De Karhu ‘Catch Of The Day’ pack released vrijdag 8 maart 2019 584

De Karhu ‘Catch Of The Day’ pack released vrijdag 8 maart 2019 en verschijnt met vier nieuwe colorways. De pack zal bestaan uit drie modellen. Zo verschijnt de Karhu Fusion 2.0 en de Karhu Synchron Classic elk in een ‘Buckthorn’ en komt de Karhu Synchron Classic in een ‘Ocean Dephts’ en ‘Jet Black’ colorway. Naast deze twee modellen komt er ook een Karhu Aria in een ‘Ocean Dephts’ colorway.

Karhu Fusion 2.0 ‘Buckthorn’

Op vrijdag 8 maart zal de Karhu 2.0 Catch Of The Day uitkomen in een ‘Buckthorn’ colorway. De colorway beschikt over een bovenwerk in de kleur ‘Buckthorn Brown’. Daarnaast zijn er een aantal details op het bovenwerk in een ‘Blue Flower’ kleur. Zo zijn de bovenste gaatjes voor de veters gekleurd in die kleur. Ook een vlak op het midden van de sneaker is ‘flower blue’ gekleurd. Daarnaast beschikt de sneaker over een neon groene outsole die onder een witte midsole zit. Diezelfde kleur groen is terug te zien in kleine details op het bovenwerk.

Karhu Fusion 2.0 Catch Of The Day 'Buckthorn'

Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Kahru 2.0 Catch Of The Day

Karhu Fusion 2.0 ‘Ocean Depths’

De Karhu Fusion 2.0 Catch Of The Day zal releasen in een ‘Ocean Depths’ colorway. Deze colorway lijkt qua kleurenschema erg op de ‘Buckthorn’ colorway alleen is de bruine kleur ingewisseld voor een ‘Ocean Depths’ kleur.

Karhu Fusion 2.0 Catch Of The Day 'Ocean Depths'

Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders
Karhu 2.0 Catch Of The Day

Karhu Synchron Classic Catch Of The Day ‘Buckthorn’

Ook de Karhu Synchron Classic zal in een ‘Buckthorn’ colorway releasen. Qua kleuren is hij natuurlijk hetzelfde als de Karhu Fusion 2.0. Echter is het silhouette wel anders. Ook heeft de outsole een donker blauwe kleur net als het suède vlak op de hak.

Karhu Synchron Classic Catch Of The Day 'Buckthorn'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu 2.0 Catch Of The Day

Karhu Synchron Classic Catch Of The Day ‘Jet Black’

Dezelfde Karhu Synchron komt in een ‘Jet Black’ colorway. Hier heeft de sneaker een kleurencombinatie van zwart, geel, wit grijs en blauw. Zo is de het grootste deel van het bovenwerk zwart gekleurd en heeft de mudgaurd een grijze kleur. Tenslotte zitten er gele en blauwe details op deze Karhu Synchron.

Karhu Synchron Classic Catch Of The Day 'Jet Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu 2.0 Catch Of The Day

Karhu Aria Catch Of The Day ‘Ocean Depths’

Ook de Karhu Aria komt vrijdag 8 maart in een ‘Ocean Depths’ colorway. Bij het Aria model is het de grijze kleur die de overhand heeft op het bovenwerk. Echter zitten er wel mooie blauwe details op het bovenwerk. Al met al echt een top colorway.

Karhu Aria Catch Of The Day 'Ocean Depths'

Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders

Alle modelen en colorways van Karhu zullen op de nacht van 7 op 8 maart om 00:00 releasen. Let wel op! Bij 5 Pointz zullen ze op 7 maar om 23:00 droppen in plaats van 00:00 door het tijdverschil met de UK.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Previous ArticleNext Article

De Nike Air Max 90 ‘London’ is een eerbetoon aan de werknemers van Royal Mail 21

Maandag 2 maart dropt Nike, na lange periode van onzekerheid of ze wel überhaupt wel in de EU zouden droppen, het Air Max 90 ‘City Pack’ met onder andere de Nike Air Max 90 ‘London’ colorway.

De twee andere colorways, of beter gezegd City’s, die tezamen zullen verschijnen zijn de Air Max 90 ‘Paris’ en de Air Max 90 ‘Shanghai’.

Nike heeft met het ‘City Pack’ een heuse wereldreis gemaakt om het 30 jarige bestaan van de Air Max 90 te vieren. De sneaker is inmiddels geland in de hoofdstad van Groot-Brittannië, Londen, waar Nike de volgende colorway inspiratie haalt uit de postbezorgers van Royal Mail.

Nike Air Max 90 ‘London’

De Nike Air Max 90 ‘London’ brengt een hommage aan de standvastige werknemers van de Royal Mail in Londen. Details zoals kronen op de veters en kleuren die zijn geïnspireerd op Royal Mail uniformen zijn een knipoog naar degenen die elke dag weer geweldige prestaties leveren. De upper heeft een ‘University Red/Midnight Navy’ basis met ‘University Gold’ details. De zwarte Swoosh heeft een V-vormig design die geïnspireerd is op de bestelwagens van de Royal Mail in de UK.

