Skip to content
Events

Nike On Air 2018 winnaar Shanghai

13 februari 2019 12:08
Nike On Air 2018 winnaar Shanghai

De wolken boven de grote stad Shanghai. Dit was de inspiratie van Cash Ru om een sneaker te ontwerpen. Dit is de Nike Air Max 97 SH Kaleidoscope. Vorig jaar mei kreeg Cash Ru te horen dat hij ook één van de winnaars was van de Nike On Air contest 2018.

Cash ontwerpt momenteel sieraden. Hiervoor was hij voormalig student industrieel design. Cash heeft zijn eigen indruk over Shanghai en de wolken boven de stad verwerkt in de sneaker. De wolken boven Shanghai zijn constant anders. De wolken verdwijnen weer en veranderen steeds in een nieuwe vorm. Daarnaast staan ze ook symbool voor de atleten van Nike. De atleten verleggen constant hun grenzen, bereiken weer nieuwe hoogten en zo blijft alles veranderen. Draag de Nike Air Max 97 SH Kaleidoscope en ervaar hoe het is om op wolken te lopen.

De sneaker heeft voornamelijk een basis van de kleur blauw. Dit is in verschillende blauw tinten. De blauw tinten hebben ook allemaal hun eigen materiaal. Hierdoor creëer je het ‘shape’ effect wat Cash benadrukte. Het logo van Nike is rood en erg opvallend. De midzool van de sneaker is wit. Daarnaast is de Air Max unit doorzichtig met het idee van de lucht. De achterkant van de sneaker heeft een opmerkelijk detail, er zitten namelijk drie lussen boven elkaar. Verder zijn de veters wit.

Wil je meer weten over het verhaal van de Nike Air Max 97 SH Kaleidoscope? Kijk dan snel naar de video hieronder!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 97 SH Kaleidoscope, by Cash Ru

Releasedatum: april, 2019
Prijs: Nog niet bekend
Colorway: White / Blue / Red

Nike Air Max 97 SH Kaleidoscope by Cash Ru
Nike Air Max 97 SH Kaleidoscope by Cash Ru
Nike Air Max 97 SH Kaleidoscope by Cash Ru
Images by Nike