adidas Ozweego Neoprene 115

adidas is de laatste tijd bezig met het opnieuw maken van oude klassiekers zoals de Yung 1 en adidas Falcon. Nu komt adidas met een nieuwe re-work van de oude klassieker, de Ozweego Neoprene, geïnspireerd op de jaren negentig hardloop schoen “Ozweego”, in een triple black colorway!

De Details
De upper van de schoen lijkt erg op het design van de Yung 1, maar met wat andere design elementen. Zo wordt de veter doorgetrokken naar de heel van de schoen om zo een moderne look te geven aan de sneaker. De erg comfortabele midsole is bijna identiek aan de zool van de Yung 1 en de adidas Falcon, maar past perfect bij de upper van de sneaker!

De prijs en releasedatum van de sneaker zijn nog niet bekend gemaakt, maar wordt in de lente van 2019 verwacht bij adidas.nl en adidas retailers!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Ozweego Neoprene

Images by: Sneakers.fr
Previous ArticleNext Article

Kixfix // Nike Air Max 98 AOP’s unboxing and on-feet 19

Deze week Staat er zoals gewoonlijk weer een nieuwe video voor jullie klaar. Hierin zie je een unboxing van de Nike Air Max 98 AOP’s, mijn eerste paartje 98’s. Check hieronder de video waarin ik mijn mening geef over dit paar en een aantal dope on-feet foto’s!

Iedere week, op maandag om 17:00 uur, zal er een nieuwe video verschijnen op de pagina van Sneakerjagers, stay tuned! Klik hier om naar mijn YouTube kanaal te gaan.


Nike Air Max 98 AOP's
AQ4130-200
Nike Air Max 98 AOP's
AQ4130-200
Nike Air Max 98 AOP's
AQ4130-200
Images by: Kixfix


Mizuno Wave Rider 1 premium in een ‘Black Seashore’ colorway 34

Mizuno is één van de oudste sportmerken en bestaat al sinds het jaar 1907. De laatste tijd belandt dit merk steeds vaker in de picture. Ook niet zo gek eigenlijk als je kijkt naar de afgelopen releases. Eerst kwam Mizuno al met het ’90’s Atletic’ pack, Daarna volgende al snel een nieuw pack genaamd ‘Seashore’. Over dit ‘Seashore’ pack is al eerder geschreven, maar nu hebben wij één van de drie paartjes kunnen bemachtigen. Dit is de Mizuno Wave Rider 1 Premium ‘Black Seashore’. In dit blog gaan we gedetailleerder in op deze sneaker. Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Mizuno Wave Rider 1 Premium ‘Black Seashore’

‘Black Seashore’, ofwel zwarte kust, zegt veel over de sneaker. De sneakers uit het pack zijn namelijk geïnspireerd op de echo van verre stranden. De upper van de Wave Rider 1 is voorzien van militairy-grade canvas met daaroverheen elementen van glad pigskin suède. Beide materialen hebben een zwarte kleur gekregen. Naast zwart, zien we ook nog wit, geel, en zelfs een beetje zilver terugkomen op de upper. De kleur wit zien we terugkomen in de verschillende Mizuno branding. Deze zijn geplaatst op de heel, de tongue en aan de zijkant van de toebox. De branding op de heel en toebox zijn geborduurd, de branding op de tongue is echter gemaakt van rubberachtig materiaal waar een licht gele gloed overheen valt. De gele kleur vind je terug op beide zijkanten van de sneaker. Hier overheen loopt namelijk een subtiele golf, dit verwijst weer terug naar de inspiratie voor de sneakers.

Deze donkere upper is geplaatst op een contrasterende witte midsole. Door het gebruik van wit op de upper sluit deze midsole echter perfect aan. Ook op de midsole wordt er terugverwezen naar de naam van het pack. Hierop is, net zoals op de zijkanten van de upper, een golf te zien. De golf op de midsole is echter zwart gekleurd om net even dat extra contrast te creëren. Om nog wat meer kleur op deze sneaker te krijgen, heeft Mizuno de sneaker op een blauwe outsole geplaatst. Deze outsole is gemaakt van see-through rubber om de beachy en natuurlijke sfeer van het ‘Seashore’ pack goed weer te geven.

Release info

De Mizuno Wave Rider 1 Premium is afgelopen zaterdag, 23 maart, al uitgekomen voor een prijs vanaf €135,-. Wij zijn benieuwd wat jullie van deze sneaker vinden, dus laat vooral je mening achter door de sneaker een up- of down-vote te geven!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


"Mizuno Wave Rider 1 Premium 'Black Seashore' D1GA192609"
"Mizuno Wave Rider 1 Premium 'Black Seashore' D1GA192609"
"Mizuno Wave Rider 1 Premium 'Black Seashore' D1GA192609"
"Mizuno Wave Rider 1 Premium 'Black Seashore' D1GA192609"
Images by: Sneakerjagers

Nike SB x Air Jordan 1 “Light Bone” released in mei 33

Vorige week kwamen er foto’s uit van de Nike SB x Jordan 1 “Court Purple” colorway. Nu zijn er alweer foto’s uitgekomen van een nieuwe colorway genaamd “Light Bone”.

In 1985 werd de Air Jordan 1 voor het eerst op de markt gebracht. De Air Jordan 1 is de eerste sneaker in NBA waar gebruik werd gemaakt van meerdere kleuren. Peter Moore was de man achter de Air Jordan 1. Toen Michael Jordan voor het eerst de AJ 1 zag, zei hij dat hij het niet ging dragen, omdat hij de AJ 1 op clownschoenen vond lijken. Met de tijd, begon Michael Jordan de sneaker steeds mooier te vinden. In het eerste seizoen dat ze uitkwamen werden er al 13 verschillende colorways gemaakt. Op een gegeven moment werden er zoveel van de Air Jordan 1 gemaakt, dat de sneakers amper verkocht werden. Voor een tijdje stonden de Air Jordan 1’s in de sale rekken voor $20. Tegenwoordig zijn er Air Jordan’s die erg exclusief zijn en voor duizenden euro’s verkocht worden.

De details

De nieuwste colorway van de Air Jordan 1 is ontworpen met behulp van Nike SB. Air Jordan 1’s ‘Light Bone’ colorway is een redelijk simpele colorway. De upper is gemaakt van grijs leder. Voor extra contrast, zijn de veters, de Swoosh, het Air Jordan logo en de heel tab in het zwart gemaakt. Wat bijzonder is aan deze sneaker, is dat de sneaker verandert van kleur wanneer de sneaker begint te slijten door bijvoorbeeld skaten.

De ‘Light Bone’ colorway veranderd door slijtage langzamerhand in een rood/roze colorway. Alle zwarte details die we net opnoemden veranderen in een felle violet kleur. Echter zullen de veters zwart blijven en de zool wit. Ook de geperforeerde toebox en side panels blijven grijs.

Wij verwachten dat de Nike SB x Air Jordan 1 Retro High OG “Light Bone” op 25 mei zal uitkomen voor een prijs vanaf €175,-. Houd onze releasekalender in de gaten voor updates!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan Light Bone
Air Jordan Light Bone
Air Jordan Light Bone
Air Jordan Light Bone
Afbeeldingen: Hypbeast