Air Jordan 4 College PE speciaal voor March Madness 212

March Madness komt eraan en dat betekend voor veel college teams het moment om te schitteren. Voor veel spelers betekend dit ook dat ze zich goed te kijken kunnen spelen voor de NBA. Om de spelers er nog beter uit te laten zien komt Jordan Brand met speciale Air Jordan 4 College PE en een Why Not Zer0.2. College PE staat voor de zes universiteiten die gesponsord worden door Jordan Brand.

Georgetown

De Air Jordan 4 College PE voor de Universiteit van Georgetown heeft een grijs bovenwerk van suède. Net als alle andere Air Jordan 4’s heeft de PE voor Georgetown een icy outsole en een witte midsole. De mudguard is grijs met blauwe spikkels en is helemaal in het thema van de Georgetown Hoyas. Tenslotte staat op de tong het logo van de Hoyas.

Ditzelfde geldt voor de Air Jordan Why Not Zer0.2. Ook daar staat het logo van Georgetown op de tong. Het bovenwerk is wit gekleurd en heeft ook spikkels in de kleur van de universiteit. De donker blauwe outsole heeft dezelfde kleur als de spikkels op het bovenwerk.

Air Jordan 4 College PE

Marquette

De Marquette Air Jordan 4 College PE heeft een donkerblauw gekleurd bovenwerk. Het mooiste detail aan deze Jordan 4 is de donkerblauwe mudguard met zowel gele als lichtblauwe spikkels. Ditzelfde lichtblauw komt ook weer terug op de hak van de sneaker.

De Air Jordan Why Not Zer0.2 heeft dezelfde looks als die van Georgetown. Echter heeft deze van Marquette een lichtblauwe outsole en zijn de spikkels op het bovenwerk gekleurd in de kleuren van het team.

Air Jordan 4 College PE

Oklahoma

Van de zes College PE Jordan 4 sneakers springt die van Oklahoma er zeker het meest uit. Dit komt natuurlijk door het fel rode bovenwerk. Daarnaast heeft de sneaker witte spikkels en natuurlijk is het logo van de universiteit aanwezig op de tong.

De Air Jordan Why Not Zer0.2 sprint er iets minder uit. Het bovenwerk is, net als bij alle andere 5, wit gekleurd en heeft details in de kleuren van de school. Bij Oklahoma is dit natuurlijk rood.

Air Jordan 4 College PE

Florida

Ook hier is de sneaker gekeurd in de keuren van de universiteit. Het bovenwerk van de Florida PE is blauw gekleurd met oranje details.

De Why Not Zer0.2 heeft ook deze oranje details. Kijk bijvoorbeeld naar de outsole. Ook zitten er blauwe details op de sneakers zoals het Jumpman logo op de zijkant van de sneaker en de voering.

Air Jordan 4 College PE

UNC

UNC is misschien wel de school die het best bij Jordan Brand past. UNC is namelijk de universiteit waar Michael Jordan zelf gespeeld heeft. De sneaker heeft een bovenwerk in de bekende “UNC Blue” kleur met details van een iets fellere kleur blauw.

Ook de Why Not Zer0.2 heeft deze kleur blauw. Het bovenwerk is echter dezelfde kleur als alle andere Why Not Zer0.2 PE’s.

Air Jordan 4 College PE

Michigan

De Air Jordan 4 College PE voor Michigan heeft een donkerblauw bovenwerk met gele details. Zo zijn de spikkels op de mudguard geel gekleurd. Net als het logo van Michigan op de tong.

De Why Not Zer0.2 heeft een outsole in dezelfde kleur geel. Ook de spikkels op het witte bovenwerk hebben deze gele kleur.

Air Jordan 4 College PE

Helaas zullen deze Air Jordan College PE’s nooit verkocht worden aan het grote publiek. Alleen de spelers van deze grote universiteiten in Amerika zullen de kans krijgen om te spelen in deze Players Exclusive Jordans. Benieuwd naar de teams? March Madness, het grootste college basketbal evenement van Amerika, begint 21 maart.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Previous ArticleNext Article

Footpatrol X Mizuno Sky Medal OG 1

Mizuno is een Japanse sport en kleding bedrijf, opgericht in Osaka in 1906 door Rihachi Mizuno. Mizuno is volop bezig om populaire jaren ’90 modellen weer terug te brengen. We horen steeds meer van Mizuno, het merk bracht onlangs een ‘Sportstyle’ pack uit. Nu werkt Footpatrol samen met Mizuno en brengen ze een Sky Medal OG met een retro colorway uit.

