Nike geeft de Air Max 1 een speciale make-over 259

Nike is nooit bang om klassiekers een nieuwe twist te geven. Zo krijgt de Air Max 1 nu een nieuwe look met een extra ‘line’ op de mudguard.

De afgelopen jaren hebben we veel aanpassingen op de Nike Air Max 1 gezien. Zo is er laatst nog een Air Max 1 Golf uitgekomen en heeft het model laatst een Jelly Puff Swoosh gekregen. De nieuwe Nike Air Max 1 heeft op de mudguard een extra ‘lijn’ gekregen. Door dit detail lijkt er nog een soort mudguard onder het paneel te zitten.

Er zullen drie colorways verschijnen met deze nieuwe details. Twee van de drie sneakers hebben een witte upper en de andere colorway heeft een beige upper. Maar het opvallendste is toch die mudguard. Op de beige sneaker is het grootste gedeelte roze en is het kleine gedeelte oranje gemaakt. De rode colorway heeft daarin tegen twee kleuren rood, de mudguard is mooi diep rood en het kleinere gedeelte komt in een bordeaux kleur. De blauwe, en de laatste uit het rijtje, heeft een blauwe mudguard die is afgemaakt met een randje ‘goud’.

Over de release van deze drie nieuwe Air Max 1’s is helaas nog niks bekend. Maar ze worden in de aankomende maanden verwacht, dus houd de release kalender goed in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Previous ArticleNext Article

Release Update: W3RD Pineapple Sneaker 8

Vorige week keken wij al naar deze awesome W3RD ‘Pineapple’ luxury sneaker die volledig gemaakt is van ananas. Deze sneaker is gemaakt door het merk Mercer Amsterdam. Mercer heeft in het verleden al eerder een bijzondere collaboration gehad met NASA en hebben nu een samenwerking met Piñatex. Check deze blog hier!

Nu hebben wij vanuit Mercer release informatie ontvangen! Tussen maandag18 en zondag 31 maart kan je deze sneaker pre-orderen via merceramsterdam.com voor €250,-. Wanneer je de W3RD Pineapple Sneaker hebt ge pre-ordered zal Mercer Amsterdam hem versturen eind April. Check hieronder een aantal foto’s van deze sneaker!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Images by: Mercer Amsterdam

Mosterd geel, de nieuwe colorway van de Air Max 97 16

Daar is ‘ie weer hoor, de Nike Air Max 97! Het lekkere weer staat voor de deur. Dit keer komt één van onze favoriete Nike Air Max modellen in een frisse lente colorway. Kun jij nog niet wachten tot de zomer is aangebroken? Kom dan alvast in de stemming met deze Nike Air Max 97 in een Mosterd colorway.

De Nike Air Max 97, het model wat ontworpen is door Christian Tesser en geïnspireerd is op de Japanse snelheidstrein. Het model kwam in 1997 voor het eerst op de markt en was direct al een favoriet. Het model sloeg vooral goed aan bij de jeugd/straatcultuur en Italië. Het meest herkenbare design is de originele silver bullet.

Door de jaren heen is het model talloze keren in verschillende colorways gedompeld. Net zoals veel andere Air Max modellen heeft de Air Max 97 een tijdloze look. Hierdoor kan Nike veel kanten opgaan met het model. 

De details

Voor de volgende Nike Air Max 97 release gaat Nike lekker los met de lentekriebels. Een bovenwerk wat gemaakt is van canvas, leer en suède is altijd een goeie! De patch onder de Swoosh is zelfs ook nog gemaakt van mesh, zodat je voetjes lekker gekoeld kunnen worden. Het gehele bovenwerk is uitgevoerd in een, je raad het al, mosterd colorway! Het mosterd gele bovenwerk rust op de klassieke witte midsole/gumsole combo die altijd goed is.

Op dit moment is er nog geen releasedatum van het mosterd gele model bekend maar we verwachten hem eerder snel dan laat. Check ondertussen hier nog wat andere Nike Air Max 97 colorways

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Mosterd
Mosterd
Mosterd
Mosterd

KITH x adidas FYW S-97 dropt op 18 maart 17

Je ziet dat nostalgische sneakers tegenwoordig steeds meer terugkomen. Er is een gloednieuwe sneaker onderweg met een nostalgisch ontwerp van adidas in een nieuw jasje. De samenwerking tussen adidas en KITH heeft als resultaat de KITH X adidas FYW S-97 in twee verschillende colorways. De releasedatum van deze sneaker is op maandag 18 maart.

Het eerste model van dit ontwerp vindt zijn oorspronkelijke debuut in 1997 als onderdeel van de adidas EQT-lijn. Het was het eerste hardloopmodel met de Feet You Wear-technologie van het merk. De oprichter van KITH heeft de FYW Freddie-mascotte ook speels omgedraaid in het ontwerp van deze sneaker. Hierdoor krijgt het nostalgische ontwerp toch een nieuwe twist. Het ontwerp is uitgewerkt in twee colorways. Een combinatie van groen met neon geel en een combinatie van paars met zalmachtige tinten.

De details

KITH en adidas hebben twee sportieve kleurenschema’s opgesteld voor deze collectie. De basis van de sneaker is opgezet uit de Freddie-mascotte wat je terugziet in de vorm. Daarnaast zie je ook een aantal andere accenten waar je dit in terugkomt. Beide sneakers zijn wit van basis maar hebben twee colorways. Groen met neon geel en paars gecombineerd met zalmachtige tinten. Het logo van adidas is terug te vinden op verschillende vlakken van de sneaker. Op de tong, de hiel en de bovenkant van de sneaker onder de veters. Een premium mengsel van mesh, suède en leer met reflecterende zilveren accenten maken het ontwerp compleet.

De twee twee colorways uit de KITH x adidas collectie worden op maandag 18 maart gereleased via Kith.com

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 


KITH x adidas FYW S-97
KITH x adidas FYW S-97
KITH x adidas FYW S-97

KITH x adidas FYW S-97
KITH x adidas FYW S-97
KITH x adidas FYW S-97
Images by Kith