Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 98 krijgt een University Red makeover.

22 januari 2019 10:30
De Nike Air Max 98 krijgt een University Red makeover.

De Nike Air Max 98, eigenlijk een beetje de underdog van de Air Max serie. 25 januari staat er echter wel een keiharde release op het programma. Het klassieke model krijgt namelijk een super strakke ‘University Red & Summit White’ colorway en jeetje, dat staat goed!

Het is vrij logisch dat deze colorway zo goed matcht met deze sneaker, een vergelijkbare cw is namelijk al eerder uitgekomen. Alweer bijna 3 jaar geleden releasede Nike, in samenwerking met hét skatemerk Supreme, een versie die heel wat lijkt op de variant die de 25 gaat droppen. Een grijze bovenwerk vol met felrode details.

Voor de ‘University Red & Summit White’ colorway heft Nike toch wat aanpassingen gedaan. Zo zien we dat het bovenwerk gemaakt is van een licht ademend mesh uitgevoerd in een, je raad het al, summit white kleur. De mudguard is volledig uitgevoerd in University rood met een geborduurd swoosh detail aan de buitenkant en geborduurd ‘Air’ detail op de heel. Waarbij de Supreme variant een witte outsole onderop de sneaker zit, zit er bij deze variant een rode. Met de rode outsole ‘popt’ de sneaker toch wat meer.

De air Max 98 wordt niet al te vaak gereleased dus genoeg reden om deze toffe release te grijpen. Heb je misgegrepen op de Supreme release? Probeer dan de 25edeze toffe variant te bemachtigen!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike Air Max 98 ‘University Red & Summit White’

Prijs:€180,-
Stylecode: 640744-602
Kleur: University Red/Summit White
Releasedatum: 25-01-2019
Storelist: Klik hier


University Red
University Red
University Red
University Red
University Red
University Red
Pictures by: End Clothing