Het materiaal in het bovenwerk lijkt op dat van de jasjes van postmedewerkers. Verder zorgen de materialen (stof en leer) op het bovenwerk voor een goede ventilatie en stevigheid om de voet. De inmiddels vertrouwde Nike Air demping zorgt voor langdurig comfort en het Royal Air Mail stamp label op de tong, met daarop de mede-oprichter van Nike, Bill Bowerman, maakt de sneaker helemaal af.

Nike Air Max 90 City Pack 'London'

maandag 2 maart 2020

Bekijken bij Nike
Nike Air Max 90 'London'
Nike Air Max 90 'London'
Nike Air Max 90 'London'

Release info

De Nike Air Max 90 Premium ‘London’ zal vanaf maandag 2 maart om 09:00 uur verkrijgbaar zijn via Nike.com. De verwachting is dat deze Nike Air Max 90 ‘City Pack’ direct zal uitverkopen, dus zorg dat je op tijd achter de pc/laptop of mobiel zit. Mocht je een reminder willen? Download de Sneakerjagers app (iOS of Android) en zet een een alert!

Release Reminder, De Nike Air Max 90 Slides komen eraan 22

Het is bijna niemand ontgaan, dit jaar bestaat de Nike Air Max 90 dertig jaar. In 2019 kwam het al naar buiten dat Nike een nieuwe badslipper had ontworpen. Het was toen der tijd nog onduidelijk of de te gekke slides ook hier uit zouden komen. De badslippers zijn een eerbetoon aan de Air Max 90 die vandaag de dag beschouwd worden als een van de meest iconische sneakers. Op zondag 1 maart is het zover, dan kan jij de Nike Air Max 90 Slide bemachtigen bij Nike.

De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar 30 jaar. Dat is voor Nike natuurlijk een reden om iets tofs uit te brengen. Naast dat er al meerdere te gekke releases zijn geweest, en nog aan zullen komen, zijn deze Nike Air Max 90 Slides toch wel heel tof. Dit is de eerste keer dat de badslippers in een Nike Air Max 90 jasje worden gestopt. De badslippers zullen in drie verschillende colorways verschijnen, lees snel verder voor meer informatie.

Nike Air Max 90 Slides | Closer Look

Zoals de naam het al zegt, hebben deze slides details van de Air Max 90. Bijvoorbeeld de branding die normaal op de tong te zien is, is nu verwerkt bovenop de strap. De swooshes zijn zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de badslippers te zien. Wat natuurlijk niet kan missen op de Slides zijn de Air units in de zool van de badslipper.

Deze Nike Air Max Slides zijn verkrijgbaar op zondag 1 maart 2020 bij Nike en verschillende Nike retailers. Nog heel even geduld dus tot dat jij deze badslippers kan bemachtigen, tot die tijd kan je ze hieronder bewonderen. Houdt de releasekalender in de gaten en volg ons op social media, zo ben jij altijd op de hoogte!


Nike Air Max 90 Slide 'Rose'

zondag 1 maart 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Women's Slide
Nike Air Max 90 Women's Slide

Nike Air Max 90 Slide 'Black'

zondag 1 maart 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Dames Slide

Nike Air Max 90 Slide 'Volt'

zondag 1 maart 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Dames Slide

De adidas YEEZY BOOST 380 ‘Mist’ releast op 25 maart 15

De afgelopen tijd is adidas lekker bezig met het ontwerpen van nieuwe colorways. Een tijdje geleden is er een releasedatum bekend gemaakt op de adidas YEEZY BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’. Ook de YEEZY BOOST 380 ‘Mist’ heeft een release datum gekregen. De sneaker zal namelijk uitkomen op woensdag 25 maart. Nog even wachten dus, maar dat is het allemaal waard.

De yeezy’s zijn echte liefhebbers voor de schoenen verzamelaars geworden. Het is een kleine investering, maar dan heb je ook wat. Hoe zeldzamer de yeezy, hoe hoger de waarde van deze sneaker. Kanye West heeft ons laten kennismaken met een nieuwe stijl. De sneakers zijn ontworpen als hardloopschoenen, maar horen nu thuis in het rijtje high-end fashion schoenen.

adidas YEEZY BOOST 380 ‘Mist’ | Closer Look

Deze Yeezy Boost 380 heeft een wel heel bijzondere colorway. De sneaker zal namelijk een ‘mist’ effect krijgen. Dit model heeft een laag uitgesneden Primeknit-bovenwerk die gemarkeerd wordt door een camo-effect. Op de sneaker is een off tan met grijs contrastpatroon bevestigd. De doorschijnende midsole zorgt ervoor dat de sneaker verhoogd wordt. Dit wordt gecombineerd met een grijs rubberen buitenzoolsegment.

De sneaker zal releasen op woensdag 25 maart om 8:00 op adidas.nl. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 230,-. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

adidas Yeezy Boost 380 'Mist'

woensdag 25 maart 2020

Naar alle aanbieders
adidas YEEZY BOOST 380 'Mist'
adidas YEEZY BOOST 380 'Mist'
Images by adidas