Givenchy brengt nieuwe colorway uit van de Jaw Sneaker

Givenchy’s low-top Jaw sneaker is sinds september verkrijgbaar. Nu heeft Givenchy een nieuwe, opvallende colorway uitgebracht van deze sneaker, namelijk de kleur rood.

Het Franse merk is in 1952 opgericht door Hubert de Givenchy en in 1973 bracht de ontwerper zijn eerste mannencollectie uit. Later in de jaren ’70 bracht Hubert de Givenchy zijn eerste schoenencollectie uit.

De details

De Jaw Sneaker is al in meerdere colorways verkrijgbaar en komt nu ook in het rood. Givenchy’s Jaw sneaker is gemaakt van neopreen, mesh, suède en leer. Neopreen is hoge kwaliteit rubber dat zeer sterk is tegen slijtage en ook waterafstotend. Verder is het zeer elastisch. Vaak word Neopreen gebruikt voor duikpakken. De dikke zool van de sneaker is geïnspireerd op de kaak van een haai. Op de tong is een rubber lapje gemaakt met Givenchy erop. Ook op de veters staat Givenchy in het rood. Achterop de sneaker staat nogmaals Givenchy op een jacquard band. Jacquard is een weeftechniek waardoor ingewikkelde patronen in stof kan worden geweven. Op de binnenzool staat het bekende 4G logo van Givenchy.

Helaas is deze colorway van de sneakers nog niet verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Wel zijn er twee andere colorways verkrijgbaar. Klik HIER om deze twee colorways te bekijken! Scroll naar beneden voor nog meer informatie over de sneaker en voor foto’s.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Givenchy Jaw sneaker

Prijs: €650,-
Colorway: Rood
Stylecode: BH001NH0BQ-600

>> Shop de gehele Givenchy collectie hier <<

Givenchy Jaw sneaker
Givenchy Jaw sneaker
Givenchy Jaw sneaker
Givenchy Jaw sneaker
Givenchy Jaw sneaker
Afbeeldingen: Givenchy

Previous ArticleNext Article