Mallet Spring/Summer ’19 collectie 771

De Spring/Summer ’19 collectie van Mallet stroomt langzamerhand de winkels binnen. 21 februari komen er weer sneakers van Mallet uit.

In 2015 werd het merk Mallet door Tommy Mallet opgericht. Tommy Mallet is een enthousiaste sneaker collector. Hij had het idee om unieke sneakers op de markt te brengen en kreeg dit idee maar niet uit zijn hoofd. Binnen 24 maanden was het merk Mallet een feit. Tegenwoordig zijn de sneakers niet uit de winkels weg te denken.

Mallet komt met een aantal verschillende colorways voor de 4 toffe sneaker modellen. Scroll snel naar beneden voor foto’s informatie per sneaker model.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Mallet BTLR Hiker Khaki/Navy/Black/Stone Suède

Colorways: Khaki, Navy, Black, Stone
Stylecodes: TE1017KHKS-5, TE1017NVYS-5, TE1017BLKS-5, TE1017STN-5

De BTLR Hiker Khaki Suède sneaker is gemaakt van het beste suède dat er is, handgemaakt leer en scuba dat op een comfortabele manier is toegevoegd op de kenmerkende Italiaanse zool. Ook de andere colorways zijn van hetzelfde materiaal gemaakt.

Mallet Spring Summer
Mallet Spring Summer
Mallet Spring Summer
Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Hiker Burgandy

Colorway: Burgandy
Stylecode: TE1017BURG-5

Het kleurgebruik bij de Hiker Burgandy maakt de schoen af. De kleuring matched perfect met het suède. Deze schoen is een mix van hoge kwaliteit suède en leer dat handgemaakt is op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Hiker White Gum

Colorway: White
Stylecode: TE1017WHTG-5

Deze colorway van de BLTR Hiker is gemaakt van hoge kwaliteit mesh, scuba en elastiek. Mesh is een lichtgeweven stof die heel luchtdoorlatend is.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Hiker Camo Ink

Colorway: Black
Stylecode: TE1017CAMINK-5

Deze uitvoering van de Hiker is gemaakt van gecamoufleerd premium leer en scuba gemaakt op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Hiker Stealth

Colorway: Black
Stylecode: TE1017STLTH-5

De Stealth uitvoering is van handgemaakt leer en premium scuba gemaakt op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Elast Navy Suède

Colorway: Navy
Stylecode: TE1016NVYS-5

De BTLR Elat Navy Suède sneaker is gemaakt van het beste suède dat er is, handgemaakt leer en scuba dat op een comfortabele manier is toegevoegd op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Elast Burgandy

Colorway: Burgandy
Stylecode: TE1016BURG-5

De Elast Burgandy heeft een sportieve look door de band die over de sneaker heen loopt. Deze schoen is een mix van hoge kwaliteit suède en leer dat handgemaakt is op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Elast Stone

Colorway: Stone
Stylecode: TE1016STN-5

Deze sneaker is gemaakt van handgemaakt leer, suède en het beste scuba dat er is. Dit alles is gemaakt op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Elast Camo Ink

Colorway: Black
Stylecode: TE1016CAMINK-10

De Elast Camo Ink is gemaakt van gecamoufleerd premium leer en scuba gemaakt.

Mallet Spring Summer

Mallet Archway 1.0 Navy

Colorway: Navy
Stylecode: TE1033NVY-5

Mallet heeft voor de Archway 1.0 een herontwerp gemaakt op de BTLR-zool van premium suède. Dit ontwerp is geïnspireerd door het Noord-Londen district, vandaar ook de naam.

Mallet Spring Summer

Mallet Archway 1.0 Stealth

Colorway: Black
Stylecode: TE1033STLTH-5

Dit is hetzelfde model als de Archway 1.0 Navy, maar deze schoen heeft een andere colorway en is van ander materiaal gemaakt. Deze colorway is gemaakt van handgemaakt leer en hoge kwaliteit scuba.

