BALR. Spring/Summer 19 ‘YOUR BEST LIFE’ collectie 468

BALR. heeft de Spring/Summer 2019 ‘YOUR BEST LIFE’ collectie uitgebracht.

De SS19 collectie is ontworpen om elk element van het leven van een BALR. te omvatten. Van relaxen bij het zwembad tot het ervaren van de oorverdovende stilte in de woestijn van Dubai, voor elk moment is er een bijpassend kledingstuk. Naast de kledinglijn wordt ook een compleet nieuwe sneakerlijn gelanceerd.

De collectie wordt ondersteund door de ‘YOUR BEST LIFE’ campagne. Alle energie en passie die je in het verwezenlijken van je dromen hebt gestopt, is het uiteindelijk waard. Het werken stopt nooit, maar dit is het moment om te genieten van het resultaat. Dit is jouw leven. Zorg ervoor dat het je beste leven is.

Historie
In 2013 hebben (ex) professioneel voetballers Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel samen met Juul Manders en Ralph de Geus het merk BALR. opgericht. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige mode, reisproducten en accessoires voor hem en voor haar. Het merk is in Nederland gevestigd en heeft een assortiment gecreëerd dat geïnspireerd is op het leven van een voetballer. Vandaar de slogan “Life of a BALR.”

BALR. heeft voor de Spring/Summer 2019 collectie negen nieuwe sneaker modellen uitgebracht. Wij hebben een overzicht gemaakt van de nieuwe sneaker releases van het luxury brand.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


BALR. Logo Sneaker

Prijs: €220,-
Colorway: Wit
Stylecode: 8719777057637

>> Shop deze sneaker hier <<
>> Bekijk de gehele SS19 collectie hier <<

BALR. Spring/Summer 2019 collectie
BALR. Spring/Summer 2019 collectie

BALR. EE Premium Sock Sneaker V3

Prijs: €175,-
Colorway: Zwart/Wit en wit
Stylecodes: Zwart/Wit: 8719777058290
Wit: 8719777058184

>> Shop de zwarte versie van deze sneaker hier <<
>> Shop de witte versie van deze sneaker hier <<
>> Bekijk de gehele SS19 collectie hier <<

BALR. Spring/Summer 2019 collectie
BALR. Spring/Summer 2019 collectie

BALR. Metal Logo Sneaker

Prijs: €240,-
Colorway: Zwart/Wit, zwart en wit
Stylecodes: Zwart/Wit: 8719777057965
Zwart: 8719777057743
Wit: 8719777057859

>> Shop de Zwart/Wit versie van deze sneaker hier <<
>> Voor de zwarte versie van deze sneaker, klik hier <<
>> Voor de witte versie van deze sneaker, klik hier <<
>> Bekijk de gehele SS19 collectie hier <<

BALR. Spring/Summer 2019 collectie
BALR. Spring/Summer 2019 collectie
BALR. Spring/Summer 2019 collectie

BALR. L.O.A.B. Perforated Leather Sneaker

Prijs: €190,-
Colorways: Wit, zwart
Stylecodes: Wit: 8719777057415
Zwart: 8719777057309

>> Shop de witte versie van deze sneaker hier <<
>> Shop de zwarte versie van deze sneaker hier <<
>> Bekijk de gehele SS19 collectie hier <<

BALR. Spring/Summer 2019 collectie
BALR. Spring/Summer 2019 collectie

BALR. OG Low-Top

Prijs: €220,-
Colorways: Wit en zwart
Stylecodes: Wit: 8719777056869
Zwart: 8719777056753

>> Shop de witte versie van deze sneaker hier <<
>> Shop de zwarte versie van deze sneaker hier <<
>> Bekijk de gehele SS19 collectie hier <<

BALR. Spring/Summer 2019 collectie
BALR. Spring/Summer 2019 collectie

BALR. Mesh Panelled Low-Top

Prijs: €240,-
Colorway: Zwart/Wit
Stylecode: 8719777056647

>> Shop deze sneaker hier <<
>> Bekijk de gehele SS19 collectie hier <<

BALR. Spring/Summer 2019 collectie
BALR. Spring/Summer 2019 collectie

BALR. Leather Hexagon

Prijs: €220,-
Colorways: Zwart/wit, zwart en wit
Stylecodes: Zwart/Wit: 8719777056425
Zwart: 8719777056531
Wit: 8719777056319

>> Shop de zwart/witte versie van deze sneaker hier <<
>> Voor de zwarte versie van deze sneaker, klik hier <<
>> Voor de witte versie van deze sneaker, klik hier <<
>> Bekijk de gehele SS19 collectie hier <<

BALR. Spring/Summer 2019 collectie
BALR. Spring/Summer 2019 collectie
BALR. Spring/Summer 2019 collectie

Previous ArticleNext Article

Er zijn eindelijk goede foto’s van de StrangeLove X Nike SB Dunk Low 2

Dat StrangeLove Skateboards een samenwerking met Nike SB aangaat is natuurlijk al een tijdje bekend. Maar eindelijk hebben we nu betere foto’s waarop de sneaker goed te beoordelen is. En we kunnen nu al niet wachten op de release van de StrangeLove X Nike SB Dunk Low!

