Lanvin’s nieuwe ‘Lightning sneaker’ 136

Het Franse luxury merk Lanvin gaat mee met de trail-running trend en heeft de ‘Lightning Sneaker’ uitgebracht. Deze sneaker is immers onderdeel van de Spring/Summer 2019 collectie.

Lanvin werd opgericht in 1889 door Jeanna Lanvin. In het begin was het een hoedenwinkel. Tegenwoordig is Lanvin een groot merk dat allerlei kledingstukken verkoopt. Sinds kort is Bruno Sialelli de creative director.

Voordat Bruno Sialelli werd aangesteld als creative director ging het niet heel goed met het merk Lanvin door dalende omzetten. Met de komst van Bruno Sialelli moest daar verandering in komen en dat bleek al snel. Vorige week heeft Lanvin 3 van de 6 colorways op de markt gebracht. Deze sneaker is daarnaast onderdeel van de Spring/Summer 2019 collectie van het Franse merk.

De details

De Lightning Sneaker wordt verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Momenteel zijn er 3 van de 6 uitgebracht. De verwachte releasedatum voor de andere 3 kleuren is 22 februari. Het model trekt de aandacht doordat het model zo kleurrijk en sportief is. Kenmerken van deze sneaker zijn onder andere asymetrische inzetstukken, de contrasterende tussenzool en de overlappende nappa- kalfslederen patronen. Ook de touwveters geven een sportief hiking gevoel. Lanvin’s nieuwe sneaker is afgewerkt met een buitenzool met groeven. Al met al is het een hele toffe sneaker. Bovendien kost de sneaker €695.

Scroll naar beneden voor foto’s van de 6 verschillende kleuren van Lanvin’s Lightning Sneaker.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Lanvin Lightning Sneaker – White/Black

Prijs: €695,-
Colorway: White/Black
Stylecode: FM-SKDECL-MASP-E190018

Lightning Sneaker
Lightning Sneaker

Lanvin Lightning Sneaker – Light Blue

Prijs: €695,-
Colorway: Light Blue
Stylecode: FM-SKDECL-GAVE-E1922

Lightning Sneaker
Lightning Sneaker

Lanvin Lightning Sneaker – White

Prijs: €695,-
Colorway: White
Stylecode: FM-SKDECL-GAVE-E1900

Lightning Sneaker
Lightning Sneaker

Lanvin Lightning Sneaker – Dark Khaki

Prijs: €695,-
Colorway: Dark Khaki
Stylecode: FM-SKDECL-MASP-E194980

Lightning Sneaker
Lightning Sneaker

Lanvin Lightning Sneaker – Violet

Prijs: €695,-
Colorway: Violet
Stylecode: FM-SKDECL-MASP-E197020

Lightning Sneaker
Lightning Sneaker

Lanvin Lightning Sneaker – Black

Prijs: €695,-
Colorway: Black
Stylecode: FM-SKDECL-GAVE-E1910

Lightning Sneaker
Lightning Sneaker
Afbeeldingen: Lanvin
Previous ArticleNext Article

De Top 10 Chunky Nike sneakers 8

Sinds 2016 is de ‘dad’/chunky sneaker helemaal hot. Door de loop van jaren hebben veel grote merken hierop ingespeeld met het terugbrengen van oude modellen of compleet nieuwe modellen. De koploper van de sportieve chunky sneakers blijft toch nog wel Nike! Om in beeld te krijgen welke er eigenlijk allemaal zijn hebben we voor jullie een top tien Chunky Nike sneakers gemaakt.

Chunky
Picture by: 43einhalb

1. Nike P-6000

Het algemene design is geïnspireerd op de Nike Pegasus 25 en de Nike Pegasus 2006; van het chunky foam van de middenzool tot de versterkte overlays die de voet omsluiten.

Chunky
Picture by: Asphaltgold

2. Nike M2K Tekno

De Nike M2K Tekno haalt inspiratie uit de Monarch franchise en is gemoderniseerd met opvallende, krachtige kleurencombinaties, een futuristische hielclip en een zachte tong. Het gelaagde bovenwerk herinnert aan het design van de oorspronkelijke Monarch en de stevige buitenzool doet denken aan de geliefde Monarch IV.

Chunky
Picture by: Asphaltgold

3. Nike Shox R4

De Nike Shox R4 biedt de ultieme responsieve demping met 4 ondersteunende kolommen onder de hiel. Het lichte bovenwerk van synthetisch materiaal en textiel is zacht en duurzaam. Perforaties bij de tenen en rond de enkel verbeteren de ventilatie.