Mallet Spring Summer

Mallet Archway 1.0 Stone

Colorway: Stone
Stylecode: TE1033STN-5

Deze sneaker behoort tot de nieuwe Archway 1.0. Om deze sneaker te maken werden weer andere materialen gebruikt dan voor de voorgaande twee. Voor deze sneaker werdt gebruik gemaakt van handgemaakt leer, suède en premium scuba.

Mallet Spring Summer

Mallet Archway 1.0 White Gum

Colorway: White
Stylecode: TE1033WHTG-5

Dit is de vierde en laatste colorway van de Archway 1.0 collectie. Anders dan de andere sneakers, is dit de enige sneaker die van handgemaakt leer is gemaakt.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Navy Suède

Colorway: Navy
Stylecode: TE1018NVYS-5

De Diver Navy Suède is gemaakt van van premium suède, handgemaakt leer en van scuba.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Burgandy

Colorway: Burgandy
Stylecode: TE1018BURG-5

De BTLR Diver Burgandy is een mooie sneaker gemaakt van hoge kwaliteit suède en leer dat handgemaakt is op de herkenbare zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Stone

Colorway: Stone
Stylecode: E1018STN-5

Dit is de BTLR Diver Stone en deze schoen is gemaakt van handgemaakt leer, suède en premium scuba.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Camo Ink

Colorway: Black
Stylecode: TE1018CAMINK-5

De BTLR Diver Camo Ink is gemaakt van gecamoufleerd premium leer en scuba gemaakt. Achterop deze sneaker zit een zwarte glansende hielclip en de zool is voor de helft wit en de andere helft zwart.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Stealth

Colorway: Black
Stylecode: TE1018STLTH-5

Gemaakt van handgemaakt leer en premium scuba is dit een stoere sneaker. Deze sneaker is helemaal zwart. De hielclip is glanzend zwart.

Mallet Spring Summer
Afbeeldingen: Mallet
Previous ArticleNext Article

HANON en Mizuno maken een whiskey geïnspireerde sneaker 2

Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

De Schotse sneaker zaak HANON heeft samen met Mizuno de handen ineen geslagen. De twee maken samen een sneaker geïnspireerd door Schotland en Japan’s gedeelde liefde voor Whiskey. De sneaker heeft de naam ‘The Angel’s Share’ gekregen en ontleent zijn naam aan het percentage alcohol dat uit een vat in de lucht verdampt terwijl de whisky ouder wordt.

HANON, opgericht door de broers Brian en Edward Toft, is geboren uit een passie voor skateboarden en streetwear. De twee zijn begonnen vanuit de voorkamer van het huis van hun ouders als een geïmproviseerde winkel in de late jaren 80. Binnen een jaar verhuisden ze van de onorthodoxe opzet naar een echt winkel genaamd ‘Streethreds’ in hun woonplaats Elgin. In 1993 verhuisde ze naar de grotere stad Aberdeen waar ze hun naam veranderden naar HANON. Al snel werd HANON de plek van deadstock producten en hard to find sneakers.

De HANON x Mizuno details

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van bruin corduroy met daaronder chocolade bruin varkens suede. Over het corduroy en en suede komt het Mizuno logo in corduroy blauw met dezelfde kleur rondom de enkel. Het bovenwerk word afgemaakt door de créme varkens suede op de toebox. Andere details zijn onder andere het klassieke Sky Medal “RunBird” logo van Mizuno, evenals tonale branding op de hiel en tong.

De HANON x Mizuno Sky Medal ‘The Angel’s Share’ is nu verkrijgbaar via een raffle op de HANON web shop. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze release kalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!


HANON x Mizuno
HANON x Mizuno
HANON x Mizuno
HANON x Mizuno
Images by HANON

Jordan Brand brengt aankomende zaterdag 22 februari 2020 een ‘Fashion Pack’ 22

Er lijkt maar geen einde aan alle Jordan releases te komen. Er komen steeds meer nieuwe colorways op alle Jordan modellen en het ziet er niet naar uit dat hier gauw verandering in komt. Voor aankomende zaterdag, 22 februari, staat het Fashion Pack op de planning. Het pack bestaat uit een Air Jordan 1 Low, een Air Jordan 1 Mid en een Jordan Mars 270.