StrangeLove staat bekend om zijn excentrieke en kleurrijke decks. Vaak sieren de meest bizarre en uitgewerkte designs de skateboards. Vandaar dat ook een collaboration tussen het merk en Nike SB zeker een leuke sneaker op kan leveren.

StrangeLove X Nike SB Dunk Low

Dat de sneaker uniek is geworden is een ‘understatement’! Met een nagenoeg roze upper is het een echte eye-catcher die je niet snel zal vergeten. De overlays van de sneaker kom in een lichte kleur roze en zijn gemaakt van suède. De underlays zijn dan weer gemaakt van een lichte tint beige. Deze panelen komen in een stof die wat weg heeft van velour. Natuurlijk kan het niet dat er geen gek design element van StrangeLove op zit. Zo zit er op de hak een schedel en hart design element. Verdere StrangeLove branding is te vinden op de tong label.

De sneaker word in februari van dit jaar verwacht, meer info zal snel volgen. Check hier onder de nieuwe foto’s van dit aanstaande pareltje en vergeet niet de releasekalender in de gaten te houden.


StrangeLove Nike SB Dunk
StrangeLove Nike SB Dunk
StrangeLove Nike SB Dunk

Een kleurige Nike SB Dunk High maakt zich klaar voor een release 7

Nike SB is 2020 goed begonnen met de releases van onder andere de Nike SB Zoom Blazer Mid ‘Black’ en de Paul Rodriguez x Nike SB Dunk High. Het ziet er nu naar uit dat Nike SB de Dunk High-lijn zal uitbreiden met de kleurrijke ‘Spectrum’ colorway.

De Nike SB Dunk debuteerde in 1985 en werd ontworpen door Peter Moore, één van de meest invloedrijke ontwerpers in de geschiedenis van Nike. Wat de Dunk zo anders maakte dan andere sneakers waren de eindeloze kleuren die gebruikt worden. Langzamerhand wordt de Nike SB Dunk ook steeds populairder. De geruchten gaan ook rond dat er op 29 februari 2020 een Travis Scott x Nike SB Dunk Low zal uitkomen.

Nike SB Dunk High ‘Spectrum’ | Details

Deze uitvoering op het Dunk High model is perfect voor de lente, omdat de sneaker over meerdere pasteltinten beschikt. Op het bovenwerk van de linkerschoen zijn verschillende tinten als oranje, lichtblauw, donkerblauw en beige te vinden. Deze kleuren zijn verwerkt in meerder overlays. Als we naar de rechterschoen kijken, kijken we naar andere kleuren. Hier zien we pastelgroene kleuren op de tenen en witte panelen op de zijkanten. Dankzij de pastelkleuren springt de donkere Swoosh er echt uit. De gum outsole maakt de sneaker helemaal af.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt van de Nike SB Dunk High ‘Spectrum’. Wij verwachten dat de sneaker ergens in maart 2020 zal droppen. Scroll naar beneden voor de eerste foto’s van de sneaker en houd dagelijks Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws over sneakers.


Nike SB Dunk High
Nike SB Dunk High
Nike SB Dunk High
Images by @nikesbornothing

Nog een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Mid! 13

Er is weer een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Mid verschenen! Naast dat er al een hoop releases geweest zijn in de afgelopen weken van de populaire sneaker, staan er ook nog een hele boel op de planning. Niet alleen te gekken colorways worden binnenkort gereleased maar er komen ook nog toffe samenwerkingen aan. Een release van de Air Jordan 1 die al gepland staat is bijvoorbeeld de Air Jordan 1 Zoom ‘Racer Blue’. Deze zal op 31 januari 2020 verschijnen!

De Air Jordan 1 is een sneaker die voor het eerst in 1985 verscheen. De sneaker die onderdeel is van Nike, is begonnen als basketbalschoen. De AJ 1 werd eigenlijk gemaakt voor de basketballer Michael Jordan. Nu is het misschien wel een van de populairste lifestyle sneakers in de sneaker scene. Naast sneakers heeft Jordan ook kleding voor heren, dames en kinderen.

Air Jordan 1 Mid | BQ6472-602

Er zijn al veel opvallende colorways van Air Jordan 1 verschenen. Dit keer is de sneaker lichtroze. De toebox, veters en de Swoosh beschikken over een zwarte kleur. Wat deze colorway zo speciaal maakt is de heel van de sneaker. Die zal namelijk een zilver glimmende kleur krijgen! Scroll naar beneden en bekijk de sneaker!

Wanneer deze sneaker gereleased zal worden is nog onbekend. De prijs en waar de sneaker verkrijgbaar is, is ook nog onbekend. Houd onze social media en de releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste releases en nieuwtjes!


Air Jordan 1 Mid 'Pink'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike