De Karhu ‘Catch Of The Day’ pack released vrijdag 8 maart 2019 112

De Karhu ‘Catch Of The Day’ pack released vrijdag 8 maart 2019 en verschijnt met vier nieuwe colorways. De pack zal bestaan uit drie modellen. Zo verschijnt de Karhu Fusion 2.0 en de Karhu Synchron Classic elk in een ‘Buckthorn’ en komt de Karhu Synchron Classic in een ‘Ocean Dephts’ en ‘Jet Black’ colorway. Naast deze twee modellen komt er ook een Karhu Aria in een ‘Ocean Dephts’ colorway.

Karhu Fusion 2.0 ‘Buckthorn’

Op vrijdag 8 maart zal de Karhu 2.0 Catch Of The Day uitkomen in een ‘Buckthorn’ colorway. De colorway beschikt over een bovenwerk in de kleur ‘Buckthorn Brown’. Daarnaast zijn er een aantal details op het bovenwerk in een ‘Blue Flower’ kleur. Zo zijn de bovenste gaatjes voor de veters gekleurd in die kleur. Ook een vlak op het midden van de sneaker is ‘flower blue’ gekleurd. Daarnaast beschikt de sneaker over een neon groene outsole die onder een witte midsole zit. Diezelfde kleur groen is terug te zien in kleine details op het bovenwerk.

Kahru 2.0 Catch Of The Day

Karhu Fusion 2.0 ‘Ocean Depths’

De Karhu Fusion 2.0 Catch Of The Day zal releasen in een ‘Ocean Depths’ colorway. Deze colorway lijkt qua kleurenschema erg op de ‘Buckthorn’ colorway alleen is de bruine kleur ingewisseld voor een ‘Ocean Depths’ kleur.

Karhu 2.0 Catch Of The Day

Karhu Synchron Classic Catch Of The Day ‘Buckthorn’

Ook de Karhu Synchron Classic zal in een ‘Buckthorn’ colorway releasen. Qua kleuren is hij natuurlijk hetzelfde als de Karhu Fusion 2.0. Echter is het silhouette wel anders. Ook heeft de outsole een donker blauwe kleur net als het suède vlak op de hak.

Karhu 2.0 Catch Of The Day

Karhu Synchron Classic Catch Of The Day ‘Jet Black’

Dezelfde Karhu Synchron komt in een ‘Jet Black’ colorway. Hier heeft de sneaker een kleurencombinatie van zwart, geel, wit grijs en blauw. Zo is de het grootste deel van het bovenwerk zwart gekleurd en heeft de mudgaurd een grijze kleur. Tenslotte zitten er gele en blauwe details op deze Karhu Synchron.

Karhu 2.0 Catch Of The Day

Karhu Aria Catch Of The Day ‘Ocean Depths’

Ook de Karhu Aria komt vrijdag 8 maart in een ‘Ocean Depths’ colorway. Bij het Aria model is het de grijze kleur die de overhand heeft op het bovenwerk. Echter zitten er wel mooie blauwe details op het bovenwerk. Al met al echt een top colorway.

Alle modelen en colorways van Karhu zullen op de nacht van 7 op 8 maart om 00:00 releasen. Let wel op! Bij 5 Pointz zullen ze op 7 maar om 23:00 droppen in plaats van 00:00 door het tijdverschil met de UK.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Previous ArticleNext Article

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 13 10

Deze week staan er weer een aantal hottest sneaker releases op de planning. Eén hiervan is de Size? x Nike Air Max Light, deze sneaker zal morgen, dinsdag 26 maart, droppen op Air Max Day! Ben jij benieuwd naar de releases? Scroll dan snel verder. Nieuwsgierig geworden naar andere releases? Check dan vooral onze releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Size? X Nike Air Max Light
CD1510-001

adidas Alphaedge 4D ' Ftwr White'
CG5526

Reebok Pyro 'Stellar Pink'
DV5701

Nike LeBron 16 'Medicine Ball'
CD7089-100

OVERKILL x Puma Cell Venom 'Radiant Venom'
370332-01

Air Jordan 3 Retro Thinker 'University Red'
CJ0939-100

Nike Air Max 180 'Hyper Pink'
BV7487-001

Nike Air Max 97 'White Silver'
921826-105

Nike Air Max 720 'Triple White'
AO2924-100

New Balance 1500 'All Over'
M1500NBG

De Puma Cell Venom x Overkill komt eraan 14

De Puma Cell Venom, een sneaker die perfect past in de huidige tijd. Het model heeft een retro look, maar zeker ook een chunky look. Het nieuwe Puma model trekt de aandacht naar zich toe. Dit is voornamelijk te danken aan de collabs met Ferrari en Marvel, maar ook zijn chunky looks spelen mee. Voor de volgende Puma Cell Venom gooit Puma een gezonde dosis neon kleuren over een lichte upper.

In combinatie met de bekende Duitse sneakerstore Overkill gaat Puma een interessante collab aan. Zoals we al hadden gezegd, staat de Puma Cell Venom centraal. Met een rustig bovenwerk gemaakt van verschillende materialen. Het grootste gedeelte van het bovenwerk is gemaakt van mesh, maar we zien ook lederen en zelfs suède details.

Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van wit, licht grijs en gebroken wit. Over de upper zien we verschillende neon tinten, zoals paars, felgeel en blauw.  Het bovenwerk rust op de unieke semi-doorzichtige Puma Cell Venom unit. Op het bovenwerk zit als finishing touch nog een Overkill branding op de neus, tongue en insole.

Het duurt nog even voordat deze collab uit zal komen. De Puma Cell Venom x Overkill staat namelijk gepland op 29 maart. Nieuwsgierig geworden? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Venom
Venom
Venom
Venom
Venom

Restock: adidas Alphaedge 4D ‘White’ 19

De adidas Alphaedge 4D is een van de meest geavanceerde sneaker die we op dit moment hebben. Met een combinatie van mesh en primeknit op de upper, en de midsole geheel 4D geprint!

Deze geavanceerde sneaker van adidas was eerder al gereleased in november 2018, maar was toen vrijwel meteen uitverkocht. Nu krijgen wij weer een kans om deze awesome sneaker in handen te krijgen!

De details

De upper van de sneaker is gemaakt van het comfortabele en flexibele primeknit. Over de gehele upper is gebruik gemaakt van stiksels die zo een toffe look geven aan de sneaker. Onder de upper zit de 4D geprinte en futuristische midsole. Dit zorgt voor een geweldige demping en support.

De adidas Alphaedge 4D wordt verwacht op donderdag 28 maart op adidas.nl voor €300,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalander in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
Images by: adidas