Skip to content
Upcoming

De Air Force 1 krijgt een Floral pack!

28 februari 2019 19:14
De Air Force 1 krijgt een Floral pack!

Het lekkere weer breekt door, het komt steeds dichterbij de 20 graden en over een maandje is het zelfs alweer lente en gaat het uur vooruit! Het is dus de hoogste tijd om de lente/zomer sneakers weer uit de kast te trekken, of bemachtig één van deze Nike Air Force 1 ‘Floral’ uit de ‘Floral Pack’!

De Air Force 1 is door de jaren heen uitgegroeid tot een icoon op verschillende flanken. Zo is de sneaker de ultieme all-round sneaker geworden voor casual wear maar hij past ook perfect thuis in de Fashion wereld.

Met de lente op de stoep is het bijna weer zover om de frisse en vrolijke kleurtjes aan te trekken. Nike speelt daar, zoals altijd, weer goed op in met een toepassende Air Force 1 Floral pack, bestaande uit twee contrasterende colorways.

De eerste colorway waar we naar kijken is er eentje waarin zwart de hoofdrol speelt. Met een volledig bovenwerk wat gemaakt is van glad leer. Over de hele upper zijn verschillende floral graphics te vinden. De meerderheid van de bloemen is geel, roze, wit of lichtblauw. De Swoosh is echter gemaakt van een ander lederen materiaal waarop meer textuur zichtbaar is.

En dan de tweede colorway. Pastel is in deze colorway belangrijk. Zo is het bovenwerk lichtroze met hier en daar wat gebroken witte details, zoals de Swoosh, midsole en de laces. Over het lichtroze bovenwerk is ook in dit geval een floral graphic te vinden. Dit keer zijn de floral details in grijstinten wat de sneaker een rustige uitstraling geeft.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Wmns Air Force 1 '07 LXX 'Black Floral'

AO1017-002 · Prijs vanaf €198,-

Naar alle aanbieders
Floral
Floral
Floral

Nike Wmns Air Force 1 '07 LXX 'Pink Floral'

AO1017-102 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders
Floral
Floral
Floral