Nike Air Max 95 SC voegt “Jewel Swoosh” toe 94

De nieuwe versie van de Nike Air Max 95 SC komt in een nieuwe colorway! Dit keer met het toffe toevoeging. Een “Jewel Swoosh”. Door de combinatie van zwart met reflecterende details, krijgt de sneaker een opvallend uiterlijk. Net als het origineel, heeft de nieuwe variant dezelfde uitzonderlijke demping om de hele dag comfort te bieden.

De Nike Air Max 95 ‘Black Animal’ die 1 maart 2019 wordt gereleased is een vergelijkbare sneaker. Het model van de sneaker is hetzelfde als het nieuwe ontwerp. Toch heeft de ‘Black Animal’ ook een bijzonder element. Het element waar het allemaal om draait heeft een andere kleur. De ‘Leopard’ printjes. Deze zijn opvallend door de donker blauwe en rode kleur. Hierdoor heeft het een opvallend effect op een compleet zwarte schoen. Hierdoor hebben ze allemaal hun eigen opvallende details.

De nieuwe colorway heeft een geheel mat uiterlijk met een mix van nubuck en texturele kunststoffen. Over het algemeen heeft de sneaker een basis van zwart. Toch heeft het een opmerkelijk detail. Aan de zijkant zie je het gepolijste Nike logo van edelstenen. Ook wel het “Jewel Swoosh” element genoemd. Door de oranje kleur is dit erg opvallend. Op de tong zie je de welbekende “Air Max” branding. De air-unit van de sneaker is donkerrood van kleur. Een schuim midsole en de rubberen outsole maken het ontwerp bijna compleet. Niet te vergeten het reflecterende detail op de achterkant van de sneaker. Dit geeft een opvallend effect in het donker op de zwarte basis. Net als het rode accent aan de onderkant van de sneaker.

Binnenkort wordt ook deze toffe sneaker gereleased. De exacte datum hiervan is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Houdt ze releasekalender goed in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 


Nike Air Max 95 SC

Releasedatum: Nog niet bekend
prijs: T.B.A.
Colorway: T.B.A.
Stylecode: CJ0423-001

Nike Air Max 95 SC
Nike Air Max 95 SC
Nike Air Max 95 SC
Nike Air Max 95 SC
Images by Nike
Previous ArticleNext Article

Top 10 // Nike Air Max 1 27

Vandaag is het de 32ste verjaardag van Air Max en dat vieren we met Air Max Day. Vandaar dat wij een top 10 hebben samengesteld van de hotste Air Max 1’s van dit moment.

In 1979 werd de Air Demping Technologie voor het eerst geïntroduceerd door Nike. Door middel van de Air Demping in de zool, konden atleten beter presteren dan ooit tevoren. In het jaar 1987 werd de Air Demping technologie voor het eerst zichtbaar gemaakt. Dit had de Nike Air Max 1 als resultaat. Sindsdien blijven er steeds meer Air Max modellen uitkomen in allerlei colorways. Nog niet zo lang geleden bracht Nike opnieuw een Air Max model uit, namelijk de Air Max 720. Dit model heeft de dikste Air Unit tot nu toe.

Wij hebben de hotste Air Max 1’s van dit moment ertussenuit gepikt met als resultaat een mooie top 10. Scroll naar beneden voor de gehele top 10. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in de releasekalender voor alle komende releases.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Image: 43Einhalb

Image: Sneakerjagers

Image: 43Einhalb


Image: 43Einhalb

Top 10 Air Max
Image: Overkill

Top 10 Air Max

Top 10 Air Max
Image: 43Einhalb

Top 10 Air Max

Top 10 Air Max

Top 10 // Nike Air Max 98 24

Omdat het Nike Air Max day is, hebben wij voor jou een top 10 van de Nike Air Max 98 samengesteld. Neem hieronder snel een kijkje!

De Nike Air Max 98 was de opvolger van de Air Max 97. Deze sneaker werd voor het eerst gereleased in het jaar 98. De Air Max 98 heeft, net als de 97, een grootte air unit die helemaal onder de midsole loopt. De upper van de 98 was erg verschillend van de 97. Met verticale lijnen, support voor de veters en het Nike logo op de tong die schuin zat, om zo een toffe look te geven aan de sneaker. De Air Max 98 was ook vooral een vrolijke sneaker, omdat de colorways die uit kwamen voor deze sneaker erg kleurijk waren.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Image by 43Einhalb
Image by Epic
Image by 43Einhalb
Image by 43Einhalb
Image by 43Einhalb
Image by Epic
Image by Footshop

Top 10 // Nike Air Max 97 29

Nike Air Max Day, de perfecte dag om de mooiste Nike Air Max modellen uit te lichten. De Nike Air Max 97 kent al vele colorways. om jullie een goed overzicht hiervan te geven hebben wij een top 10 samengesteld met de beste pareltjes van dit model. Benieuwd? Scroll dan snel verder!

De Nike Air Max 97 kwam, zoals de naam al doet vermoeden, voor het eerst uit in het jaar 1997. Het silhouet van deze sneaker is geïnspireerd op de Bullet trains in Japan. De Air Max 97 was overigens ook het eerste model waarbij de Air technologie over de gehele zool verspreid zat.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 LX 'Trowback Future'
AV1165-001

Nike Air Max 97 Premium
312834-203

Nike Wmns Air Max 97 Ultra 17 Silver Bullet
917704-002

Swarovski® X Nike WMNS Air Max 97 LX 'Metallic Gold'
927508-700

Nike Air Max 97 'Mid Night Navy'
921733-015

Nike Air Max 97 SE 'Metallic Gold & Silver'
AQ4137-700

Nike Air Max 97 OG 
AV4149-001

Nike Wmns Air Max 97 Essential (White / University Blue)
BV1982 101

Nike Air Max 97 
921522-100

Nike WMNS Air Max 97 UL '17 'Multi'
AO2325-003