Filling Pieces Low Meno Shuttle Ixion 295

Tegenwoordig is Filling Pieces niet meer uit de etalages weg te denken. Nu heeft Filling Pieces halverwege januari een nieuwe sneaker uitgebracht, de Low Meno Shuttle Ixion.

Filling Pieces is een sneaker merk gevestigd in Amsterdam. Het merk werd in 2009 opgericht door designer Guillaume Philbert. Guillaume studeerde architectuur. Hij kwam er tijdens zijn studie achter dat er amper hoge kwaliteit sneakers verkocht werden voor een betaalbare prijs. Dit leek Guillaume een mooie kans om een sneaker te ontwerpen die het gat tussen streetwear en high-end fashion kon verkleinen.

Aan het einde van het eerste jaar van het bestaan kwam de eerste Filling Pieces collectie uit, de ‘Low Top sneaker’. Guillaume presenteerde deze sneaker aan familie, vrienden en winkels. Al snel bleek het dat iedereen deze schoenen geweldig vond.

Om terug te komen op de Low Meno Shuttle Ixion, Filling Pieces wilde een extreem lichte sneaker ontwerpen. Dus werd de inspiratie voor deze extreem lichte sneaker gehaald uit de tenniswereld waar lichtgewicht een eis is voor de beste prestaties. De trend op dit moment zijn chunky, oversized sneakers en Filling Pieces gaat daar in mee. Alleen heeft Filling Pieces ervoor gezorgd dat je niet een paar extra kilo mee hoeft te dragen door de zware zool. Dit komt door de vernieuwde lightweight zool technologie.

Als je naar beneden scrolt, vind je informatie en foto’s per colorway van de Low Meno Shuttle Ixion.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Filling Pieces Low Meno Shuttle Ixion – White

Prijs: €220,-
Colorway: White
Shop deze sneaker hier >>
Meer Filling Pieces shoppen? Klik dan hier

Deze trendy Low Meno Shuttle Ixion sneaker is volledig wit gekleurd, perfect voor het mooie weer wat er aan komt. De schoen is gemaakt van nappa leer en de zool van rubber. Als je deze sneaker wil bestellen word het wel aangeraden om één maat kleiner te nemen, omdat de sneaker groot valt.

Filling Pieces Low Meno Shuttle Ixion
Filling Pieces Low Meno Shuttle Ixion

Filling Pieces Low Meno Shuttle Ixion – Black

Prijs: €220,-
Colorway: Black
Shop deze sneaker hier >>
Meer Filling Pieces shoppen? Klik dan hier

Dit is de Low Meno Shuttle Ixion in het zwart. Deze sneaker is net als de witte colorway gemaakt van Nappa leer en de zool van rubber. De klassieke zwarte kleuren zijn makkelijk te matchen met andere kledingstukken. Ook deze sneaker valt een maat groter zoals bij vele andere modellen van Filling Pieces. Het wordt aangeraden om één maat kleiner te bestellen.

Filling Pieces Low Meno Shuttle Ixion
Filling Pieces Low Meno Shuttle Ixion
Afbeeldingen: De Bijenkorf

Filling Pieces Low Meno Shuttle Ixion – Mustard

Prijs: €220,-
Colorway: Mustard
Shop deze sneaker hier >>
Meer Filling Pieces shoppen? Klik dan hier

Deze zomerse colorway van de Low Meno Shuttle Ixion is goed te matchen met andere gele kledingstukken. De kleur springt er echt uit en dat is erg tof aan deze sneaker. Deze sneaker is ook gemaakt van nappa leer en beschikt over een rubberen zool.

Filling Pieces Low Meno Shuttle Ixion
Filling Pieces Low Meno Shuttle Ixion
Afbeeldingen: Filling Pieces

Filling Pieces Low Meno Shuttle Ixion – Navy Blue

Prijs: €220,-
Colorway: Navy Blue
Shop deze sneaker hier >>
Meer Filling Pieces shoppen? Klik dan hier

Dit is een erg mooie colorway. De kleur is makkelijk te matchen met veel andere kleuren. Deze colorway van de Low Meno Shuttle Ixion maakt de sneaker minimalistisch wat erg mooi is. De sneaker is gemaakt van nappa leer en de zool van rubber.

Filling Pieces Low Meno Shuttle Ixion
Filling Pieces Low Meno Shuttle Ixion
Afbeeldingen: Filling Pieces
Previous ArticleNext Article

Nike Air Force 1 komt in twee nieuwe colorways met verschillende materialen en paneling 3

Hoogst waarschijnlijk kent iedereen de Nike Air force 1 wel en alle sneakerheads hebben wel een paartje in hun bezit of in bezit gehad. Het is een legendarisch model met een mooi karakter. Nike heeft iets speciaals aan dit model toegevoegd. Ze hebben twee nieuwe colorways bekend gemaakt die over verschillende materialen beschikken. De sneaker beschikt ook over verschillende kleur vlakken. Dit is een paartje waar je echt naar kan uitkijken!

Nike Air Force 1 krijgt twee colorways met verschillende materialen en paneling

De ‘Air Force 1’ hebben we verschillende keren gezien met unieke details. Eerder gebeurde dit al met een ‘Air Force 1 Low’ die een speciale make-over heeft begaan. Kort geleden zijn er ook beelden bekend gemaakt over een ‘Nike Air Force 1 Inside Out’. Ondanks dat dit model van natura een rustig model is lukt het Nike altijd weer om ons te laten verrassen.

Closer look

Allebei de colorways zijn gemaakt met dezelfde materialen, alleen de kleuren zijn natuurlijk verschillend. Zo bestaat de toebox en de mudguard uit zacht suède, halverwege wordt de mudguard onderbroken en word hij vervolgt met een leren afwerking. Daarnaast lijkt het erop dat de upper van de sneaker bestaat uit zowel synthetische als leren en plastic paneling. Tevens heeft de heel een leren afwerking en zijn zowel de heeltap als de tongtap zijn aangebracht met een zacht suède stof.

Laten we als eerst beginnen met de meest opvallende colorway. Dit paartje bestaat uit verschillende kleurencombinaties en is een echt eyecatcher. Zowel de mudguard als de heeltap en tongtap bestaan uit een oranje kleur en de mudguard heeft een rode afwerking. Daarnaast heeft de basis van de upper een witte kleur en de rest van de sneaker beschikt over een rood en zwart kleurige overlays. Er zit een zwarte mini-Swoosh op de sneaker en de heel komt in een blauwe kleur. Al met al heeft deze colorway een sterk uiterlijk en kun je hem zeker beschouwen als een musthave.

Dan houden we nog een colorway over. Deze colorway is wat rustiger van kleur, maar toch heel sterk. Om te beginnen zie je dat de toebox en de mudguard allebei licht grijs van kleur zijn en dat de mudguard met een groene kleur wordt afgewerkt. De basis van de upper, de heeltap en de tongtap beschikken over dezelfde kleur grijs. Daarnaast heeft de upper nog verschillende groene en zwarte overlays. Als finishing touch heeft Nike een goud kleurige Mini-Swoosh op de sneaker geplaatst. Het gerucht gaat rond dat deze colorway geïnspireerd is op de sport tennis. Helaas is hier nog geen bevestiging van bekend.

We kunnen helaas nog niet vertellen wanneer deze Air Force’s een releasedatum gaan krijgen. Wel kunnen we vertellen dat deze twee paartje allebei een kostprijs van €110,- gaan krijgen. Kan jij niet wachten op de release van deze colorways, houdt en releasekalender en socials zoals Instagram en Facebook dan goed in de gaten.


Nike AIr Force 1 Low PRM CI0065-101 Release Date
Nike AIr Force 1 Low PRM CI0065-101 Release Date
Nike AIr Force 1 Low PRM CI0065-101 Release Date
Nike AIr Force 1 Low PRM CI0065-101 Release Date
Nike AIr Force 1 Low PRM CI0065-101 Release Date
Nike AIr Force 1 Low PRM CI0065-101 Release Date
Nike Air Force 1 Low PRM CI0065-100 Release Date
Nike Air Force 1 Low PRM CI0065-100 Release Date
Nike Air Force 1 Low PRM CI0065-100 Release Date
Nike Air Force 1 Low PRM CI0065-100 Release Date
Nike Air Force 1 Low PRM CI0065-100 Release Date
Nike Air Force 1 Low PRM CI0065-100 Release Date
Images by: Nike

De Top 10 Chunky Nike sneakers 12

Sinds 2016 is de ‘dad’/chunky sneaker helemaal hot. Door de loop van jaren hebben veel grote merken hierop ingespeeld met het terugbrengen van oude modellen of compleet nieuwe modellen. De koploper van de sportieve chunky sneakers blijft toch nog wel Nike! Om in beeld te krijgen welke er eigenlijk allemaal zijn hebben we voor jullie een top tien Chunky Nike sneakers gemaakt.

