Skip to content
Upcoming

Binnenkort is de release van de Nike Blazer ’77 Vintage ‘Pacific Blue’

24 januari 2019 15:55
Binnenkort is de release van de Nike Blazer ’77 Vintage ‘Pacific Blue’

De Nike Blazer is een echte klassieker die voor het eerst is geïntroduceerd in de jaren ’70. De sneaker heeft nu een speciale vintage make-over gekregen.

De Blazer is voor het eerste geïntroduceerd in 1972 als basketbal schoen. De schoen was eigenlijk niet eens heel speciaal of erg innovatief. De schoen juist zo goed omdat er geen onnodige poespas aanwezig was. Het is een makkelijk, hoge sneaker met een grote Swoosh aan de zijkant.

De aanstaande colorway is dan ook een hele clean en typische Blazer colorway. De upper van de sneaker is van leer gemaakt en heeft een aantal suede details op de neus en de zijkant zitten. De grote Swoosh op de upper komt in een ‘Pacific Blue’ kleur. Door de ‘Sail’ midsole krijgt de sneaker een echte vintage look.

De sneaker zal op 26 januari uitkomen bij Nike en geselecteerde retailers. Check hier onder alle foto’s en nodige release informatie.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike Blazer ’77 Vintage ‘Pacific Blue’

Releasedatum: 26.01.2019 – 09:00
Prijs: €100,-
Colorway: Pacific Blue/Sail/White
Stylecode: BQ6806-400
Bekijk hier de storelist>>

Afbeeldingen: 43einhalb