Skip to content
Upcoming

Eerste beelden van de adidas Yeezy Boost 350 V2 “Hyperspace”

15 februari 2019 15:45
Eerste beelden van de adidas Yeezy Boost 350 V2 “Hyperspace”

Paar dagen geleden keken wij naar de adidasYeezy Boost 700 “Salt”, die was aangekondigd door adidas op twitter. Nu, 2 dagen later, hebben wij de eerste look van de adidas Yeezy Boost 350 V2 “Hyperspace”.

De adidas Yeezy Boost 350 was de tweede schoen uit de samenwerking tussen adidas en Kanye West. De sneaker werd wereldwijd gereleased op 27 juni, 2015 met een white en grey “Turtle Dove” Color scheme.

De Yeezy Boost 350 V2 werd aangekondigd tijdens de “Yeezy season 3” show en werd gereleased op 24 september, 2016. De Yeezy Boost 350 V2 kreeg veel veranderingen aan het uiterlijk namelijk een ander patroon, een grote streep aan de zeikant van de schoen met “SPLY-350” erop en de heel tab werd weggehaald. De zool is doorzichtig gemaakt, zodat je het boost systeem in de zool ziet zitten. Er zijn tot nu toe 19 colorways gereleased en dit jaar wordt er nog één aan toegevoegd!

De Details
De adidas Yeezy Boost 350 V2 “Hyperspace” krijgt een blauwe halfdoorzichtige tint op de primeknit. De streep op de zeikant van de schoen waar altijd “SPLY-350” op stond, word vervangen door een doorzichtige streep. Als laatste gaat de “Hyperspace” kleur door de doorzichtige Boost midsole.

De Yeezy Boost 350 V2 “Hyperspace” wordt een special release in de lente en gaat weg voor €220,-. Er is nog niet duidelijk wanneer deze schoen gaat uitkomen, dus hou daarom onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.