Chunky
Picture by: 43einhalb

1. Nike P-6000

Het algemene design is geïnspireerd op de Nike Pegasus 25 en de Nike Pegasus 2006; van het chunky foam van de middenzool tot de versterkte overlays die de voet omsluiten.

Chunky
Picture by: Asphaltgold

2. Nike M2K Tekno

De Nike M2K Tekno haalt inspiratie uit de Monarch franchise en is gemoderniseerd met opvallende, krachtige kleurencombinaties, een futuristische hielclip en een zachte tong. Het gelaagde bovenwerk herinnert aan het design van de oorspronkelijke Monarch en de stevige buitenzool doet denken aan de geliefde Monarch IV.

Chunky
Picture by: Asphaltgold

3. Nike Shox R4

De Nike Shox R4 biedt de ultieme responsieve demping met 4 ondersteunende kolommen onder de hiel. Het lichte bovenwerk van synthetisch materiaal en textiel is zacht en duurzaam. Perforaties bij de tenen en rond de enkel verbeteren de ventilatie.

Chunky
Picture by: 43einhalb

4. Nike Air VaporMax Plus

De Nike Air VaporMax Plus is geïnspireerd op het verleden, maar ontworpen voor de toekomst. Deze vernieuwing is een knipoog naar de super technische Air Max Plus uit 1998 met de zwevende kooi, het gewatteerde bovenwerk en het heel logo. Dankzij de revolutionaire VaporMax Air technologie is de schoen helemaal eigentijds.

Chunky
Picture by: 43einhalb

5. Nike Air Max Tailwind IV

De Nike Air Max Tailwind IV geeft de klassieker uit de jaren 90 een nieuwe look. Stijlvolle Max Air units bieden langdurig comfort.

Chunky
Picture by: Afew

6. Nike Air Monarch IV

De lichte Nike Air Monarch IV-lifestyle-/sportschoen heeft een Phylon middenzool voor demping en een leren bovenwerk voor duurzaamheid en ondersteuning. Flex-groeven zorgen voor natuurlijke flexibiliteit bij iedere stap. Eigenlijk is de Monarch dé grondlegger van de typische dad-shoe!

Chunky
Picture by: 43einhalb

7. Nike Zoom 2K

De Nike Zoom 2K is geïnspireerd op de look van eind jaren 90 en dan met name de schoenen uit het Nike Alpha Project. Hier wordt een klassieke stijl gecombineerd met het moderne comfort van Zoom Air demping. De materiaalmix op het bovenwerk wordt benadrukt door rubberen ‘vleugels’ die de buitenzool aan beide zijkanten omsluiten. Dit zorgt voor een opvallende look die zowel retro als futuristisch is. 

Chunky
Picture by: Nike

8. Nike Air Max 2 Light

De Nike Air Max2 Light werd voor het eerst uitgebracht in 1994 en keert nu als lifestyleschoen terug in de vorm van een vrijwel exacte replica van de iconische hardloopschoen. De schoen heeft een bovenwerk van mesh en synthetisch materiaal, en een voorgevormd hielstuk en een Max Air unit waarmee de OG wordt geëerd. De zachte middenzool van foam optimaliseert het comfort voor langdurig gebruik.

Chunky
Picture by: Asphaltgold

9. Nike Air More Uptempo 720

De Nike Air More Uptempo, een sneaker met een uitgesproken stijl. De grote letters over het gehele bovenwerk geven de sneakers een futuristische look. Deze letters lopen gestroomlijnd door op de midsole en de speciale air units. 

Chunky
Picture by: Asphaltgold

10. Nike React Element 55

De Nike React Element 55 omarmt de voetbalgeschiedenis en trekt deze de toekomst in. Nike React technologie zorgt voor een verende reactie en de rubberen pods op de buitenzool zorgen voor een moderne look die zeker reacties zal uitlokken.

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 25 27

Vorige week is de populaire Nike Air Max 1 ‘Susan’ uitgekomen. De sneaker was binnen een mum van tijd uitverkocht. Heb jij dit pareltje mis gegrepen? Wees dan niet getreurd, want deze week staan er weer een aantal heerlijke releases op de planning.