Chunky
Picture by: 43einhalb

4. Nike Air VaporMax Plus

De Nike Air VaporMax Plus is geïnspireerd op het verleden, maar ontworpen voor de toekomst. Deze vernieuwing is een knipoog naar de super technische Air Max Plus uit 1998 met de zwevende kooi, het gewatteerde bovenwerk en het heel logo. Dankzij de revolutionaire VaporMax Air technologie is de schoen helemaal eigentijds.

Chunky
Picture by: 43einhalb

5. Nike Air Max Tailwind IV

De Nike Air Max Tailwind IV geeft de klassieker uit de jaren 90 een nieuwe look. Stijlvolle Max Air units bieden langdurig comfort.

Chunky
Picture by: Afew

6. Nike Air Monarch IV

De lichte Nike Air Monarch IV-lifestyle-/sportschoen heeft een Phylon middenzool voor demping en een leren bovenwerk voor duurzaamheid en ondersteuning. Flex-groeven zorgen voor natuurlijke flexibiliteit bij iedere stap. Eigenlijk is de Monarch dé grondlegger van de typische dad-shoe!

Chunky
Picture by: 43einhalb

7. Nike Zoom 2K

De Nike Zoom 2K is geïnspireerd op de look van eind jaren 90 en dan met name de schoenen uit het Nike Alpha Project. Hier wordt een klassieke stijl gecombineerd met het moderne comfort van Zoom Air demping. De materiaalmix op het bovenwerk wordt benadrukt door rubberen ‘vleugels’ die de buitenzool aan beide zijkanten omsluiten. Dit zorgt voor een opvallende look die zowel retro als futuristisch is. 

Chunky
Picture by: Nike

8. Nike Air Max 2 Light

De Nike Air Max2 Light werd voor het eerst uitgebracht in 1994 en keert nu als lifestyleschoen terug in de vorm van een vrijwel exacte replica van de iconische hardloopschoen. De schoen heeft een bovenwerk van mesh en synthetisch materiaal, en een voorgevormd hielstuk en een Max Air unit waarmee de OG wordt geëerd. De zachte middenzool van foam optimaliseert het comfort voor langdurig gebruik.

Chunky
Picture by: Asphaltgold

9. Nike Air More Uptempo 720

De Nike Air More Uptempo, een sneaker met een uitgesproken stijl. De grote letters over het gehele bovenwerk geven de sneakers een futuristische look. Deze letters lopen gestroomlijnd door op de midsole en de speciale air units. 

Chunky
Picture by: Asphaltgold

10. Nike React Element 55

De Nike React Element 55 omarmt de voetbalgeschiedenis en trekt deze de toekomst in. Nike React technologie zorgt voor een verende reactie en de rubberen pods op de buitenzool zorgen voor een moderne look die zeker reacties zal uitlokken.

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 25 19

Vorige week is de populaire Nike Air Max 1 ‘Susan’ uitgekomen. De sneaker was binnen een mum van tijd uitverkocht. Heb jij dit pareltje mis gegrepen? Wees dan niet getreurd, want deze week staan er weer een aantal heerlijke releases op de planning.

Benieuwd naar de Hottest Sneaker Releases van week 25? Scrol dan snel naar beneden voor de mooiste van deze week. Voor alle releases check je natuurlijk onze releasekalender.


1. Nike SB X Air Jordan 1 Low ‘Midnight Navy’ | CJ7891-400

Jordan en Nike SB brengen een Nike SB x Air Jordan 1 Low uit. Deze Air Jordan 1 Low is ontworpen samen met skate legende Eric Koston. De Air Jordan 1 OG wordt bekleed met een wit leren base met een navy blauwe suède overlay. Een zilveren Swoosh bevindt zich op de zijkant van de upper met op de toebox een klein Jumpan logo. Als laatste staat het Nike SB logo op de tong en insole met het Jordan logo op de hiel.

2. Nike WMNS Air Max 98 ‘Blue Force’ | AH6799-601

De Nike Air Max 98 ‘Blue Force’ is dankzij de colorway de ideale zomersneaker! De colorway is genaamd University Red/Blue Force-Orange Peel.

3. Nike Air Max Premium ‘Mixtape’ | CI6394-100

Nike geeft een eerbetoon aan de iconische Nike Air Max 90 en bekleedt de sneaker met een ‘Mixtape’ colorway. De ‘Mixtape’ Air Max 90 is een combinatie van acht iconische colorways: de ‘OG Infrared’, ‘King of the Mountain’, ‘Anniversary Cork’, ‘Moon Landing’, ‘Lemon Frost’, ‘Untold Truth’, ‘OG Ostrich’ en de ‘BRS Powerwall’.