Footpatrol en Mizuno hebben hun aandacht besteed aan een model dat een comeback maakte in 2018 genaamd, de Sky Medal OG. De Sky Medal is voor het eerst uitgekomen in 1993. De schoen werd destijds gezien aan de voeten van atleten. Footpatrol en Mizuno hebben gekeken naar de alledaagse mode en cultuur uit 1993 en hebben zo de sneaker een make-over gegeven.

Het bovenwerk van de sneaker beschikt over mesh en vernieuwde synthetische stoffen. Voor de sneaker is een crème/paars kleurenpallet gekozen omdat er in de periode van 1993 de sportwinkels ook over die kleuren beschikten. Er zitten gouden accenten op de zijkant van de sneaker. Op de rechter hiel is het Footpatrol logo te vinden en op de linker hiel Mizuno’s logo.

De Footpatrol x Mizuno Sky Medal OG komt op zaterdag 27 juli uit. Voor meer releases check je onze releasekalender. Meer zien van Mizuno? Check dan >> Mizuno Sky Medal ‘Blue’ & ‘White’ on-feet.


Footpatrol X Mizuno Sky Medal OG | D1GD183052


Release reminder: Nike N.354 Air Force 1 ‘Type’ & Drop-Type LX ‘Black’ 11

Na de release van de N.354 Air Force 1 Type ‘white’ komt er ook een zwarte colorway van de futuristische sneaker. Niet alleen komt er een Air Force, er komt ook een Drop-Type LX.

De Nike N. 345 lijn
N.345 is een nieuwe lijn van Nike. Elke sneaker vertegenwoordigt een proces. Nike’s N. 354 serie viert de voortdurende vooruitgang van het merk in experimenten en innovatie. De N. 354-lijn zal een kijkje nemen in Nike’s uitgebreide archief voor inspiratie om gedeconstrueerde ontwerpen van het verleden te combineren met het heden.

De N.354 Air Force 1 Type ‘Black’ heeft een zwart leren bovenwerk met zalm roze accenten. Een grote strap loopt rondom de hiel die aan de andere kant de sneaker ingaat. Het uiteinde van deze strap is zalm roze met daarop het Nike logo. De tong verschilt erg van de rest van de sneaker, deze glimt en er zitten deuken in. De binnenkant van de N.354 AF1 Type is half doorzichtig met ook een half doorzichtig Nike logo erop. Het bovenwerk zit op een witte Air midsole met een grote overlapping op de mudguard. 

De Nike Drop Type LX komt in een ‘Black/PinkTint-White-Zinnia’ colorway. De zalm roze kleur staat mooi in contrast met het donkere zwart. De witte zool beschikt over comfortabele demping en maakt het ontwerp rustig en compleet.

De Nike N.354 Air Force 1 ‘Type’ en Nike Drop Type LX ‘Black’ komen beide op donderdag 25 juli uit. Voor meer releases check je de releasekalender.


Nike Drop Type LX ‘Black’ | AV6697-001


Nike N.354 Air Force 1 Type ‘N354’ – Black | CI0054-001


Reebok is de samenwerking aangegaan met 3 Duitse stores 5

43einhalb, Asphaltgold en Overkill, 3 Duitse stores die allemaal de samenwerking zijn aangegaan met Reebok. Elke store krijgt zijn eigen Reebok sneaker, geïnspireerd op internationale streetfood gerechten. Het thema van deze samenwerkingen luidt dan ook: “International Food”.

Elke store heeft zijn eigen draai gegeven aan het thema “International Food”. Ben jij nieuwsgierig naar hoe deze stores hun creativiteit de vrije loop hebben gelaten? Scrol dan snel verder om meer te weten te komen over deze Reebok samenwerking, de verhalen achter de sneakers en natuurlijk de looks.

Reebok X 43einhalb Club C Revenge MU ‘Revenge of Ruì’

