Nike Air Max 90 QS ‘Mars Landing’ RELEASE 305

Nike springt opnieuw de ruimte in met de nieuwste editie van de Air Max 90. In 2014 kwam Nike al met de ‘Moon Landing’. Dit keer is er een make-over ontworpen. Op zaterdag 16 maart zal de gloednieuwe Nike Air Max 90 QS ‘Mars Landing’ gereleased worden.

In juli 2014 bracht Nike een van de meest unieke Air Max 90-creaties uit in een periode van bijna drie decennia lange geschiedenis. Dit was de Air Max Lunar 90 SP ‘Moon Landing’. De sneaker was compleet gebaseerd op de structuur van de maan en de kraters. Nu vijf jaar later wordt er een nieuwe Air Max 90 ‘Mars Landing’ toegevoegd. Door het enorme succes van de ‘Moon Landing’ heeft Nike een nieuwe versie ontworpen met een andere twist. Met een vergelijkbare esthetiek, is er nu een vurige combinatie van Mars Stone en Magma Orange ontworpen zoals de rode planeet. De Nike Air Max 90 QS ‘Mars Landing’ zal ook in de PS- en TD-maten worden uitgebracht.

De details

Deze opvallende colorway van het iconische Air Max-silhouet is bedoeld om planeet Mars na te bootsen. De kleuren Mars Stone en Magma Orange komen samen met een zwarte midsole gecombineerd met sterren. Hierdoor creëert de sneaker een complete sfeer van de ruimte. Daarnaast zie je verschillende Metallic-zilveren accenten op de tong en de hiel. De veters van de sneaker hebben dezelfde kleur als het Magma Orange. Een ander opmerkelijk detail is de outsole. Deze heeft namelijk een doorschijnend effect. De sneaker heeft een compleet reflecterend ontwerp.


Nike By You

Nike heeft nog een nieuwe functie toegevoegd om je eigen sneaker te ontwerpen. Dit zijn de Air Max 270 en VaporMax 2019 met een ‘Mars-thema’ uit het Nike Explorers Pack. Je kunt je eigen sneaker personaliseren. Voor het eerst kun je kiezen tussen veters, één rits of twee ritsen voor je Air Max 270. Daarnaast kan je ook patches toevoegen op het lipje op de hak. Bij de VaporMax 2019 kan dit op de tong van de sneaker. Wil jij je eigen Air Max 270 of de VaporMax 2019 personaliseren? Check dan snel de website.


De releasedatum van de gloednieuwe Nike Air Max 90 QS ‘Mars Landing’ is op zaterdag 16 maart en zal vanaf €157,- verkrijgbaar zijn. Benieuwd waar je deze sneaker kan bemachtigen? Check dan snel de storelist.

Nike Air Max 90 QS 'Mars Landing'
CD0920-600
Nike Air Max 90 QS 'Mars Landing'
CD0920-600
Nike Air Max 90 QS 'Mars Landing'
CD0920-600
Images by Nike & Afew

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Previous ArticleNext Article

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 13 10

Deze week staan er weer een aantal hottest sneaker releases op de planning. Eén hiervan is de Size? x Nike Air Max Light, deze sneaker zal morgen, dinsdag 26 maart, droppen op Air Max Day! Ben jij benieuwd naar de releases? Scroll dan snel verder. Nieuwsgierig geworden naar andere releases? Check dan vooral onze releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Size? X Nike Air Max Light
CD1510-001

adidas Alphaedge 4D ' Ftwr White'
CG5526

Reebok Pyro 'Stellar Pink'
DV5701

Nike LeBron 16 'Medicine Ball'
CD7089-100

OVERKILL x Puma Cell Venom 'Radiant Venom'
370332-01

Air Jordan 3 Retro Thinker 'University Red'
CJ0939-100

Nike Air Max 180 'Hyper Pink'
BV7487-001

Nike Air Max 97 'White Silver'
921826-105

Nike Air Max 720 'Triple White'
AO2924-100

New Balance 1500 'All Over'
M1500NBG

De Puma Cell Venom x Overkill komt eraan 14

De Puma Cell Venom, een sneaker die perfect past in de huidige tijd. Het model heeft een retro look, maar zeker ook een chunky look. Het nieuwe Puma model trekt de aandacht naar zich toe. Dit is voornamelijk te danken aan de collabs met Ferrari en Marvel, maar ook zijn chunky looks spelen mee. Voor de volgende Puma Cell Venom gooit Puma een gezonde dosis neon kleuren over een lichte upper.

In combinatie met de bekende Duitse sneakerstore Overkill gaat Puma een interessante collab aan. Zoals we al hadden gezegd, staat de Puma Cell Venom centraal. Met een rustig bovenwerk gemaakt van verschillende materialen. Het grootste gedeelte van het bovenwerk is gemaakt van mesh, maar we zien ook lederen en zelfs suède details.

Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van wit, licht grijs en gebroken wit. Over de upper zien we verschillende neon tinten, zoals paars, felgeel en blauw.  Het bovenwerk rust op de unieke semi-doorzichtige Puma Cell Venom unit. Op het bovenwerk zit als finishing touch nog een Overkill branding op de neus, tongue en insole.

Het duurt nog even voordat deze collab uit zal komen. De Puma Cell Venom x Overkill staat namelijk gepland op 29 maart. Nieuwsgierig geworden? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Venom
Venom
Venom
Venom
Venom

Restock: adidas Alphaedge 4D ‘White’ 19

De adidas Alphaedge 4D is een van de meest geavanceerde sneaker die we op dit moment hebben. Met een combinatie van mesh en primeknit op de upper, en de midsole geheel 4D geprint!

Deze geavanceerde sneaker van adidas was eerder al gereleased in november 2018, maar was toen vrijwel meteen uitverkocht. Nu krijgen wij weer een kans om deze awesome sneaker in handen te krijgen!

De details

De upper van de sneaker is gemaakt van het comfortabele en flexibele primeknit. Over de gehele upper is gebruik gemaakt van stiksels die zo een toffe look geven aan de sneaker. Onder de upper zit de 4D geprinte en futuristische midsole. Dit zorgt voor een geweldige demping en support.

De adidas Alphaedge 4D wordt verwacht op donderdag 28 maart op adidas.nl voor €300,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalander in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
Images by: adidas