Air Jordan 4 College PE speciaal voor March Madness 78

March Madness komt eraan en dat betekend voor veel college teams het moment om te schitteren. Voor veel spelers betekend dit ook dat ze zich goed te kijken kunnen spelen voor de NBA. Om de spelers er nog beter uit te laten zien komt Jordan Brand met speciale Air Jordan 4 College PE en een Why Not Zer0.2. College PE staat voor de zes universiteiten die gesponsord worden door Jordan Brand.

Georgetown

De Air Jordan 4 College PE voor de Universiteit van Georgetown heeft een grijs bovenwerk van suède. Net als alle andere Air Jordan 4’s heeft de PE voor Georgetown een icy outsole en een witte midsole. De mudguard is grijs met blauwe spikkels en is helemaal in het thema van de Georgetown Hoyas. Tenslotte staat op de tong het logo van de Hoyas.

Ditzelfde geldt voor de Air Jordan Why Not Zer0.2. Ook daar staat het logo van Georgetown op de tong. Het bovenwerk is wit gekleurd en heeft ook spikkels in de kleur van de universiteit. De donker blauwe outsole heeft dezelfde kleur als de spikkels op het bovenwerk.

Air Jordan 4 College PE

Marquette

De Marquette Air Jordan 4 College PE heeft een donkerblauw gekleurd bovenwerk. Het mooiste detail aan deze Jordan 4 is de donkerblauwe mudguard met zowel gele als lichtblauwe spikkels. Ditzelfde lichtblauw komt ook weer terug op de hak van de sneaker.

De Air Jordan Why Not Zer0.2 heeft dezelfde looks als die van Georgetown. Echter heeft deze van Marquette een lichtblauwe outsole en zijn de spikkels op het bovenwerk gekleurd in de kleuren van het team.

Air Jordan 4 College PE

Oklahoma

Van de zes College PE Jordan 4 sneakers springt die van Oklahoma er zeker het meest uit. Dit komt natuurlijk door het fel rode bovenwerk. Daarnaast heeft de sneaker witte spikkels en natuurlijk is het logo van de universiteit aanwezig op de tong.

De Air Jordan Why Not Zer0.2 sprint er iets minder uit. Het bovenwerk is, net als bij alle andere 5, wit gekleurd en heeft details in de kleuren van de school. Bij Oklahoma is dit natuurlijk rood.

Air Jordan 4 College PE

Florida

Ook hier is de sneaker gekeurd in de keuren van de universiteit. Het bovenwerk van de Florida PE is blauw gekleurd met oranje details.

De Why Not Zer0.2 heeft ook deze oranje details. Kijk bijvoorbeeld naar de outsole. Ook zitten er blauwe details op de sneakers zoals het Jumpman logo op de zijkant van de sneaker en de voering.

Air Jordan 4 College PE

UNC

UNC is misschien wel de school die het best bij Jordan Brand past. UNC is namelijk de universiteit waar Michael Jordan zelf gespeeld heeft. De sneaker heeft een bovenwerk in de bekende “UNC Blue” kleur met details van een iets fellere kleur blauw.

Ook de Why Not Zer0.2 heeft deze kleur blauw. Het bovenwerk is echter dezelfde kleur als alle andere Why Not Zer0.2 PE’s.

Air Jordan 4 College PE

Michigan

De Air Jordan 4 College PE voor Michigan heeft een donkerblauw bovenwerk met gele details. Zo zijn de spikkels op de mudguard geel gekleurd. Net als het logo van Michigan op de tong.

De Why Not Zer0.2 heeft een outsole in dezelfde kleur geel. Ook de spikkels op het witte bovenwerk hebben deze gele kleur.

Air Jordan 4 College PE

Helaas zullen deze Air Jordan College PE’s nooit verkocht worden aan het grote publiek. Alleen de spelers van deze grote universiteiten in Amerika zullen de kans krijgen om te spelen in deze Players Exclusive Jordans. Benieuwd naar de teams? March Madness, het grootste college basketbal evenement van Amerika, begint 21 maart.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Previous ArticleNext Article

Puma Thunder Spectra “Italian” colorway 2

De Puma Thunder Spectra is een upcoming dad-shoe in de sneakermarket en zal later niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld. Deze sneaker heeft zijn inspiratie van de McQ Tech Runner in combinatie met lifestyle. Nu komt de Puma Thunder Spectra in een kleuren combinatie geïnspireerd op Italië.

De details

De upper van de sneaker heeft een overall kleuren combinatie van white/cream en is gemaakt van leer, mesh en suède. Dit geeft de sneaker een erg luxe uitstraling. Op de midsole zijn kleine accenten te vinden van rood en groen. Dit geeft de “Italian” look aan de sneaker. Misschien doet deze sneaker je daarom ook wel een beetje denken aan de Gucci Rhyton sneaker.

De luxe sneaker van Puma is al verkrijgbaar bij jdsports.nl voor €130,-. Dus wil jij je sneaker collectie uitbreiden? Haal dan snel deze awesome sneaker!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Puma Thunder Spectra

Prijs: €130,-
Colorway: White/Cream
Shoplink: Klik hier om deze sneaker te shoppen>>

Puma Thunder Spectra
Puma Thunder Spectra

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 13 17

Deze week staan er weer een aantal hottest sneaker releases op de planning. Eén hiervan is de Size? x Nike Air Max Light, deze sneaker zal morgen, dinsdag 26 maart, droppen op Air Max Day! Ben jij benieuwd naar de releases? Scroll dan snel verder. Nieuwsgierig geworden naar andere releases? Check dan vooral onze releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Size? X Nike Air Max Light
CD1510-001

adidas Alphaedge 4D ' Ftwr White'
CG5526

Reebok Pyro 'Stellar Pink'
DV5701

Nike LeBron 16 'Medicine Ball'
CD7089-100

OVERKILL x Puma Cell Venom 'Radiant Venom'
370332-01

Air Jordan 3 Retro Thinker 'University Red'
CJ0939-100

Nike Air Max 180 'Hyper Pink'
BV7487-001

Nike Air Max 97 'White Silver'
921826-105

Nike Air Max 720 'Triple White'
AO2924-100

New Balance 1500 'All Over'
M1500NBG

De Puma Cell Venom x Overkill komt eraan 17

De Puma Cell Venom, een sneaker die perfect past in de huidige tijd. Het model heeft een retro look, maar zeker ook een chunky look. Het nieuwe Puma model trekt de aandacht naar zich toe. Dit is voornamelijk te danken aan de collabs met Ferrari en Marvel, maar ook zijn chunky looks spelen mee. Voor de volgende Puma Cell Venom gooit Puma een gezonde dosis neon kleuren over een lichte upper.

In combinatie met de bekende Duitse sneakerstore Overkill gaat Puma een interessante collab aan. Zoals we al hadden gezegd, staat de Puma Cell Venom centraal. Met een rustig bovenwerk gemaakt van verschillende materialen. Het grootste gedeelte van het bovenwerk is gemaakt van mesh, maar we zien ook lederen en zelfs suède details.

Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van wit, licht grijs en gebroken wit. Over de upper zien we verschillende neon tinten, zoals paars, felgeel en blauw.  Het bovenwerk rust op de unieke semi-doorzichtige Puma Cell Venom unit. Op het bovenwerk zit als finishing touch nog een Overkill branding op de neus, tongue en insole.

Het duurt nog even voordat deze collab uit zal komen. De Puma Cell Venom x Overkill staat namelijk gepland op 29 maart. Nieuwsgierig geworden? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Venom
Venom
Venom
Venom
Venom