Nike “Have A Nike Day” Full Collection 158

Nike is het jaar 2019 lekker begonnen met het nieuws over de nieuwe collectie “Have A Nike Day”. Nike maakte geleidelijk steeds meer sneakers bekend die aan de collectie werden toegevoegd. Alle sneakers uit de “Have A Nike Day” collectie zijn nu bekend en in dit blog vind je ze allemaal zodat jij de mooiste kan uitzoeken!

De “Have A Nike Day” collectie is een mooie opvolger op de collectie van het afgelopen jaar: “Just Do It”. De collectie van 2019 zal enorm uitgebreid zijn door de vele verschillende modellen, maar ook door een groot aanbod van maten. De sneakers zullen namelijk voor mannen en vrouwen te koop zijn, maar ook voor grote en kleine kinderen.

Door het gebruik van color blocking stralen de sneakers ook echt de vrolijkheid uit die met de slogan wordt aangehaald. Een aantal kleuren die terug te zien zijn in de sneakers zijn Bleached Coral, Indigo Storm, Hyper Jade. Niet alleen het gebruik van color blocking hangt samen met de slogen “Have A Nike Day”. De Smiley die namelijk op iedere sneaker uit de collectie te vinden is, heeft de Swoosh op de plek van de mond, dit is een belangrijk detail van de collectie.

De gehele collectie zal gereleased worden op vrijdag 1 maart 2019.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 1 'Have A Nike Day'
BQ8929-500
Nike Air Max 97 'Have A Nike Day'
BQ9130-500


Nike Air Max 95 'Have A Nike Day' 
BQ9131-001
Nike Air Max 270 'Have A Nike Day' 
CI2309-001
Nike Air More Money 'Have A Nike Day' 
CI9792-001
Nike Air Max Plus 'Have A Nike Day'
BQ7224-001
Nike Air Max 1 Blue 'Have A Nike Day' 
BQ8929-400
NIKE AIR MAX 97 BLUE 'HAVE A NIKE DAY'
BQ9130-400
NIKE AIR MAX 95 HAVE A NIKE DAY 'BLUE'
BQ9131-400NIKE AIR FORCE 1 MID 'HAVE A NIKE DAY'
AO2444-400
NIKE AIR FORCE 1 MID BLACKL 'HAVE A NIKE DAY'
AO2444-001
NIKE AIR FORCE 1 HAVE A NIKE DAY 'WHITE'
BQ9044-100
NIKE AIR FORCE 1 HAVE A NIKE DAY 'PINK'
BQ9044-600
NIKE AIR FORCE 1 GS BLACK 'HAVE A NIKE DAY'
BQ8273-001
NIKE AIR FORCE 1 BG 'HAVE A NIKE DAY'
BQ8273-300
NIKE AIR FORCE 1 GS 'HAVE A NIKE DAY'
BQ8273-400
NIKE AIR MAX 97 GS TEAL 'HAVE A NIKE DAY'
923288-300

NIKE AIR MAX 97 SE GS GREY 'HAVE A NIKE DAY'
923288-001
NIKE AIR MAX 97 SE GS 'HAVE A NIKE DAY'
923288-500
NIKE AIR MAX 1 GS 'HAVE A NIKE DAY'
AT8131-001
NIKE AIR MAX 1 LT 'HAVE A NIKE DAY'
BQ7213-001
NIKE AIR FORCE 1 TD 'HAVE A NIKE DAY'
BQ7214-001
Previous ArticleNext Article

Nieuw: Buscemi Veloce Sneaker 12

Het merk Buscemi heeft een nieuwe sneaker uitgebracht genaamd ‘Buscemi Veloce’. Deze sneaker behoort bij de Spring/Summer 2019 collectie.

Buscemi, opgericht in 2013 door Jon Buscemi, is een Amerikaans merk dat schoenen en accessoires verkoopt voor heren, vrouwen en kinderen. Al met al is het zijn doel om de meest stijlvolle schoen te maken. Alle schoenen worden met de hand gemaakt in Civitanova, Italië. Elke schoen wordt gemaakt van het beste leer.

