental 80 weer helemaal terugkwam met vele nieuwe colorways. Het is dan ook een perfecte stap van adidas om het model juist op dit moment de animal print treatment te geven.

adidas Continental 80 ‘Leopard’

De upper van deze sneaker is vrijwel geheel gehuld in de leopard print, gemaakt van pony hair. Deze print bestaat uit licht en donker bruine kleuren, maar ook zwart is hierop terug te zien. De zwarte kleur, is ook gebruikt in verdere details op de sneaker. Denk hierbij aan het element op de heel, de binnenvoering en de veters. Op het heel element is tevens in het wit de adidas branding geplaatst. Ook vind je de branding terug op de zijkant van de sneaker onder de veters en op de tongue. Door het gebruik van de leopard print oogt de sneaker nogal druk. Door deze upper op een rustige witte midsole te plaatsen wordt er een mooi contrast gecreëerd. De sneaker is uiteindelijk geplaatst op een Gum outsole, dit past goed bij de kleuren van de animal print.

adidas Continental 80 ‘Black Panther’

De tweede colorway is de ‘Black Panther’. Net zoals de ‘Leopard’, is de upper van deze colorway gemaakt van pony hair. Dit keer is er een black panther print geplaatst op de upper. De animal print zegt het eigenlijk al, er wordt veel gebruik gemaakt van zwart. De upper heeft voornamelijk een donker grijze kleur gekregen met daarop zwarte vlekken. Ook is de adidas branding op deze sneaker te vinden op de heel, tongue en op de zijkant. Daarnaast zijn ook de typische twee strepen van de adidas Continental 80 op de zijkant geplaatst. De ene streep is wit, de ander zwart. Deze strepen zijn overigens ook terug te vinden op de ‘Leopard’ colorway. Deze donkere upper is geplaatst op de herkenbare witte midsole met daaronder een gum outsole net zoals bij de eerste colorway.

Wanneer deze beestachtige sneakers precies zullen releasen is helaas nog niet bekend. We verwachten echter dat ze ergens zullen droppen in maart voor een prijs rond de €140,-. Ben jij nu al helemaal weg van de adidas Continenta 80 ‘Leopard’ en ‘Black Panther’? Blijf dan vooral onze releasekalender in de gaten houden voor de laatste info!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Image by: 43einhalb
Image by: 43einhalb
Image by: 43einhalb
Images by: 43einhalb

Previous ArticleNext Article

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 13 6

Deze week staan er weer een aantal hottest sneaker releases op de planning. Eén hiervan is de Size? x Nike Air Max Light, deze sneaker zal morgen, dinsdag 26 maart, droppen op Air Max Day! Ben jij benieuwd naar de releases? Scroll dan snel verder. Nieuwsgierig geworden naar andere releases? Check dan vooral onze releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Size? X Nike Air Max Light
CD1510-001

adidas Alphaedge 4D ' Ftwr White'
CG5526

Reebok Pyro 'Stellar Pink'
DV5701

Nike LeBron 16 'Medicine Ball'
CD7089-100

OVERKILL x Puma Cell Venom 'Radiant Venom'
370332-01

Air Jordan 3 Retro Thinker 'University Red'
CJ0939-100

Nike Air Max 180 'Hyper Pink'
BV7487-001

Nike Air Max 97 'White Silver'
921826-105

Nike Air Max 720 'Triple White'
AO2924-100

New Balance 1500 'All Over'
M1500NBG

De Puma Cell Venom x Overkill komt eraan 14

De Puma Cell Venom, een sneaker die perfect past in de huidige tijd. Het model heeft een retro look, maar zeker ook een chunky look. Het nieuwe Puma model trekt de aandacht naar zich toe. Dit is voornamelijk te danken aan de collabs met Ferrari en Marvel, maar ook zijn chunky looks spelen mee. Voor de volgende Puma Cell Venom gooit Puma een gezonde dosis neon kleuren over een lichte upper.

In combinatie met de bekende Duitse sneakerstore Overkill gaat Puma een interessante collab aan. Zoals we al hadden gezegd, staat de Puma Cell Venom centraal. Met een rustig bovenwerk gemaakt van verschillende materialen. Het grootste gedeelte van het bovenwerk is gemaakt van mesh, maar we zien ook lederen en zelfs suède details.

Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van wit, licht grijs en gebroken wit. Over de upper zien we verschillende neon tinten, zoals paars, felgeel en blauw.  Het bovenwerk rust op de unieke semi-doorzichtige Puma Cell Venom unit. Op het bovenwerk zit als finishing touch nog een Overkill branding op de neus, tongue en insole.

Het duurt nog even voordat deze collab uit zal komen. De Puma Cell Venom x Overkill staat namelijk gepland op 29 maart. Nieuwsgierig geworden? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Venom
Venom
Venom
Venom
Venom

Restock: adidas Alphaedge 4D ‘White’ 19

De adidas Alphaedge 4D is een van de meest geavanceerde sneaker die we op dit moment hebben. Met een combinatie van mesh en primeknit op de upper, en de midsole geheel 4D geprint!

Deze geavanceerde sneaker van adidas was eerder al gereleased in november 2018, maar was toen vrijwel meteen uitverkocht. Nu krijgen wij weer een kans om deze awesome sneaker in handen te krijgen!

De details

De upper van de sneaker is gemaakt van het comfortabele en flexibele primeknit. Over de gehele upper is gebruik gemaakt van stiksels die zo een toffe look geven aan de sneaker. Onder de upper zit de 4D geprinte en futuristische midsole. Dit zorgt voor een geweldige demping en support.

De adidas Alphaedge 4D wordt verwacht op donderdag 28 maart op adidas.nl voor €300,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalander in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
Images by: adidas