Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid krijgt een ‘Paint Stroke’ effect

23 januari 2019 12:00
De Air Jordan 1 Mid krijgt een ‘Paint Stroke’ effect

Jordan brand is voorlopig nog niet klaar met de altijd geliefde Air Jordan 1. Dit keer brengt het basketbal merk een frisse colorway uit van de Air Jordan 1 Mid, een variant van het originele model. Met ‘Paint Stroke’ details van felroze en zachtgroen zou je zeggen dat deze release perfect is voor Pasen!

Deze nieuwe colorway van Jordan Brand bestaat uit aardig wat details. Zo is bijna de volledige heel uitgevoerd in een canvas materiaal. Dit canvas materiaal staat vol met een soort van camouflage ‘Paint Stroke’ details van zachtgroen met turquoise en felroze.

Van achter naar voren loopt de welbekende swoosh in dezelfde groene tint. Van felle kleuren laat de swoosh de kleuren naar wat meer subtielere tinten overlopen. Zo zien we dat het middenpaneel wit is waarna een blauwgroene toe verschijnt.

Naast het canvas materiaal op de heel is vrijwel de rest van de sneaker uitgevoerd in leer. Een tof detail is het Jordan brand logo wat een soort van 3d pin is die bevestigd is op de achterzijde van de sneaker. Het Jumpman logo op de tongue is gemaakt in dezelfde felroze kleur als gebruikt op de heel, wat het bovenwerk toch nog die extra finisching touch geeft.

Aangezien we al de officiële beelden van Nike hebben verwachten we dat de sneaker al binnen enkele weken/dagen. Helaas is deze release niet weggelegd voor iedereen. De Air Jordan 1 Mid ‘Paint Stroke’ komt namelijk alleen in GS sizes.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 1 Mid ‘Paint Stroke’

Prijs: €80,-
Kleur: Bright Pink/Soft green-White & deep blue
Stylecode: 555112-300
Releasedatum: TBA
Storelist: Klik hier

Paint Stroke
Paint Stroke
Paint Stroke
Paint Stroke
Paint Stroke