Buscemi’s Veloce sneaker is geïnspireerd door de eind jaren ’80 en begin jaren ’90. Deze schoen beschikt over een kleurrijke kalfsleren, suède en van nubuck gemaakte bovenkant. De bovenkant van deze schoen is vastgemaakt aan een rubberen zool. Net als de rest van de schoenen, wordt deze schoen ook gemaakt in Civitanova, Italië.

Het model is beschikbaar op END. in de kleur wit. Echter zijn er naast wit nog 4 andere kleuren verkrijgbaar, maar niet bij END.. Scroll naar beneden voor meer informatie en foto’s van deze schoen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Buscemi Veloce Sneaker – White

Prijs: €509,-
Colorway: White
>> Shop deze sneaker hier <<
>> Meer Buscemi shoppen? Klik hier <<

Buscemi Veloce Sneaker
Buscemi Veloce Sneaker
Afbeeldingen: END.

Buscemi Veloce Sneaker – Bianco Nero

Prijs: €530,-
Colorway: Bianco Nero


Buscemi Veloce Sneaker – Royal/Groen

Prijs: €530,-
Colorway: Royal/Green


Buscemi Veloce Sneaker – Black

Prijs: €530,-
Colorway: Black


Buscemi Veloce Sneaker – Black/Green

Prijs: €675,-
Colorway: Black/Green

Afbeeldingen: Farfetch
Uitgelichte afbeelding: MatchesFashion

Nike Air Max 1 Premium Black Leopard BV1977-001 releasedatum 98

Het houdt niet op! Naast de razend populair release van de Nike Air Max 1 ‘Leopard’ en de ‘surprise drop’ van de Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’ komt Nike met een derde ‘Animal’ georiënteerde sneaker, namelijk de Nike Air Max 1 Black Leopard.

De Nike Air Max 1 Premium Black Leopard BV1977-001 heeft een zwarte basis gecombineerd met Habanero Red and Racer Blue. De upper gaat gekleed in zwart mesh en leer. De mudguard is bekleed in Racer Blue suede met de bekende ‘Leopard’ print. De Swoosh op de zijkant is bekleed met het opvallende Habanero Red suede en is tevens voorzien van een ‘Leopard’ print. Een ‘Animal’ uitvoering zal een ‘Animal’ uitvoering niet zijn zonder de bekende ‘fur’ of ‘pony hair’.

De Nike Air Max 1 Premium Black Leopard sneaker is namelijk afgerond met ‘pony hair’ op de hiel en heeft een zwarte mid- en out-zool. Naast de Air Max 1 zal deze ‘Black Leopard’ colorway ook verschijnen op de Air Max 95 en de Air Max 98.

Helaas voor vele mannen is dit ook weer een WMNS uitgave en zal de sneaker verkrijgbaar zijn tot en met maat 44,5. De releasedatum voor deze Nike Air Max 1 Premium Black Leopard staat op 1 maart 2019 om 09:00 uur. Check voor meer info de Releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Images: Nike.com

adidas Ozweego Neoprene 16

adidas is de laatste tijd bezig met het opnieuw maken van oude klassiekers zoals de Yung 1 en adidas Falcon. Nu komt adidas met een nieuwe re-work van de oude klassieker, de Ozweego Neoprene, geïnspireerd op de jaren negentig hardloop schoen “Ozweego”, in een triple black colorway!

De Details
De upper van de schoen lijkt erg op het design van de Yung 1, maar met wat andere design elementen. Zo wordt de veter doorgetrokken naar de heel van de schoen om zo een moderne look te geven aan de sneaker. De erg comfortabele midsole is bijna identiek aan de zool van de Yung 1 en de adidas Falcon, maar past perfect bij de upper van de sneaker!

De prijs en releasedatum van de sneaker zijn nog niet bekend gemaakt, maar wordt in de lente van 2019 verwacht bij adidas.nl en adidas retailers!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Ozweego Neoprene

Images by: Sneakers.fr