Benieuwd naar de Hottest Sneaker Releases van week 25? Scrol dan snel naar beneden voor de mooiste van deze week. Voor alle releases check je natuurlijk onze releasekalender.


1. Nike SB X Air Jordan 1 Low ‘Midnight Navy’ | CJ7891-400

Jordan en Nike SB brengen een Nike SB x Air Jordan 1 Low uit. Deze Air Jordan 1 Low is ontworpen samen met skate legende Eric Koston. De Air Jordan 1 OG wordt bekleed met een wit leren base met een navy blauwe suède overlay. Een zilveren Swoosh bevindt zich op de zijkant van de upper met op de toebox een klein Jumpan logo. Als laatste staat het Nike SB logo op de tong en insole met het Jordan logo op de hiel.

2. Nike WMNS Air Max 98 ‘Blue Force’ | AH6799-601

De Nike Air Max 98 ‘Blue Force’ is dankzij de colorway de ideale zomersneaker! De colorway is genaamd University Red/Blue Force-Orange Peel.

3. Nike Air Max Premium ‘Mixtape’ | CI6394-100

Nike geeft een eerbetoon aan de iconische Nike Air Max 90 en bekleedt de sneaker met een ‘Mixtape’ colorway. De ‘Mixtape’ Air Max 90 is een combinatie van acht iconische colorways: de ‘OG Infrared’, ‘King of the Mountain’, ‘Anniversary Cork’, ‘Moon Landing’, ‘Lemon Frost’, ‘Untold Truth’, ‘OG Ostrich’ en de ‘BRS Powerwall’.

4. Air Jordan 4 Retro Flyknit ‘Royal Blue’ | AQ3559-400

5. adidas Yeezy Boost 350 V2 Reflective ‘Antlia’ | FV3255

6. Undercover X Nike Daybreak ‘Lucky Green’ | CJ3295-300

Tijdens de Paris Fashion Week in september 2018 hebben we de eerste beelden gezien van de Undercover x Nike Daybreak. Tijdens de fashion week werden er twee colorways tentoongesteld, de ‘Lucky Green’ viel meteen erg op en komt deze week dan eindelijk uit! De sneaker beschikt over een groene base met rode accenten op de Swoosh en veters. Deze colorway is ongetwijfeld meer opvallender dan zijn voorgangers. De sneaker beschikt over suède overlays op de voorvoet, hak en bovenwerk. Een klassieke wafel zool maakt het ontwerp compleet.

7. adidas Yeezy Boost 350 V2 Non-Reflective ‘Antlia’ | FV3250

De ‘Antlia’ wordt, samen met de ‘Synth’ en ‘Lundmark’, de 25e release van de adidas YEEZY BOOST 350. Een kleurencombinatie van zacht geel en grijs is te zien op de non-reflective primeknit upper. De half doorzichtige streep is ook weer te vinden op de upper, die de V1 streep vervangt met “SPLY-350” erop. De upper van de sneaker zit bovenop de comfortabele BOOST midsole. 

8. Nike Air Max 90 Premium ‘Black Mixtape’ | CI6394-001

De body van de sneaker is bedekt met een zwarte kleur en er zit een zacht paarse mudguard op. Daarnaast heeft de sneaker een roze Swoosh en zijn de veters ook roze van kleur. De veters zijn aangebracht zoals ze op de ‘Powerwall’ colorway zijn aangebracht. Voor de rest komen de details redelijk overeen met de witte colorway. In plaats van “Side A” staat er op de tong van deze sneaker “Side B” en “33 1/3 RPM”. Op deze sneaker is ook aan de binnenste zijkant een vlak te vinden met een ‘Moon Landing’ patroon. Als finishing touch hebben ze op de outsole alle colorways geschreven die in de sneaker verwerkt zijn.

9. Overkill x New Balance 1530 City Of Values Pack | 746191-60-8

10. adidas Ozweego ‘Footwear White’ | EE7009

De adidas Ozweego komt in een nieuwe colorway. Om te beginnen is de basis van de sneaker wit van kleur en zijn er verschillende overlays aangebracht met verschillende materialen. De sneaker beschikt over de bekende adiPREME zool van adidas. De midsole is beige en de outsole heeft een zwarte kleur. Daarnaast zijn er zachte suède overlays op de grijze upper. De sneaker beschikt ook over de drie legendarische strepen van adidas die in een gele en blauwe kleur komen.