Unboxing: Nike React Element 55

Er staat weer een nieuwe unboxing video online. Dit keer niet van één sneaker maar een dubbele unboxing van de Nike React Element 55.

In de video komen twee verschillende colorways van de Nike React Element aan bod. Namelijk de Black/White colorway en de Pale Pink/White colorway. De zwarte colorway heeft een reflecterend bovenwerk. Wanneer je een foto maakt me een flits zal dat goed zichtbaar zijn. De roze colorway heeft dat helaas niet. Beide colorways hebben een witte swoosh. De overige branding en midsole zijn ook op beide sneakers wit.

Wat deze Nike sneaker zo comfortabel maakt is de React technologie in de zool van de sneaker. De foam zool zorgt ervoor dat je bij elke stap ophoog geveerd wordt. Al met al een super comfortabele sneaker.

Benieuwd naar de Nike React Element 55? Check dan de unboxing video hieronder!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike React Element 55 ”Black/White”

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €130,-
Colorway: Black/White
Stylecode: BQ2728-003
Shop de sneaker hier >>

De “Black/White” colorway is nu al verkrijgbaar bij Nike. Vrijdag 1 februari komt hij ook uit bij Asphaltgold en Offspring. Check hier de releasekalender.

Nike React Element 55
Nike React Element 55
Nike React Element 55

Nike React Element 55 ”Pale Pink/White”

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €130,-
Colorway: Pale Pink/White
Stylecode: BQ2728-600
Shop de sneaker hier >>

Previous ArticleNext Article