Alle drie de modellen in het Fashion Pack zijn geïnspireerd op een stad waarin de Fashion Week zich afspeelt. Zo representeert de Air Jordan 1 Mid Milaan, de Air Jordan 1 Low Parijs en de Jordan Mars 270 Londen. Alle drie zijn ze geïnspireerd op de kleuren, architectuur en stijlen van de drie iconische steden. Wij zullen ze hieronder één voor één uitlichten.

Alle drie de colorways zullen zaterdag 22 februari 2020 releasen via Offspring. Bekijk onze Releasekalender voor meer informatie over alle drie de sneakers. De Air Jordan 1 Mid zal €140,- kosten en de Air Jordan 1 Low zal €130,- kosten en de Air Jordan Mars 270 heeft een prijskaartje van €150,-.


Air Jordan 1 Low ‘Paris’ | CV3043-100

De klassieke zandsteenarchitectuur en de blauwe lucht in Parijs vormen de inspirerende zachte kleuren op deze Air Jordan 1 Low. Er wordt een verfijnde sfeer gecreëerd door de combinatie van de kleuren blauw, grijs en wit. De sneaker is gemaakt van verschillende materialen, zoals leer, nubuck en mesh. Ook hangt er een tag aan de sneaker waarop ‘PRS’ staat.

Air Jordan 1 Low Fashion Pack 'PRS'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders
Fashion Pack
Fashion Pack

Air Jordan 1 Mid ‘Milan’ | CV3044-100

Milaan staat bekend om de combinatie van moderne en iconische erfgoed stijlen en dit is goed terug te zien in de Air Jordan 1 Mid ‘Milan’. De Duomo, het barokke marmer, de golven en de rimpelingen zijn iconische kenmerken van de stad. Deze kenmerken worden gemixt en samengevoegd in deze sneaker die zorgt voor een opvallende, creatieve look. Ook aan deze sneaker hangt weer een tag die duidelijk maakt welke stad de sneaker representeert.

Air Jordan 1 Mid Fashion Pack 'MLN'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders
Fashion Pack
Fashion Pack

Air Jordan Mars 270 ‘London’ | CV3042-001

Last but not least, de Air Jordan Mars 270 ‘London’. In tegenstelling tot de andere twee colorways is dit een donkere colorway. De sneaker heeft gedempte tonen van zwart en grijs gekregen, omdat er in Londen vaak mistig of regenachtig weer is. Echter hebben de inlegzolen wel een blauwe kleur gekregen, omdat de Britse vlag ook over dezelfde kleur blauw beschikt. Ook in de Air Unit is een donkerblauwe kleur terug te vinden.

Air Jordan Mars 270 Fashion Pack 'London'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders
Fashion Pack
Fashion Pack
Images by Nike

Supreme en Nike zijn bezig met een Air Max Plus 63

Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

Na de onthulling van de Supreme x Nike Air Force 1 die tijdens het voorjaar zal droppen, zijn er alweer geruchten over een nieuwe samenwerking tussen de twee merken.

Volgens het sneaker leak account PY_RATES zal het gaan om een Nike Air Max Plus. De sneaker zal droppen in drie colorway. De drie colorways waar het om gaat zijn Black/Black, Hyper Grape/Varsity Maize en University Red/Varsity Maize.

Supreme en Nike hebben al een lange samenwerking die afgelopen jaren is verhoogt naar 2 releases per seizoen. Naast de Air Force 1 zullen we dus nog een release gaan zien dit seizoen wat hoogstwaarschijnlijk de Air Max Plus word. Er is voor de rest nog weinig bekend over het tweede model dus houd zeker onze blog in de gaten voor het laatste sneaker news.


Supreme
Image by PY_RATES