Ook de Nike Air Max Plus krijgt de Volt look 248

De laatste tijd is Nike actief gedoken in de huidige trend: Volt. We zien deze kleur steeds vaker verschijnen op Nike modellen. Het begon eigenlijk bij de Air Force 1 Off-White Volt. Later zagen we de kleur verschijnen op twee nieuwe Air Max 4 Tailwind’s. Het volgende model wat Nike de Volt look gaat geven zal deze Nike Air Max Plus ‘Volt’ worden.

Sinds een paar maanden is Nike weer een hoop oude modellen uit de kast aan het trekken. Zo hebben we de terugkomst van de P-6000, de Tailwind en de Air Max Plus weer in volle glorie mogen waarnemen. De Nike Air Max Plus is echter door de jaren heen uitgegroeid tot een extreem geliefde sneaker. Het model krijgt veel credit en respect vanuit de sneaker community en is highly collectable. 

Vorig jaar kreeg de Nike Air Max Plus een extravagante upgrade: het model werd gemixt met de VaporMax. Door heel 2018 werd deze mix meerdere keren uitgebracht in verschillende colorways.

Voor de volgende Nike Air Max Plus is Nike dus gesprongen op de Volt-train. Het bovenwerk is gemaakt van een spierwitte mesh. Hier overheen zijn de stripes gemaakt van een grijze/zwarte gradiënt. De Swoosh heeft de eerste Volt tinten van de sneaker. In de midsole zien we de Volt kleur nogmaals terugkeren, waarna we hem als laatst zien op de outsole. Een ander goed toegepaste kleur is de rode Air Unit, wat perfect past bij het kleurenschema van deze sneaker.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Images by: Nike

Previous ArticleNext Article

Off-White geeft het ODSY-1000 model een ‘Black on Black’ make-over 2

Een populair model van Off-White is het ODSY-1000 model. Er zijn ondertussen al meerdere colorways verschenen en ook nu is er weer een nieuwe colorway onderweg. Een iets minder kleurrijke colorway dan zijn voorgangers, namelijk een ‘Black on Black’ colorway.

De ODSY-1000 is een echte eye catcher en verschijnt nu in een zwarte colorway. Het bovenwerk is gemaakt van hoge kwaliteit suède, mesh en rubber in een zwarte kleur. Deze materialen zijn verwerkt in verschillende lagen die de sneaker een sportieve en stoere look geven. Ook heeft de sneaker een contrasterende blauwe kleur gekregen op de tong. Op deze tong is ook nog eens een roze patch verwerkt. Enkele andere details zijn de kruispijlen op de zijkanten, bedrukte inlegzolen en de kenmerkende zip tie. Dankzij een bijpassende, stevige midsole met hieronder een geribbelde rubberen outsole wordt de sneaker helemaal afgemaakt.

Je kan de sneaker nu shoppen bij Farfetch voor maar liefst €590,-. Scroll snel naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker. Vergeet ook niet om dagelijks onze Releasekalender te checken om op de hoogte te blijven van aankomende sneaker releases.


Afbeelding 1 van Off-White ODSY-1000 sneakers
Afbeelding 2 van Off-White ODSY-1000 sneakers
Afbeelding 4 van Off-White ODSY-1000 sneakers
Images by Farfetch

Een nieuwe Nike Air Max 720 OBJ staat klaar om gereleased te worden 17

Ondertussen zijn er al drie colorways van deze samenwerking uitgekomen, echter ziet het er niet naar uit dat ze de samenwerking willen stoppen. Odell Beckham Jr. en Nike hebben opnieuw hun handen ineen geslagen voor een nieuwe colorway op de Nike Air Max 720 OBJ. Op Instagram deelde OBJ een foto van een colorway die nog niet eerder is gezien.

Zo’n half jaar geleden, op 21 juni, brachten de twee de eerste colorway uit. Dit was een zeer kleurrijke colorway in tegenstelling tot de andere uitgekomen colorways. Deze waren vrij simpel, namelijk beige en zwart.

Nike Air Max 720 OBJ ‘LSU’ | Details

De nieuwste colorway duikt diep in de geschiedenisboeken, aangezien OBJ zich heeft laten inspireren door Louisiana State University. Hier begon zijn American Football carrière. Zoals je kan zien klampt hij zich vast aan de kenmerkende kleuren van zijn oude school. Hij heeft de veters een paarse kleur gegeven, terwijl het bovenwerk verder over een witte kleur beschikt. Op de witte basis zijn gouden overlays te vinden, bijvoorbeeld op de toebox of de hiel. Ook op de tong zijn er nog gouden hits te vinden.

Helaas is er nog helemaal niks bekend over een eventuele releasedatum van de Nike Air Max 720 OBJ, maar wij verwachten dat de sneaker €200,- zal kosten. Houd vooral goed onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van alle aankomende releases.


Air Max 720 OBJ
Image by @obj

Maak jouw look helemaal af met de geweldige tie-dye sokken van Rhine Studio 30

Soms is het lastig om het perfecte paartje sokken uit te kiezen die goed matched met je sneakers. Ook kan een mooi paartje sokken je outfit helemaal afmaken. De gasten van Rhine Studio hebben hier een geweldige oplossing voor bedacht. Zij tie-dyen namelijk sokken in allerlei prachtige kleuren!

Terwijl de twee vrienden, Thijs en Cyril, op vakantie waren kwamen zij op het idee om Rhine Studio op te richten. Samen deelde zij hun passie over sneakers. Ze hebben zelf een behoorlijke sneakercollectie en hier zochten ze dan ook altijd een tof paartje sokken bij. Toen bedachten ze: “Waarom maken we niet zelf coole, kleurrijke sokken?”. Thijs is momenteel groot fan van Nike, hoewel hij vroeger een echte New Balance liefhebber was. Daarnaast zweert Cyril bij Nike en Asics.

Momenteel biedt Rhine Studio alleen tie dye sokken aan van Nike, omdat zij beiden veel affiniteit hebben met het merk. Zij vinden dat Nike echt het merk is dat een bepaalde levensstijl uitdraagt die bij hun past. In de toekomst zouden de twee hun assortiment graag nog verder uitbreiden en eventueel ook nog andere kledingstukken tie-dyen.

Zoals je misschien wel weet zijn er vele manieren om te tie-dyen. Bij Rhine Studio hebben ze verschillende technieken samengevoegd. Ook blijven ze experimenteren met nieuwe patronen en nieuwe kleuren.

Wil jij nou ook een paartje tie-dye sokken bestellen bij Rhine Studio? Je kan gewoon een berichtje via Instagram sturen naar @rhinestudio sturen met de kleur die je graag zou willen hebben en dan zorgen zij ervoor dat jij de toffe sokken kan rocken onder jouw favoriete paartje sneakers. Een paartje sokken kost €12,50, hierbij zitten de verzendkosten al verrekend. Binnenkort gaat de website van Rhine Studio (www.rhinestudio.com) ook live, dus dan zou je binnenkort ook daar je sokken kunnen bestellen!

Check hieronder foto’s van hoe de sokken eruit zien en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneaker nieuws!


Rhine Studio
Rhine Studio
Images by Sneakerjagers
Rhine Studio