Nike “Have A Nike Day” Full Collection 584

Nike is het jaar 2019 lekker begonnen met het nieuws over de nieuwe collectie “Have A Nike Day”. Nike maakte geleidelijk steeds meer sneakers bekend die aan de collectie werden toegevoegd. Alle sneakers uit de “Have A Nike Day” collectie zijn nu bekend en in dit blog vind je ze allemaal zodat jij de mooiste kan uitzoeken!

De “Have A Nike Day” collectie is een mooie opvolger op de collectie van het afgelopen jaar: “Just Do It”. De collectie van 2019 zal enorm uitgebreid zijn door de vele verschillende modellen, maar ook door een groot aanbod van maten. De sneakers zullen namelijk voor mannen en vrouwen te koop zijn, maar ook voor grote en kleine kinderen.

Door het gebruik van color blocking stralen de sneakers ook echt de vrolijkheid uit die met de slogan wordt aangehaald. Een aantal kleuren die terug te zien zijn in de sneakers zijn Bleached Coral, Indigo Storm, Hyper Jade. Niet alleen het gebruik van color blocking hangt samen met de slogen “Have A Nike Day”. De Smiley die namelijk op iedere sneaker uit de collectie te vinden is, heeft de Swoosh op de plek van de mond, dit is een belangrijk detail van de collectie.

De gehele collectie zal gereleased worden op vrijdag 1 maart 2019.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 1 'Have A Nike Day'
BQ8929-500
Nike Air Max 97 'Have A Nike Day'
BQ9130-500


Nike Air Max 95 'Have A Nike Day' 
BQ9131-001
Nike Air Max 270 'Have A Nike Day' 
CI2309-001
Nike Air More Money 'Have A Nike Day' 
CI9792-001
Nike Air Max Plus 'Have A Nike Day'
BQ7224-001
Nike Air Max 1 Blue 'Have A Nike Day' 
BQ8929-400
NIKE AIR MAX 97 BLUE 'HAVE A NIKE DAY'
BQ9130-400
NIKE AIR MAX 95 HAVE A NIKE DAY 'BLUE'
BQ9131-400NIKE AIR FORCE 1 MID 'HAVE A NIKE DAY'
AO2444-400
NIKE AIR FORCE 1 MID BLACKL 'HAVE A NIKE DAY'
AO2444-001
NIKE AIR FORCE 1 HAVE A NIKE DAY 'WHITE'
BQ9044-100
NIKE AIR FORCE 1 HAVE A NIKE DAY 'PINK'
BQ9044-600
NIKE AIR FORCE 1 GS BLACK 'HAVE A NIKE DAY'
BQ8273-001
NIKE AIR FORCE 1 BG 'HAVE A NIKE DAY'
BQ8273-300
NIKE AIR FORCE 1 GS 'HAVE A NIKE DAY'
BQ8273-400
NIKE AIR MAX 97 GS TEAL 'HAVE A NIKE DAY'
923288-300

NIKE AIR MAX 97 SE GS GREY 'HAVE A NIKE DAY'
923288-001
NIKE AIR MAX 97 SE GS 'HAVE A NIKE DAY'
923288-500
NIKE AIR MAX 1 GS 'HAVE A NIKE DAY'
AT8131-001
NIKE AIR MAX 1 LT 'HAVE A NIKE DAY'
BQ7213-001
NIKE AIR FORCE 1 TD 'HAVE A NIKE DAY'
BQ7214-001
Previous ArticleNext Article

De Nike Air Force 1 komt in drie lente colorways 6

De Nike Air Force 1 blijft toch een van de meest iconische sneakers van Nike ooit en je kan er nooit genoeg hebben! Nu komen er drie nieuwe frisse lente colorways aan voor deze sneaker.

De details

Er zijn drie colorways waar je uit kan kiezen. De eerste colorway is een mix van Grey/Black/White, de tweede colorway heeft een strand vibe en is een combinatie van Beige/White/Sand. De laatste colorway is een frisse kleurencombinatie van Blue en White. De toebox en achterkant van de sneaker zijn gemaakt van langharig suède. De mudguard en Swoosh op de sneaker zijn gemaakt van leer. De upper van de sneaker zit bovenop een witte midsole en een half doorzichtige outsole.

