Skip to content
Upcoming

Nepenthes gaat los op de Reebok Workout

22 januari 2019 16:10
Nepenthes gaat los op de Reebok Workout

Eind 2018 sloegen 24 kilates en Reebok de armen ineen voor een toffe iteratie op de Reebok CL Nylon. Voor de volgende collab van Reebok gaan ze het schip in met New York based Nepenthes voor de Reebok Workout!

De Reebok Workout is een wat minder bekend model van Reebok wat veelal op de achtergrond speelt. Voor deze volgende samenwerking met Nepenthes zal dit model uit de schaduw stappen met een ontzettend strakke/cleane colorway. Clean is een term die vaak gebruikt wordt voor de sneakers van Reebok. Zonder poespas en moeilijke overbodige details speelt Reebok meestal in op de algemene mens. Deze volgende release speelt hier perfect op in.

Met een elegant doch klassiek bovenwerk van leer zit je bij Reebok altijd al goed. Echter heeft deze variant wel wat leuke details! Zo is er op de zijkant een paneel aangebracht wat volledig gemaakt is van langharig suède. De rest van de sneaker is eigenlijk intact met de rest van het model. De tongue is voorzien van het klassieke blauw/rode reebok logo. Op de heel zien we nogmaals het Reebok logo, dit keer in het blauw.

De Nepenthes x Reebok ‘Workout’ is een perfect voorbeeld van brand identity volledig toegepast op een sneaker. Door de materialen ligt de retail prijs wel iets hoger dan de reguliere sneakers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox

Nepenthes
Nepenthes
Nepenthes
Nepenthes
Nepenthes