Skip to content
Upcoming

Nike knalt door met weer een Air Max Light Retro

15 februari 2019 14:52
Nike knalt door met weer een Air Max Light Retro

Nike heeft zijn archief goed open getrokken, zo zijn er al twee retro’s van de Air Max Light uitgekomen. Er wordt nu een derde Air Max Light aan het rijtje toegevoegd.

De lichtere versie van de Air Max 1 werd twee jaar na de AM1 geïntroduceerd als een vernieuwde aangepaste versie. Het model is nooit zo groot geworden als de Air Max 1 maar heeft altijd een flinke groep fans gehad. De herintroductie in 2019 is dan ook erg goed ontvangen. Na de ‘Og Red’ en de ‘Og Blue’ colorway komt er nu weer een oude colorway terug.

Deze colorway bestaat uit de kleuren wit, zwart, grijs en heeft oranje details. De mudguard en de Swoosh komen in de antraciete kleur. De overlays van de sneaker komen in een grijze kleur, deze grijze tint is overigens een stuk donkerder dan op de andere Air Max Light. Twee delen op de zool en de plastic vetergaten zijn van een diepe geel-oranje kleur gemaakt. Door de combinatie van de donkere kleuren, het witte mesh en het diepe geel-oranje is het een perfect paartje voor het aanstaande voorjaar.

Op dit moment is er nog geen informatie bekend over een release. We verwachten dat de sneaker binnen een korte tijd uit gaat komen. Wij houden jullie over deze release natuurlijk weer op de hoogte.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max Light Retro 'Grey/University Gold'

AO8285-102 · Prijs vanaf €242,-

Naar alle aanbieders