De Grey/Black/White colorway is al verkrijgbaar bij 43Einhalb voor €110,-, de andere colorways worden binnenkort verwacht op Nike.com! Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


Nike Air Force 1 Low

Prijs: €110,-
Colorway: Atmosphere Grey/Vast Grey-Thunder Grey
Stylecode: AO2425-001

Nike Air Force 1
Nike Air Force 1

Prijs: €110,-
Colorway: Desert Ore/Light Cream/Pale Ivory/Sail
Stylecode: AO2425-200

Nike Air Force 1
Nike Air Force 1

Prijs: €110,-
Colorway: Armory Blue/Obsidian Mist-Off White
Stylecode: AO2425-400

Nike Air Force 1
Nike Air Force 1

adidas Ultraboost S&L komt in een grijs/blauwe colorway 14

adidas komt met een nieuwe colorway voor de ‘Ultra Boost S&L’. Dit keer gaat het om een grijs/blauwe colorway.

De Ultraboost werd oorspronkelijk ontworpen voor hardlopers, maar is in vier jaar uitgegroeid tot een grote favoriet in de streetwear wereld. Het is ook niet moeilijk om te begrijpen waarom, want de sneaker beschikt over een sportieve look met hoogwaardige prestaties. Ook voldoet de sneaker aan vele eisen van fans uit de sneakerwereld. Het verschil tussen een normale Ultraboost en de Ultraboost S&L is dat de ‘S&L’ uitvoering over lederen en suède details beschikt. Dit is bij de normale Ultraboost niet het geval.

De details

Nu komt adidas met een nieuwe colorway voor de ‘Ultraboost S&L’. Deze colorway beschikt over de kleuren grijs, wit en blauw. Het is een mooie, simpele colorway waar echt de kleur blauw uitspringt. De kleuren benadrukken het oog voor detail en de atletische stijl. De grijze lagen op de neus en op de hiel leggen de klemtoon op het witte Primeknit bovenwerk. Normaal gesproken is de midfoot cage gemaakt van plastic, maar dit is vervangen voor een donkergrijze lederen midfoot cage. Op de midfoot cage staan de 3 kenmerkende adidas stripes in een blauwe kleur. Achterop de hak staat “ultra boost” in een blauwe kleur. Ook het logo op de tong beschikt over een blauwe kleur. De sneaker wordt afgemaakt door een witte Boost tussenzool. De outsole is gemaakt van rubber.

Als je nog een mooie, comfortabele sneaker zoekt voor de zomer is dit een mooie sneaker voor jou. Op 1 mei zal deze sneaker verkrijgbaar zijn via 43Einhalb. Houd onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven bij welke andere shops deze sneaker nog meer zal uitkomen.


Ultraboost S&L
Ultraboost S&L
Ultraboost S&L
Images by 43Einhalb

Nike Air Max 720 ‘Pixel’ 7

De futuristische Air Max 720 houdt ervan om opvallende colorways te hebben. Nu krijgt de Air Max 720 een gedetailleerde pixel upper! Deze pixel colorway wijkt af van alle andere colorways die we al eerder hebben gezien op deze sneaker. Waar de eerdere colorways allemaal erg fel van kleur waren, is deze colorway vrij donker.

De details

De upper is gemaakt van ‘Star Black’ mesh met opvallende nieuwe details die wij gewend zijn van deze sneaker. De details die over de upper heen lopen zijn pixels die een licht zilveren kleur hebben. De grote gebreiden pods aan de zijkant en hiel van de upper zijn omringd met een leren outline. Deze gedetailleerde upper is bovenop een Royal Blue midsole en blue outsole.

Een release datum voor de Nike Air Max 720 ‘Pixel’ is nog niet bekend gemaakt, maar word ergens in mei verwacht voor €190,- op Nike.com. Wil jij geen één sneaker release missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


Air Max 720 'Pixel'
Air Max 720 'Pixel'