4. Air Jordan 4 Retro Flyknit ‘Royal Blue’ | AQ3559-400

5. adidas Yeezy Boost 350 V2 Reflective ‘Antlia’ | FV3255

6. Undercover X Nike Daybreak ‘Lucky Green’ | CJ3295-300

Tijdens de Paris Fashion Week in september 2018 hebben we de eerste beelden gezien van de Undercover x Nike Daybreak. Tijdens de fashion week werden er twee colorways tentoongesteld, de ‘Lucky Green’ viel meteen erg op en komt deze week dan eindelijk uit! De sneaker beschikt over een groene base met rode accenten op de Swoosh en veters. Deze colorway is ongetwijfeld meer opvallender dan zijn voorgangers. De sneaker beschikt over suède overlays op de voorvoet, hak en bovenwerk. Een klassieke wafel zool maakt het ontwerp compleet.

7. adidas Yeezy Boost 350 V2 Non-Reflective ‘Antlia’ | FV3250

De ‘Antlia’ wordt, samen met de ‘Synth’ en ‘Lundmark’, de 25e release van de adidas YEEZY BOOST 350. Een kleurencombinatie van zacht geel en grijs is te zien op de non-reflective primeknit upper. De half doorzichtige streep is ook weer te vinden op de upper, die de V1 streep vervangt met “SPLY-350” erop. De upper van de sneaker zit bovenop de comfortabele BOOST midsole. 

8. Nike Air Max 90 Premium ‘Black Mixtape’ | CI6394-001

De body van de sneaker is bedekt met een zwarte kleur en er zit een zacht paarse mudguard op. Daarnaast heeft de sneaker een roze Swoosh en zijn de veters ook roze van kleur. De veters zijn aangebracht zoals ze op de ‘Powerwall’ colorway zijn aangebracht. Voor de rest komen de details redelijk overeen met de witte colorway. In plaats van “Side A” staat er op de tong van deze sneaker “Side B” en “33 1/3 RPM”. Op deze sneaker is ook aan de binnenste zijkant een vlak te vinden met een ‘Moon Landing’ patroon. Als finishing touch hebben ze op de outsole alle colorways geschreven die in de sneaker verwerkt zijn.

9. Overkill x New Balance 1530 City Of Values Pack | 746191-60-8

10. adidas Ozweego ‘Footwear White’ | EE7009

De adidas Ozweego komt in een nieuwe colorway. Om te beginnen is de basis van de sneaker wit van kleur en zijn er verschillende overlays aangebracht met verschillende materialen. De sneaker beschikt over de bekende adiPREME zool van adidas. De midsole is beige en de outsole heeft een zwarte kleur. Daarnaast zijn er zachte suède overlays op de grijze upper. De sneaker beschikt ook over de drie legendarische strepen van adidas die in een gele en blauwe kleur komen.

Closer look: adidas Yeezy Boost Basketball “Quantum” 12

De laatste paar maanden gaan de geruchten en afbeeldingen al rond van een waarschijnlijk nieuwe Yeezy genaamd Yeezy Basketball “Quantum”. Vorige maand zagen we Kim Kardashian al lopen op dit nieuwe Yeezy model maar er was toen nog weinig te zien. Dankzij Jaysse Lopez, hebben wij betere beelden gekregen op de lang verwachte adidas Yeezy Boost Basketball “Quantum”.

De Yeezy Basketball is het meest unieke Yeezy model dat er op dit moment is. Het nieuwe model komt in een “Quantum” colorway. De zijkant van de sneaker is bekleed met een golvende zebra print. Half doorzichtige mesh strepen gaan door de golvende zebra print heen zoals bij de Yeezy Boost 350 V2. Voor extra support is er taping toegevoegd op de hiel. Voorop de toebox is een licht grijze suède patch toegevoegd, die ook te zien is op de Yeezy 700 modellen. Een half doorzichtige midsole met waarschijnlijk een BOOST erin maakt deze nieuwe hoge Yeezy compleet.

Met de vele leaks die we binnenkrijgen kunnen we de adidas Yeezy Boost Basketball “Quantum” binnenkort verwachten. Check up close afbeeldingen van het nieuwste Yeezy model hieronder en houd onze releasekalender in de gaten!


View this post on Instagram

YZY 🏀 #twojskicks

A post shared by Jaysse Lopez (@twojskicks) on

Yeezy Boost Basketball "Quantum"
Yeezy Boost Basketball "Quantum"
Images by Jaysse Lopez