Ook de Nike Air Max Plus krijgt een Have a Nike Day look

Enige tijd geleden heeft Nike de ‘Have A Nike Day’ pack geïntroduceerd. Veel modellen, waaronder de Air Max 1 zijn al voorzien van een Have A Nike Day colorway. De nieuwste toevoeging aan de pack is de Air Max Plus. 

De laatste tijd wordt het Air Max Plus model steeds verder door ontwikkeld. Zo heeft het model al verschillende hybrids gehad en worden er steeds meer colorways van uitgebracht. Door zijn populariteit blijft het model steeds op de voorgrond staan en ontvangt hij steeds meer liefde.

Voor de ’Have A Nike Day’ pack speelt Nike met een vast kleurenpalet op verschillende modellen. Deze kleuren zijn paars, turquoise, lichtroze en zwart/wit. In deze Nike Air Max Plus variant zien we dit ook uiteraard terugkomen. De bekende wavestripes zijn uitgevoerd in een gradiënt. Deze gradiënt loopt van de turquoise kleur over tot de lichtroze kleur met als tussenstuk de paarse kleur. Deze gradiënt zien we nogmaals terugkomen in het verlengde van de midsole.  

Alhoewel er nog geen officiële release bevestigd is zijn er nog wel een hoop andere Air Max Plus colorways. Neem daarom gerust een kijkje via deze link om te kijken of er al eentje is die jou bevalt!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max Plus Have A Nike Day

BQ7224-001 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Have a Nike Day
Have a Nike Day
Have a Nike Day
Have a Nike Day
Previous ArticleNext Article