43einhalb heeft een geweldig verhaal gecreëerd. De held van dit verhaal is de panda Ruì Bù. Een panda van Chinese afkomst die is opgegroeid in de wijk Chinatown in Londen. Van jongs af aan ontwikkelde Ruì al een passie voor koken. Hij kon er echt van genieten wanneer zijn moeder in de keuken traditionele Chinese gerechten aan het bereiden was. Al helemaal wanneer dit zijn lievelingsgerecht was, namelijk gefrituurde noedels met groenten die zij als geen ander kon maken. Voor Ruì Bù was het dus al snel duidelijk, hij wilde Chef-kok worden en de recepten van zijn familie delen met de wereld!
Ruì startte als keukenhulp bij de beste restaurants van de stad om uiteindelijk zelf ooit chef-kok te worden. Echter werd hij alleen maar belachelijk gemaakt door de ervaren chef-koks omdat zij de noedels van zijn moeder bij lange na niet binnen de verfijnde keuken vonden passen.
toch gaf hij niet op. Tijdens zijn pauze van zijn afwasdiensten in de keukens, bereidde hij voor zijn collega’s de heerlijke gerechten van zijn moeder. Zij vonden het fantastisch. Dit heeft Ruì Bù er toe gezet om zijn eigen restaurant te beginnen. Een betere wraak op de Haute cuisine bestaat er niet!

De sneaker die Reebok en 43einhalb hebben gebruikt binnen deze samenwerking, is de Reebok Club C Revenge MU. De colorway van Reebok X 43einhalb Club C is natuurlijk wit met zwart, net zoals een pandabeer. Het logo van Reebok is zwart en loopt van de ene zijkant over de hiel naar de andere zijkant. Ook zijn de veters zwart van kleur met daarop de teksten “Ruì Bù” en “The cooking panda” in het wit. Andere leuke details zijn op de tong te vinden. Op de tong van de linker sneaker is namelijk op het label een pandabeer afgebeeld die een koksmuts draagt. Op de rechter sneaker vind je “Revenge of Ruì Bù” met daarachter twee gekruiste chopsticks. De sneakers komen uiteraard in een lookalike noodle takeaway box.

Reebok samenwerking 43einhalb

Reebok X Asphaltgold Classic Nylon ‘Pizza’

Ook Asphaltgold heeft een Reebok silhouet een smakelijke make-over gegeven. Bij deze store zijn zij van mening dat Sweet dreams gemaakt zijn van kaas. Met de passie voor pizza en een snufje Amore, viert Asphaltgold al het goede van het leven met de Italiaanse versie van de Reebok Classic Nylon.

Om echte Italiaanse vibes toe te voegen, zijn er leuke details te vinden op de sneakers. Zo vind je op het linker tonglabel een heerlijke pizza waar één pizza punt van mist. Dit puntje vind je echter terug op het rechter tonglabel. Op het rechter label staat overigens ook de quote “Sharing is caring”. De labels op de tong van de sneakers zijn natuurlijk niet de enige details op deze sneakers. Ook de veters zijn interessant. Deze zijn voornamelijk wit met daaroverheen twee lijnen, een rode en een groene lijn. De lacelocks maken de look helemaal af. Op de linker sneaker staat namelijk “Pizza” op de lacelock en op de rechter sneaker het logo van Asphaltgold. Natuurlijk komt ook dit paartje in een bijpassende box. Een pizza doos voor een normale pizza is uiteraard te krap, maar de sneakers passen perfect in de doos voor een Calzone pizza!

Reebok samenwerking Asphaltgold

Reebok X Overkill Classic Leather ‘Döner’

De derde en laatste store, Overkill, heeft de inspiratie voor de sneakers dichter bij huis gezocht. Ondanks dat Döner kebab Oorspronkelijk een Turks gerecht is, werd het broodje Döner voor het eerst geserveerd in Berlijn. Overkill gebruikt dit gerecht ter inspiratie voor de make-over van de Reebok Classic Leather.

De Reebok X Overkill Classic Leather ‘Döner’ komt in een geheel zwarte colorway. Alleen de details op de sneakers zijn in een andere kleur. vooral het label op de rechter sneaker is opvallend. Hier zie je namelijk een Döner kebab spit afgebeeld met daaronder “Kebab since 2003”. 2003 is ook het jaar dat Overkill zijn store vestigde in Berlijn. Overkill kan natuurlijk niet achterblijven dus ook deze store komt met een fantastische verpakking voor de sneakers. De box zelf is omwikkeld met aluminium folie en in de box vind je het verfijnde verpakkingspapier voor een broodje Döner.

Reebok samenwerking Overkill

Al met al komt Reebok samen met 43einhalb, Asphaltgold en Overkill met 3 heerlijke sneakers. Deze samenwerking bestaat echter uit meer dan alleen de sneakers. Elke store krijgt namelijk zijn eigen shirt, pet, sokken en tas, helemaal in hetzelfde thema als de sneakers. Wil jij een paartje bemachtigen van deze heerlijke colorways? Zorg dan dat je zaterdag 27 juli klaar zit om jouw favoriet van deze Reebok samenwerking aan te schaffen!


Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox